Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Dört, beş referans(!) bulup, bunu bir de pişmiş kelle gibi dile getiren ve bu şekilde mesleğe giriş yapanların gözü elbette ki doymayacaktır. Nasıl olsa arkam sağlam diyip kul hakkı yemeye devam edeceklerdir. Bunları yaparken, mesleği küçümsemekten de geri kalmayacaklardır. Ben, anneme bir çöp alamazken onların boğazından lokmalar nasıl geçiyor hayret ediyorum. Gerçekten emek verip, hak eden kardeşlerim elbette ki yükselmek isteyebilirler, meslek onları tatmin etmeyebilir; geleceğe dair planları vardır, kimsenin buna bir şey diyeceğini düşünmüyorum.
Elbet mazlumun, zalimden hesap soracağı gün gelecek. Hak, her şeyi en doğru zamanda önümüze serecek. -
@fiscaldrag Allah büyük hak edene en kısa zamanda hakkını vermesi dileğiyle.
-
@ali27
'Helalin adı kaldı, onu gören yok,
Haram kapışıldı hala duyan yok.'
der, Yusuf Has Hacip. Ne güzel özetler vaziyeti.
İnsanoğlu değil mi, maddeye tapan ve bunun için kula kulluk eden.
Ama unutulmamalıdır ki; Yaradan, yarına bırakır ama yanına bırakmaz. -
gırdıgı yere bır damla alın terı dokmeden damdan duser gıbı gelenler o guya burun kıvıranlar yok tatmın etmıyomus yok bılmem ne bız hayatımızı yasamak daha dogrusu nefes almak aılemızın yuzune bakmak ıcın ıstıyoruz o ısı bıraksınlar arkasında o ıse dunden razı bır suru ınsan var .tuzu kuru tabı bol keseden atıyolar gıcık oluyorum boyle ınsanlara . hayallerımı yasamak ıcın beklıyorum mezun olalı bes yıl oldu ınsallah bu sefer gecerım mulakatı ....
-
Kurum arası geçişlere kota getirilmeli.Yoksa çok kişinin hakkı yencek.Böylelikle kadrolar yanmaz.
-
Sayfa sayısı bilmem kaça gelince mülakat tarihleri açıklanacak diyen biri vardı. Kimdi o çıksın ortaya
-
Mülakat ekim olmaz değilmi arkadaşlar ya ekim olursa ocağı bulur işe başlama falan derken başlıyıcağımızda mechul ya
-
@mertbulut "kürşad" bu hafta dediyse tarihler gelir bu hafta, pardon ya kürşad demişim hatlar karıştı, priss üstad diyecektim Şaka bir yana ben de bu ay sonuna kadar gelmesini umuyorum ve eylül'de bayramın akabinde başlar diye düşünüyorum, ekime sarkmaz kardeşim ama mülakat sonrası işe başlama için bir şey diyemeyeceğim
-
Bir bayram daha senin iş ne oldu atanmadınmı daha bizi bekliyo desene
-
@sofuoglu Şu kasvetli hâlet-i ruhiye içinde güldürdünüz
-
@ceren
Cok haklisin arkadasim.
Bu kadar yakinanlar ya ilk senesinde cok skinti cekmeden girmistir.Ya da hayatinda hic zorluk gormemistir.
Hayir bu isin sonu yok ki.Guyken Bakanliga gecse o da tatmin etmiycek bu sefer de ust kurulda calismak istiycek.Orda da bi memnuniyetsizlik olcak orayi da yericek hakimlik, kaymakanlik istiycek.Bu sefer de cok calisiyoruz cok stresli bu dicek.Velhasil kelam insanogluna yaranilmaz:)
-
"Anne önümüzdeki hafta tarihler açıklanıp eylül ayında mülakatlar başlayacakmış." dedim. Neden böyle dedim bilmiyorum ama utandırmazlar umarım.:)
-
2015 ten bu yana hazırlanıp mülakattan,sınavdan yüzü gülmeyen,sıfır noktalarla bir sürü sınavı kaçıran,86,6 puanı bir yıl geçerli olup 2017 de 81,8 e düşüren biri olaraktan guy en büyük hayalim.dosya işi değil dosyaların tozunu alma işi olsa bile benim şu saatten sonra en büyük hayalim.Ankara yı çok isterdim vakti zamanında bir soruyla kaçırdım,artık 81 il dahi farketmez:) yeter ki şu mülakat tarihi açıklansın,bu sefer bir mucize olsun ve benim de yüzüm gülsün.Yüksek lisans yapacağım,sınava,işe girme telaşı olmadan ders çalışıp,bir sürü kitap okuyacağımBizim kadar bu işin kıymetini bilecek, bu yokluğu gören kimseler geçmeyecek bu diyardan galiba.
-
@niloya kardeşim o kadar samimi o kadar içten yazmışsın ki; inşallah Allah gönlüne göre verir...
-
@niloya çok güzel dileklerin var umarım istediğin de olur ama 81,8 da fena değil cepte bunun olması sigorta görevi görebilir.
-
@aycan karakalpakli söylemişti 70. Sayfalarin başıydı galiba :))
-
@Cerkes46 linç is coming diyecektim ama @karakalpaklı ysa olmadı. Tanıdık olmasaydı linç kampanyası başlatıp eğlenirdik biraz
-
Arkadaşlar bu haftada Gib Sınav hizmetlerini arayalım.Bu haftada gelmesi lazım artık duyumlarda bu haftayı işaret ediyodu
-
@zenginmemur katiliyorum hepimiz arayalim.Ruyalarima giriyo artik bu mulakat.Ne uyanikken huzur var ne uykuda huzur var.
-
Pareto kardeşim ver artık kırmızıyı:)