Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@35zmr dershane hocan yüksek lisansa para yatırma gel 1 yıl daha bizim dershaneye para yatır demek istemiş.
-
Ktü iktisat teorisi tezli yüksek lisansa kayıt oldum, komisyona bunu söylemeli miyim acaba olumsuz olur mu, yani komisyon gider okur akademik kariyer yapmaya karar vermiş diye düşünür mü?
-
@holywind zaten yapamazsın demedi işe girdikten sonra yap tabii , izin alıp kurumdan derslere girersin dedi. Hocanın da guy a hazırlık kitapları olunca bi bildiği mi var dedim. Bende geçen yıl erteledim ama bu yil kararsız kaldım başlasam mı diye çünkü bi yandan da zaman geçiyor
-
@35zmr saçmalamış bence elle tutulur mantıklı bir yanı yok
-
Eskiden buralar dutluktu
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@emreoguz Tesadüfe bak sınıf arkadaşımsınız , sizin il tercihiniz neresiydi.
-
@dncryilmaz istanbul hocam sizinki neresi
-
@emreoguz İstanbul benim de aynı yerler için mülakata girmeye devam ediyoruz.
Başarılar diliyorum.
-
@dncryilmaz teşekkürler hakkımızda hayırlısı
-
@ali27 kardeşim yaniiyorsam borclar hukukuna gore zamanasimina ugramis borc eksik borc hukmundedir.Eksik borclar ifalari icin zorlanamazlar.(Zaten onu eksik yapan da diger normal borclar gibi cebri icra kuvvetini kullanamamaktan kaynaklanir)Ancak eksik borc adi ustunde hala borctur ifasi normal bir borcun ifasi gibi kabul gorur ve gecerlidir.O yuzden mükellef borcu odemek isterse o borcu alip makbuzu kesmek daha sonra izahatini yapmak daha dogru geliyor.
-
@denizci (yanilmiyorsam)
-
..........
-
Eskiden buralar dutluktu.
-
arkadslar benim p48 76 puan acaba bi daha ki guy gelir mi
-
@tolga80 kardeşim bence şansın var sen çalışmaya devam et , bu sene düşük puanlara yüksek sıralama geldi guy geçen sene istanbulda 16 binlerle kapamıştı
-
@holywind bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
-
@tolga80 Bence otur kpss ye tekrar çalış 76 ya geledebilir gelmiyedebilir.Gelir diye beklemen hata olur şans birazda guy tek tercih işi sıkıntı bu yıl 82 puanla bursa antalya yazan kişilere bile gelmedi.Sen KPSS ye odaklan gelirse iyi olur gelmezse de KPSS ye devam edersin.
-
@tolga80 hocam sıralamanız kaç? Bu sene malum puanlar beklenenden az geldi. Sıralama üzerinden fikir yürütmek daha doğru olur.