Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@mehlikasultan siz mülakatınız nasıl geçti onu diyin
-
@lavinya sanman hocam mesai saatleri içinde açıklanır
-
@Hipokrat Hocam neyi Araştırıyorlar Güvenlik Soruşurmasında Özü nedir
Bilen varsa yazabilir mi
Soruşturma Formunda hangi başlıklar var -
@guyman 4 soru sordular hocam, 2'sini tamamıyla cevpladığıma inanıyorum 'si de yarım yarım oldu... Hayırlısı ile olur inşallah gönlümden geçen olması yönünde ama ne olacağı da belli olmaz... ben oradaki herkesin kazanmayı hak ettiğini düşünüyorum ama sistem bu şekilde malesef...
-
@mehlikasultan hayırlısı inşallah güzel geçmiş bence peki hangi komisyon ?
-
@ert1234 pkk fetö üyeliği hırsız mı katil mi vs gibi şeyler heralde hocam benim de çok bilgim Yok bu konuda
-
@ert1234 güvenlik soruşturması http://forum.tercihiniyap.net/topic/412/arşi̇v-ve-güvenli̇k-soruşturmasi
-
Arkadaşlar ehliyetle girebiliyormuyuz kimliği kaybettim
-
@istatistikçik giremezsin hocam , ehliyet ile mülakata almıyorlar
-
@burcuburcu teşekkür ediyorum Hocam
-
@oğuzkağan sınav dairesini aradım,üzerinde tc kimlik numarası yazan ehliyetler ile girebiliyormuşuz hocam
-
Mülakat sırasında düşünmeniz düşğncenizi toparlamanız için çok az da olsa zaman veriyorlar mı yoksa hemen cevaplamamız mı isteniyor mülakata giren arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim
-
@istatistikçik hocam biz orda beklerken bir arkadası geri yolladılar ehliyet ile olmaz diye oda çantasından kimliği aldı gördüğüm bu tercih senin
-
@yatutarsa sana illa hemen cevapla diye bişey söylenmiyor ben 1. Komisyondum gayet güler yüzlüydüler kafamda cümleyi ne zaman toplarsam o zaman söyledim. Bi soruyu bilmiyordum onda biraz bekledim cevap vermemi beklediler sonra bilmiyorum dedim sorun değil sanırım
-
@nefiseok teşekkürler
-
- Komisyon bölüm çeko
kamulaştırma nedir.
kamulaştırmanın taşınır mallarda olan halinin adı ne.
kamulaştırmada ilk aşama hangisidir.
kamulaştırmadan doğan dava süresi kaç gündür.
kamulaştırmadan kaynaklı davalar nerde açılır.
belediyelerde kamulastirmayi kim yapar.
bir şeyler anlattı anlattı bu hangi durumdur dedi, hiç anlamadım dediğini, bilgim yok dedim. cevabı yetkisiz temsilmiş.
-
@mucbir33 sadece kamulaştırmayla alakalı sorular mı geldi hocam yoksa bunlar bir parçası mı ?
-
@sofuoglu sadece bunlar soruldu bana hocam. Aile ile ilgili de ayrıca sohbet havasında sorular da soruldu.
-
daha önceki alımlarda burada da face gruplarında da çok hareketlilik olurdu. bu kez sadece geçen hafta biraz hareketliydi bu hafta tamamen durgun. bu alım çok sakin geçiyor.
-
Sonuçlar ne zmaan açıklanır dostlar ? Bittiği gün aciklansa keşke