Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
istanbulda yedek kaça kadar şans olur tahminen arkadaslar
-
Bu forum 500.sayfayi görmeyecek demistim
-
@guyman ve ITIRAZ ETMEYI DUSUNENLERE
Oncelikle kuruma online veya posta yolu ile itiraz ediyorsunuz. Gelen cevabi alip kdk ya veya idare mahkemelerine gidebilirsiniz. Mahkemede iptal davasi acmaniz gerek . Bu surecte avukat desteği almaniz gerekir arkadaşlar. Gelen karara göre danistaya kadar dosyayi goturebilirsiniz. Sonuc ne olur bilemem . Ancak gib in usulune uygyn mulakat yapmadigi kesin.
-
istanbul için zannediyorum sınava 1300 kişi girdi bunların 825 küsuru kazandı 200 küsuru da yedek oldu ben bu ülkeye nasıl bir hainlik yapmış olabilirim merak ediyorum. zoru başararak yedeklere bile giremedim daha önce de sgk da aynısını yasamıstım. 2013 mezunuyum insan onurlandırmak bile olsa yedek yazar be kardesim 85 91 arası puanlar aldım. kurumda 80 di ne diyeyim ,ne diyeyim. sabahtan beri deli gibi evin içinde dolasıyorum. ve iş müfettişliğine basvuracaktım 91 puan ile vazgectim ,artık 3 yıllık kpss emeğimin ardından sadece gitmeden size abdurrahim karakoçun bir şiiri ile veda ediyorum.
Yürüyen heykellerle aynı müzedeyim ben
Konuşan mumyalara kimden söz edeyim ben
Fikren işkencedeyim, ruhen cezadayım ben
Korkaklığın sükûtu kol geziyor her yerde
Sanki tek başımayım, tek kişilik mahşerde.Putların gölgesinde dans eder akbabalar
Söz sokakta dolaşır, öz zindanda çabalar
Atılan ucuz safra selâmlar, merhabalar
En temiz topraklara gül eksem mantar biter
Yollar sırat köprüsü, durmak düşmekten beter.Kaybettim mesafeyi, zamandan uzaklaştım
Sevgi diye sarıldım, isyanla kucaklaştım
Ne kendimden kurtuldum, ne kendime yaklaştım
Toprağın üstü mezar, zevke dalmış ölüler
Can sıkmaya yetiyor canlı kalmış ölüler.Fuhuş yuvası sanki en görkemli binalar
Çamur evlât doğurur taş yürekli analar
Resmen hak tevzi eder hakkı boğan canavar
Koşanlar, yarışanlar.. dehşet ötesi dehşet
Akıl karaya vurdu, gırtlağı geçti vahşet.Meydanlar tıklım tıklım, caddeler salkım-saçak
Kölelik histerisi yayılmış köşe-bucak
Elli tane hokkabaz, elli milyon oyuncak
Müdür ve müdüriçe müzenin bekçileri
Aferine çalışır düzenin bekçileri.Mülkü kazanan ayrı, tasarruf eden ayrı
Hisseler neden farklı, hak, hukuk neden ayrı?
Hasta yaşar deniyor, baş ile beden ayrı
Mantık yürütmek yasak, itiraz eylemek suç
Neşe-eğlence cinnet! .. Yatıp uyumak korkunç!Güvenmek aldanmaktır.. ölçü-tartı izafî
Mert-namert, güzel-çirkin, eksi-artı izafî
Çoğunun cebindeki kimlik kartı izafî
Kim kimdir? Kim kim değil? Anlamak ve bilmek zor
Oynanan komediye gül diyorlar, gülmek zor.Figüran heykeller var kül tablası boyunda
Beş yüz göbek atarlar dakikalık oyunda
İşlenen her günaha kurtta ortak, koyun da...
