Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@luck bu konuda kendi adima gayet sakin ve kendinden emin şekilde mülakat verdim. Sorulan sorulari güzel şekilde cevapladım ve zannediyorum konuya hakim olduğumu karşı tarafa hissettirdim. Fakat çok kısa sürdü iste bazen diyorum ki bence ya onlarda olumlu kanaat olusturdum ondan dolayı kısa sürdü. Bazense tam tersi.
-
@friedman98 eğer dediğin gibi sorulan sorulara hakimiyet ve kendinden emin bir duruş sergilemek değerlendirme açısından önemli ise benim bu konuda kendime güvenim tam. İlk mulakatim olduğu için neye dikkat ettiklerini anlamakta zorluk cekiyorum.
-
@hogan sonuçlar açıklandıktan sonra bi form doldurcaz sanırım ondan sonra soruşturma yapılır diye biliyorum
-
@Hipokrat güvenlik soruşturmasını mulakatlardan önce yaptırımlar zannediyordum bende
-
@hogan yaptılarsa Bile resmî değildir
-
@hogan hocam sizin hangi komisyondu
-
@Kullanıcıadi 3. Komisyon
-
@Hipokrat hmm herturlu bekliycez demekki
-
@Kullanıcıadi siz?
-
@hogan olay ne biliyomusun dostum, sen kendini komisyon yerine koy verdiğin cevap, gerek davranislarinla, konusmanla vs. tatmin etti beni diyebiliyosan olumlu olur diye dusuncedeyim aksi olursa olayın içine artniyet veya diğer faktörler girer.
-
@friedman98 valla ben komisyonda olsaydım adayları mümkün olduğunca tanımaya çalışırdım. 3-5 dk bu sure için yetersiz.
-
-
@Kullanıcıadi umarım olumlu neticelenir ne diyim.
-
-
örneğin 10 bin liramızı çalan bi hırsızdan vergi alınır mı arkadaşlar. alınırsa neden alınmazsa neden. mülakatta böyle bi soru gelse ne denir
-
hiç uluslararası ilişkilerci yok mu neler soruyorlar
-
Neden guy? sorusuna ne cvp verdiniz arkadaşlar
-
@tuuba42
Ben varim:) bir iki sayfa once paylasmistim sorulan sorulari:) -
@johnash vergi kanunlarında uzmanlaşmak ve kariyerimi gelir uzmanı olarak sürdürmek istediğimden dersin
-
Arkadaşlar ben mülakata girip çıktım... odanın önünde görevli olan görevli sonuçların mülakatın bitiminde en geç 2 hafta içinde açıklanabileceğini...işe başlama tarihi olarak da ocağı bulur dedi...burada erken açıklama erken göreve başlama denilmiş ama