Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Kabustan sonra gördüğüm rüyamda sonuçlar açıklanmıştı listede 28. sıradaydım nasıl mutlu uyandım anlatamam :))
-
.........
-
Hafta ici bi de tik tak bekleyecez artık
-
Tik tak ne?
-
@1903bjk tuğrul kocer gelmeden 3, 4 saat once tik tak yazacagim insallah o zaman ne diyecekler falan gibi bir sey yazmisti.
-
@1903bjk sonuc gelmeden once. Aciklanmadan once yani
-
@by123
Allah cümlemizin akıl sağlığını korusun diyelim o zaman -
@by123 tuğrul kimse kafayı sıyırmış sanırım. :=) allah akıl fikir versin.
-
@brzezinski keşke çay demleyin dese. Tik tak gerer adamı ya :))
-
sen gelmez oldun, sen gelmez oldun
sen gelmez oldun
yârim... -
@aycan dayanamadin döndün dimi:)
-
@1903bjk burda insan konuşarak rahatlıyomuş bir nebze de olsa. Evde bizimkilere laf anlatmaktan deliye dönmek üzereyken kendimi zor attım foruma :)) İnsana derdinden anlayan insan gerek
-
@goodwill çevremde güzel örnekler var evlilik açısından baktığımda ama bana göre değil 7 yıldır bekar yaşayan bir insan olarak özenmiyorum çocuk dışında kaynana kayınço baldız çekici gelmiyor Adamım size mutluluklar
Ayrıca bir tarafı havada o kadar kız var ki istesende çekici gelmiyor. -
@guy hayir adam bana yalanci diyenlerin o zaman yuzunu gorecegim anlaminda kurdu bu cumleyi, kafayi yediğini dusunmuyorum.
-
@aycan
Ben de biraz uzak kalcaktim sozde ama dedigin gibi burda muhabbet etmek rahatlatiyo:) insallah rüyan cikar bu arada guzel bi sonuc alirsin:)
Aksam toplanip bi cay iceriz:) -
@1903bjk inşallah canım buradaki herkes listede adını görüp sevinç çığlıkları atar inşallah çay varsa gelmemek olmaz
-
Sallayın düşünmeyin olacağına varıyor herşey işsiz kardeşlerime ne desek boş onun dA farkındayım yanlış anlama olmasın elbet kader gülecek geç olsun ama olsun çok aram olmasa da din ile bol dua edin ;)ya da ettirin
-
İki çay söylemiştik orda biri açık, keşke yalnız bunun için sevseydim seni.
-
sonuçları beklerken yaşadığım her gün 1 ay gibi geliyor. :^
-
@aycan bari bi gün önce dese Çok daha iyi olur