Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
geçmiş olsun kardeşim.
bir dahaki sefere torpil yapacaksın.
sonra af dilersin "yukarıdaki"nden
nasip kısmet masallarını bir tarafa bırakacaksın.
büyük resmi göreceksin
tekrar çok geçmiş olsun hocam.. -
@deniz34 aynı durumdayız tanıdıklarım olmasına rağmen hak yemeyelim diye kimseye söylemedik kpss, kurum puanları iyiydi mülakatta da tüm soruları bildim bir saygısızlığım da olmadı zaten karşımdaki kim olursa olsun saygıda kusur etmeyen adamım ama ona rağmen elendik. Gene de içim rahat torpille kazansak bir ömür boyu haram para kazanacaktık hiç değilse şimdi başka kurumlarda daha adil mülakatlarda hakkımla kazanabileceğimi umut ediyorum.
-
Burada bu sınavın her aşamasında her türlü duyguyu paylaştık. Sürecin her aşamasında aramızdan ayrılanlar oldu. Ne yazık ki birlikte hayaller kurduğumuz insanlarla yine yollarımız ayrılıyor. Kazanamayan arkadaşlarım sizler için gerçekten çok üzgünüm. @köyünagası , @1903bjk , @davetsiz , @Cerkes46 ve süreç boyunca güzel muhabbetlerini bizlerden esirgemeyen, şu an hatırlayamadığım diğer dostlar.. İnşallah çok daha güzel devlet makamlarında hayallerinizi gerçekleştirme fırsatı bulursunuz. Pes etmeyeceğinizi biliyorum zira bizim gibilere yakışmaz pes etmek. Allah yardımcınız olsun
-
Sinav sonucunuz hayirli olsun arkadaslar oncelikle. Guvenlik sorusturmasini biz kendimiz mi baslatacagiz yoksa kurum kendisi mi baslatiyor?
-
@black Ayağıma kadar geldi torpil gel yapalım senin işi dediler.Ben dedim kimsenin hakkına girmek istemiyorum dedim.Yıllarca beni mülakttan elediler hep başka kurumlarda hep hakkımı haram ettim özellikle zamanın fetocuları hakkımızı çaldı sonları ortada da Müslümanım diyip insanların hakkını çaldılar.Torpil yapmadık diye etrafımızdaki insanlar sistemi değilde daha beni suçluyolar.Anlamış değilim gece gündüz namaz kılacaksın sonra milletin hakkını çalacaksın.Aslında kızgınlığım bu insanlara değil.Her defasında güvendiğim Allaha bu insanlara bu kadar meydan veriyor.Bilmiyom artık ne yapacağını 2014 ten belli mezunum ne yapacağımı şaşırdım artık.
-
Yeni bir baslik acilmasi sart arkadaslar
-
Yikilmadim ama bi cinnet hali var . 6. Mulakatim hepsini rahat atlattım geride beni bekleyen bisey olduğuna inandım .. Bu sefer hayallerim umutlarim her şey basima yıkıldı bi enkazın altındayım . emek ne kadar somut bisey oysa .. saatlerdir ağlıyorum . hiç yaşanmamış gibi yapacağım kurum sınavından elenmiş gibi ya da il tercihim tutmamış. Çünkü başka şansımız yok. Yeni ilanı yollayın banaaa
-
10 bine dayandı başlık. gerçekten kazanan herkesi tebrik ediyorum olmayan arkadaşlara ne desek boş gelir biliyorum ama kazandığına bile buruk sevindiğin bir sistem. İnşallah herkesin istediği beklediği yerler olur
-
-domuz eti yer misin?
+hayır müslümanım yemem haram
-faize para yatırıp kazancı yer misin?
+hayır müslümanım yemem haram
-torpil yaptırır mısın?
+evet yaptırırım ama herkes yaptırıyore benim müslüman kardeşim demek ki herkes yaptırmıyor ayrıca herkes yaptırıp 1 kişi bile kalsa o kişinin hakkı yeniyor kul hakkı diyoruz millete anlatamıyoruz. Hakkıyla kazanan herkese helal olsun ama torpil yaptırıp birilerinin hakkını yiyorsanız gidip faize para yatırmaktan domuz eti yemekten korkmayın onunların da bundan farkı yok...
-
Mülakatı kazanan arkadaşlar http://forum.tercihiniyap.net/topic/2900/2017-gelir-uzman-yardımcılığı-mülakat-kazananlar buraya alalım sizleri. Bilgi paylaşımımızı burdan devam ettirmek daha doğru olacak.
