Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@james-buchanan bana öyle hocam ya vakit geçmiyor resmen. 2 dizi, 2 kitap, 9 film bitirdim vakit geçsin diye ama ı ıhhh olacak gibi değil
-
@brzezinski birkaç saat önce söylese daha iyi olur sanki hocam. Zira 1 gün önceden bilmek bende taşikardiye sebep olabilir, dayanmaz bu kalp o heyecana :)))
-
Herkese iyi pazarlar, bu şarkı hepimize gelsin
-
Arkadaslar mali hizmet ekim sonu kasim basi gelecek diyolar hangi sayfada konusuluyor bilen var mi?
-
@sofuoglu bey napıyorsunuz bu şarkıdan sonra ancak çilingir sofrasıyka iyi olur bu pazar :))
-
@sofuoglu
Zaten psikoloji pertti, intihar etmeye gidiyom şuan -
-
@sofuoglu güler yüzümüz var diye normal sanmayın hocam. deliyiz biz ama psikolojisi çökmemiş delileriz :)) Yaşar'dan istediğini ataydın da bunu atmayaydın içim karardı :))
-
@sofuoglu
Burdaki herkesin kafasindaki huniyi gorebiliyorum alekta movik movik -
@aycan haha haklısınız hocam daha kendimizi kaybetmedik şükür Şarkı kısmına gelince çok severim gülden karaböceği de şarkıları biraz ağırdır gerçekten, şarkıyı dinleyip de içi sıkılan arkadaşlardan özür diliyorum
-
İyi pazarlar. Bize artık hergün cuma. Bekliyoruz.
https://youtu.be/noQcPIeW6tE -
@1903bjk hocam yazınızdan sonra ne alakaysa "guguk kuşu" filmi aklıma geldi, ben de anlam veremedim ama izlemeyen varsa tavsiye edelim madem pazar günü değerlendirmek isteyenlere
-
Dermansız dertlerimin gizli sebebi sensin.GİB
-
Arkadaşlar Tuğrul Koçer kim diye sorulmuş, kendisi maliyede vhki. Önemli olan bu değil ama yaptıklarından veya yapmadıklarından dolayı bir mit yaratılması. Size duyum konusunda şöyle bir şey söyleyeyim: 2 yıl önce ty'de olan bir arkadaşımız bana özelden çok yakın bir akrabasının maliyede müsteşar yard. olduğunu söyledi. Araştırmalarım neticesinde gerçekten de bunun doğru olduğuna ulaştım. Aynı kişi bana maliyede bir sınavla ilgili bu müsteşar yardımcısı yakın akrabasından haber aldığını söyledi. Netice de benim paylaşacağım bir duyum içinde yalan söyleyecek değil. Bende bu duyumu facebook grubumuzda duyurdum. Aradan geçen zamanda ilan geldi ancak sayı olarak çok alakasız bir rakamla geldi.
Kısaca şunu söyleyeyim, duyum dediğiniz olay şunlardan öğrenilirse kesinlikle çıkar, şunlarda yalan duyum olmaz, o söylüyorsa kesindir gibi şeylere kapılmayın. Tercihiniyap olarak biz her söyledğimizin arkasında durduk ama kesin demekten olabildiğince imtina ettik. Sizlerden rica ediyoruz insanları takip edin ancak bir efsane, bir mit kafanızda yaratmayın. Şayet bir mit yaratılacaksa, 2015-2016 yılında 15'e yakın duyumu bizzat tercihiniyap olarak biz söyledik. GUY, İdari hakimlik, Sayıştay, DPB, GTB, Maliye, SGK vs. Şimdi neden bunlara girmek istemiyoruz? Çünkü bu işler sanıldığı kadar kolay değil böyle biline
-
Ben de bizimkilerden hareketli bi sarki birakiim o zaman bi taneTürkçe versiyonu:)
https://m.youtube.com/watch?v=kf0k_5hSwpcBulgarcasi "Kamanite Padat"
Sarki, siir sayfasi diyen olursa da tamam bu sondu
-
şark oturup beklemenin yeridir, yeteri kadar beklerseniz her şey ayağınıza gelir.
Az kaldı dostlar az daha sabir :)) -
Ben güneş gibi gireceğim her dar kapıdan
Kimseye uğramam ben sana uğramadan
Kavlime sâdıkım, sâdıkım sana
Takvim sorup hudut çizdirme bana
Ben sana çiçeklerle geleceğim
-Ihlamurlar çiçek açtığı zaman. -
Bir de bu gecikmeler için olaya şu açıdan da bakmanızı istiyorum. Devletimiz yıllardır birilerinin elinde sürekli olarak parsel parsel satıldı. Bunu zaman zaman siyasi partiler, zaman zaman çeşitli iç ve dış örgütlenmeler ve zaman zamanda cemaatler organize etti. Alttan üstte devletin bütün birimlerini kendi uşaklarına peşkeş çektiler. Karşılığında da uşaklarından yeni peşkeş çekilecek yerler açmalarını istediler. Bu kısır döngü içerisinde hakkıyla bir yerlere gelmek isteyen, bu forumda olduğu gibi sadece hak ettiğini almak için günlerce sabırla bekleyenlerin hakları gasp edildi. Bu gasp zaman zaman o kadar büyüdü ki ülkemizin potansiyelini yeterince açığa çıkaramamasındaki en büyük sebeplerden biri haline geldi.
Vatanımızı ve insanımızı içten içe parçalayan bu oluşumlara bir daha izin verilmemesi için sizden istenilen biraz daha sabırla beklemeniz. Ben şunu düşünüyorum: Şayet bir daha devletimizin birilerinin elinde parsellenmesinin önüne geçilecekse bu beklemeler için kimse şikayet etmeyecek ve rıza gösterilecektir.
-
@sweeney_todd, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@mrs-keynes bir!düğün 80 bine çıkıyor
Sen kol girecek sanıyorsun ama vücut giriyor farkına vardığında bu parayla neler yaparım diorsun
Not arkadaşlarımın ailemden gördüklerim
Bekarım 7 yoldur iş hayatındayım İstanbulda yaşıyorum tek başıma hiçbirşeyim yok.
Evlilerde ailemdekilerden tek imrendiğim nokta çocuk
Evlilik artık birilerini mutlu etmek ve çocuk sahibi olma amacından ibaretBoşver geç
Bir gün etrafındaki arkadaşların evlendiğinde, Allah gecinden versin ama büyüklerini kaybettiğinde,herkesin yol alıp senin aynı yerde sayıp ancak yalnızlığının tavan yaptığı noktada anlarsın evliliğin amacının bu söylediklerin olmadığını... Ayrıca bir evliliği sürdürmek külfet değil;varolan zorluğu paylaşmak,hayatı kolaylaştırmaktır. Bir de senin görüşünle evlenme maliyeti yerine evet araba,ev alabilirsin ama bu malvarlığı seni mutlu etmeye yetmez ki zaten doğru kişiyi bulduysan senden maddi gücünün üstünde hiçbir şey istemeyecektir.. Ayrıca bu maliyeti sadece sen değil iki taraf birlikte karşılar... Yine de sana doğrudan bir tavsiyede bulunmak isterim,bu kadar kişinin okuduğu bir platformda böyle kaba cümle kuran birisinin bence evlenmemesi de en doğru şeydir. Kısaca evlenmeme fikrin değil,sadece evlilik üzerinden yaptığın genel çıkarımlardan dolayı bu cevabı yazma ihtiyacı duydum.
-
@sweeney_todd Kadın düşmanısınız galiba ️