Kalmışım ara yerde, tozdayım, dumandayım
Kirli bir mekândayım, iğrenç bir zamandayım. -
Recep tayyip erdoğan dan 'biz mülakatla mi geldik ya ? Mülakatı kaldırıyoruz' açıklaması bekliyoruz : )
-
@nordhaus ah kardeşim ah yapma böyle :.(
-
@nordhaus vazgeçmeyin hocam, asılın tersine. Nedir yani, olmamışsa olmamış. Belki başka yer olacak. Ben rahatım gerçi belki çok alışmaktan, annemi teselli ediyorum artık:) Ama size teselli değil, bir yol arkadaşlığı teklifim. Asılın...
-
@nordhaus
Ben de kpss den bazi puan turlerinde ilk 100 deyim hatta ilk 50 de olduklarim bile var......p48-88 kurum sinavi 87....Ben daha napiyim ki kafayi yicem "neden" diye dusunmekten..
Puana bakiyosan al sana puan, gorunuse bakiyosan al sana gorunus.Kafamiz calisiyo cok sukur kafa ariyosan al sana kafa..Nedir istediginiz arkadas kriteriniz ndeir bilelim de bosuna ugrasmayalim.
Bari yedege koysaydin yedekte bile yokum bu puanlarla.
Allah' a havale ettim ama pes etmicem daha iyisi olcak. -
@ukraynali daha çok beklersin o adam sadece konuşur bu halkta peşinden gider her kurum mülakatlı oldu liyakat yerlerde
-
Mülakat sonucuna itiraz etmek isteyenler. Gib e yazılı olarak bildirmesi gerekiyormuş biraz önce aradım.
-
@1903bjk benim izlenimim daha çok :
-düşük puan
-yüksek yaş
-bu burda kalır başka yere geçmez kıstasları üzerinden hareket edilmiş (referanslıları ayrı tutuyorum zaten)
kazananlar listesinden rastgele bir kaç ismi sosyal medyada arattığımdada genelde hükümet yanlısı ya da dini içerikli paylaşımlar göze çarpıyor ,bayanlarlardada kapalılık yüksek olabilir (bunlar rastgele baktıklarım o yüzden %100 demiyorum) -
@antireferans Hangi ili kazandiniz
-
@1903bjk
çok geçmiş olsun hocam..
şu "havale" işlerinden vazgeçince inanın ki daha iyi olur sizin için..
ben de çok elendim mülakatlardan ve artık kimseye havale etmiyorum..
tekrar geçmiş olsun. -
@maxmin
Bu kriterlere soylencek cok sey var ama zamani geldiginde soylucem. -
@otuzyılsavaşı
Sagolun eksik olmayin."Havale" isin ayri boyutu.Uzuntumden cok öfkem var.Bu boyle kalmicak. -
34 yaşındayım evliyim 6. mülakatta oldu . Saç filan kalmadı zaten . Herkesi o kadar iyi anlıyorum ki arkadaşlarımın 5-6 sı vergi müfettişliği yeterliliğini dahi verdi bir kısmı müdür yrd. Oldu ben henüz iş bulabildim . Allah herkesin yardımcısı olsun .. olumsuz olanları çok iyi anlıyorum , inşallah hepinizin benden daha iyi işi olur ve mutlu haberlerinizi buradan okurum. Sağlıcakla kalın ..
-
@zaloğlu yazılı puanım 83 idi istanbul ili için . Mülakatta 7 soru sordular ve 6 sına cevap verebildim bu Arada
-
@maxmin yaş 32 2015 KPSS 77 2017 73 sıralama 1000 geride
Sınav 78 sayı 850 mülakatta iki soru bilmiyordum kem küm etmedim önceden de elendim ben o statüye bile girmedim o kadar malım -
Seçilen insanlara terbiyesizliğe varacak boyutta ithamlarda bulunanları kınıyorum, iki kişiden biri seçilecekti bunu en başından beri biliyordunuz, düne kadar herkesin emek verdiğine dair şüphenizde yoktu şimdi gelip isimleri arattım şöyle böyle paylaşımları var demek ne kadar ayıptır ya. Kendini sorgulaman gerekiyordur belki de dostum.
-
@deniz34 olumlu olursa yani kabul edilirse itirazim veyahutta kabul edilen var mi itirazi?O zman ne oluyo yedekleremi atiyolar