Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@zenginmemur itirazdan bişey çıkmaz kardeş ,benim de olmadı yine itirazla falan vakit kaybetme için rahatlıcaksa yap itirazı tabi sen bilirsin
-
Bir önceki istanbul mülakatından elendiğimde dünya başıma yıkıldı. Çok zor günler geçirdim. Hatta yalnız kaldım. Hiç kolay olmadı. Ama sonra bu ilan
geldi tekrar çabaladım ve çok şükür oldu. Ne desem fayda etmez biliyorum. Allah sabır versin. Ama vazgeçmeyin.. -
çok şükür oldu...olumsuz olan arkadaşlar her sey nasip.Rabbim inş size de bu günleri gösterir hersey gönlünüzce olsun...
-
@hipokrat itiraz olumlu olursa 851 kisimi oluuoruz kazanan yoksa yedeklerimi aliyolar
-
bir önceki istanbul mülakatından elendim bu seferde 80 lerde yedeğim sıra gelir mi bilmem cok kötüyüm
-
Yine bir guy mulakatinda daha saglam bi torpil kapismasina seyirci olduk gecmis olsun
-
İDARİ YARGI VE KAYMAKAMLIKTAN, elendikten sonra... Çok Üzülüp Paylaşmıştım. Ama Rabbim Daha güzel kapılar açtı, Şuan başka yerlerdeyim...Üzülmeyin demen çok güç, Ama yıkılmayın arkadaşlar Gün daha da "Ayağa Kalma ve Güçlenme Günü".
SATILIK TAKIM ELBİSE
İşçi bir babanın Haczedilemeyen Asgari Ücretinin 3/4 İle Alınmış.
Beden Ölçüsü 52, Normalde üstüme Tam Oturduğunu Düşünmüştüm.
Ancak, Bedenime Kat Kat Büyük Görülmüştür.
Buram Buram Basiretsizlik Kokar. Halbuki Anam Ne güzelde Koktuğumu Söylerdi Giyince.
Önünde İlikleri Yoktur, Sadece Hak Yolunda, Allah Katında Saygıdan İliklenecek Yedek Bir Düğmesi Vardı. (Torpilsizdir)
Rengi laciverttir, Mavinin Huy Olduğu Bedenime Yakışan, Ancak başkaları tarafından Yakıştırılmayan.
Geniş dünya görüşüme göre, Basmakalıplığı Darlığı Sevmediğimden, Paçaları Biraz boldur. Türk Usulü, İtalyan Usulündan Uzak.
Kravat Bordo renktir. Renk tercihini Meslek uğrunda "Bordo Bereli" gibi hissettiğimden. Ülke Aşkı, Görev Aşkı.
Anla işte Kardeşim Nasip Değilmiş, Yoksa Satar mıyım ?
"İşçi Bir Babanın Haczedilemeyen Asgari Ücretinin 3/4 ile Alınmış, Anamın giydiğimde gözünü dolduran, Çok yakışmış Oğul diyen ""Dünya Değerlisini""
Üstüne Hayaller, Emekler, Kazanırken Mutluluklar. Tebessümler Verilecektir.
Kaybedilirken, Hayal Kırıklığı, Üzüntüler... Sahibinden Kalacaktır.Arkadaşlar 3 Deneme. 3 Başarısızlık. Vardır Bunda da Bir Hayır, Vardır Vatanımın Milletimin Devlet Erkanlarımın Bir Bildiği. (İdari Yargı Ve Kaymakamlık)
Sağlıcakla,
-
kaybeden arkadaşlara çok geçmiş olsun..
itirazı "yukarıdaki"ne yapın..
https://www.youtube.com/watch?v=R9X8-b7oHl0
(Pentagram - Bu Alemi Gören Sensin)
-
@teklif-eğrisi valla aynen oyle belki doğuda güneydoğuda referans az olur diye doğu yazayım dedim yine aynı
-
Bu sinavin gec aciklamasinin sebebi belli oldu.Liste kabul ettirme savasi izledik resmen.Listelerini kabul ettirenler yani referanslilar gecti bizler bosta kaldik
-
@zenginmemur bilgim Yok hocam itiraz olumlu olursa nasıl alırlar konusunda
-
@teklif-eğrisi kesinlikle 2 yildir artik boyle oluyo.Tek ilan yayinlayip referanslilari aliuolar
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun yeni hayatlarında mutluluklar dilerim.
İstanbul için yakın bir yedekteyim umarım gelir bana da sizler gibi sevinmek nasip olur.
Sonuca çok şaşırdım kendi adıma çünkü elenirim diye bekliyordum.
Referansım yoktu. Mülakatım benim adıma berbat geçti. Çünkü psikolojik baskı yaptılar bende beklemiyordum baya heyecan yaptım. Bildiklerimi bile unuttum. 4.komisyonda girdim .Kapıdan çıkmadan almazlar beni diye geçti içimden.
Bunları anlatma sebebim her soruyu bilen arkadaşlar üzülmesin neye göre alıyorlar gerçekten anlamadım. Nasip demek ki. Torpil yok veya hepsini bilmek şart değil demek ki.
Ben hala bir umut bekleyeceğim. Hayırlısıyla diğer kaybeden ve yedekteki arkadaşlarda
bir an evvel mesleğini eline alır inşallah. -
@otuzyılsavaşı Ah be kardeşim ona güvendikte zaten torpil yapmadık yapsaydık %100 listedeydik kimsenin hakkına girmiyelim dedik üzülen taraf biz olduk ne diyeyim.
-
@hipokrat Kardeşim gerçekten üzüldüm, birbirimizi tanımasak bile burada nereden baksan 5 aydır muhabbetimiz vardı seninle de, Allah daha iyi kapılar açar sana da inşallah
-
@sofuoglu eyvallah kardeşim ,hayırlı uğurlu olsun sana da,başarılar görevinde
-
kurum sinavina başvurur iken bize taninan 2 referans yazma hakki var.
ben maliye bakanlığında calisan iyi makamdaki 2 memuru yazdim. peki bunu yazmak beni suclu mu yapar, ya da haketmemis mi olurum.hakettigime %100 inanıyorum. bu süreçte neler yasadigimi bir allah bir de ben bilirim. kardeslerimin bile yillardir ağır laflarina maruz kalip salya sumuk agladigim oldu. tek yaptigi masabasinda oturup ders calismak, faydasiz gibi laflari bir yandan dinleyip diger taraftan
yine de devam ettim. kendimden 0,0000001lik şüphem bile yok.referans yazmak kanuna, ahlaka mi aykiri da surekli referans da referans denip duruyor anlayamadim, biri aydinlatir ise sevinirim.
-
28 aralık 2013 ist. mülakattan elendim. Yine ist. 82 aldım 84 le kapattı mülakata giremedim. 2016 kpss puanım 84,5 kurum sınavı 86 elendim. aynı il tercihi içinde 76 ile listeye giren gördüm. Değerlendirme içler acısı ve bu gerçek bir zulüm..
-
@hipokrat Eyvallah kardeşim Allah razı olsun
-
@davetsiz Hakkında hayırlısı olsun kardeşim inşallah en hayırlısı olur. Allah sabredenlerle beraberdir.