-
@black Tam da durum böyle konuşturursan herkes müslüman mangalda kül bırakmıyor.Şimdi gitsem milli piyango oynasam hemen yok haram bu mülakatta yapılanlar kat kat haram onda hiç yoktan insanlar yatırdığı paradan vazgeçiyor insanlar ya bu mülakatlarda gecesini gündüzünü katıp ders çalışan insanların hakkı ne olacak.Mesele din değil insan bozuk olduktan sonra hangi dinden olursa olsun bozuk olan yine bozuk.Bu torpil işleri ülkeyi uçuruma sürüklüyo da kimse farkında değil aslında farkında da işlerine öyle geliyor.Hak edenler hak ettikleri yerlere gelemiyor.Yıllarca fetö yaptı bunu hani dindarlardı onlara da yapmayın diyoduk kul hakkı biz girmeyek başkası mı gitsin diyolarsı sonları ortada.
-
@deniz34 ben artık değilim böle Müslümanlığı kabul etmiyorum
-
@zenginmemur Hayırlısı olsun Allah daha hayirlsiini verir inşallah
-
@sweeney_todd Kardeşim mesele müslümanlık değil insanlar bozuk müslümanlık kul hakkı haram diyor.Ama insanlar herşeyi kendine göre yorumluyor. Herkes yapıyor sende yap.
-
Birileri hakkıyla birileri haksızlıkla girdi elbette. Çünkü dünya var olduğu ilk anda mükemmeldi ve bozuldukça elçiler geldi. Elçiler gittikten sonra da tekrar bozuldu. Asrı saadetten söz etmek cemiyet hayatında pek mümkün değil. Bunun farkındayım. Başkalarının günahını kendinize referans almayın. Çalışın, çalışın, çalışın. İlim derya deniz olmasa idi çalışmak mantıksızdı fakat ilim derya deniz ve nasibiniz bir yerde sizi bekliyor. Sözlerimin değer bulması için kendi yaşadıklarımı yazmaya minnet etmeyeceğim fakat inanın birileri sizden daha zorlu yaşam mücadelesi veriyor. Birileri hakkı olmayanı haksızlıkla haklı görerek ele geçirebilir elbette ama bu sizi bağlamaz. Üzüntünüzü o kimselere karşı rahatlama bahanesi yapmayınız. Bunun yerine sizde bir hırs olsun, ahlaklı adamlar hala yaşıyor sözüne timsal olmaya çabalayın. Yenilmişlikleriniz de size coşku ve heyecan versin ki bir gün iyi geçinen kötülere en büyük dersi verme zevkini yaşayabilin. Aksinde pes etmiş sayılacaksınız ki bu çark çomaksız kalmış olacak. Hayal kırıklığı var tabii. Belki azminiz eksilecek ama bunun kopmasına izin vermeyin.
-
BİR FİLMDE BİR REPLİK VARDI ;
"TANRININ ÇALIŞMA YÖNTEMİNİ ÖĞRENDİM EĞER BİR BİSİKLET SAHİBİ OLMAK İSTİYORSAN BU BİSİKLETİ ÇALACAKSIN VE HER GÜN TANRIDAN AF DİLEYECEKSİN " DİYE. AKLIMA GELDİ .ŞEYTAN DİYOR HERKES LİSTEDEKİ BİLDİKLERİ REFERANSLILARI İFŞA ETSİN
Neyse şaka maka en çabuğundan bu yenilgiyi atlatmamız lazım ve başka işlerle uğraşıp kpss olayına hobi olarak bakmamız gerektiği kanısındayım artık.
-
referans ve torpilin anlamini, aralarindaki hem şekil hem de usul yonunden farklari bilmeyen kisiler var.
referans resmidir, yani kimi yazarsan ömür billah o etiketlidir sende.
torpil el altındandır, dosya işlemi vb yoktur referans gibi. zaten fetoculerin de hala tam tespit edilememesinin sebebi işlerini evraka dokmemeleri, el altindan yapmalaridir.
oteki farklari da bilmeden atip tutanlar arastirsin bir zahmet, haydi selametle.
-
benim kpss puanim 90 kurum sinavi 85 hic referans bulmadim zaten istemiyordum da baska kurumlsrdan mulakat sonucu bekliyorum onlar da olur Insaallah frragst veririm.yani diyecegim su ; illa da referans degil mesele, ben bu surecte kimleri bizzat tanidigi halde guydan defalarca elenen biliyorum. .ve ila rabbike ferğab
-
itirazı nereye ve nasıl yapabiliyoruz beynim durdu şuan bilen biri varsa yardımcı olsun benim kaybetcek bişeyim yok en azından bunu da denemedim dememek istiyorum var mı bilen ??
-
@stefanzweig o adil olan ülkeler için geçerli refaransla torpil farkı maalesef ülkemizde aynı kapıya çıkıyor sen mülakatını adil bir şekilde yaparsın o cu bu cu demeden en son aşama güvenlik soruşturmanı yaparsın refaransıyla iletişime geçersin böyle adil olur.Daha mülakat yapılmadan listeler belli ediliyorsa burada refaransın torpilin haklı olduğunu Savunma bence.