Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@halilhy
Hareketlendirelim buralari olmaz boyle @köyün-ağası
Naptin ağam sen ne takimi -
@1903bjk bayanlar da takım giyiyor:) illa bayanlar için resmi bir kıyafet mi diyelim
-
@köyün-ağası
Doğru dedin bizim için de var, düşünemedim k.bakma
Herkese iyi çalismalar öyleyse çok da abartmayin yine de siz -
@1903bjk hareketlensin tabi böyle guy mülakatı mı beklenir
-
@halilhy hala ses yok baskalarindan, e gidelim bari biz de sonra yine geliriz
-
Kankalar selam, valla ben daha başlayamadım bunda en önemli etken önceki mülakatta soruları bilmeme rağmen elenmem Vesselam
-
@1903bjk o zaman ilan öncesi durumu hatırlayalım nasıl bir çıkmazdı öyle
https://m.youtube.com/watch?v=8TrtWBqbabM -
@Hipokrat
Ve Aleykumselaaam ben mulakata girmedim daha once ama verimli calisamiyorum, bi taraftan sicak diger taraftan arkadaslarimin düğünleri ( baş nedime ve halay başiyim bütün düğünlerde, issizim diye ayak islerini yapiyom) biseyler cikiyo hep ama calismak lazim:)
@yunni61
Vay be ilk dinledigim an geldi aklima:)gunler, aylar gecti ama gundemde hala guy var -
@Priss hocam mülakata tüyo kitabından çalışıyorum ama aklımdan soruların cevapları hemen çıkıyo tavsiyeniz varmı ? Nasıl çalışacağımı bilemedim
-
@Hipokrat kanka nerden elendin hangi il
-
@Mimar kanka istanbuldan elenmiştim bi önceki guy da
-
@Hipokrat ben başlar gibi oldum ama tanımlar aklımdan hemen çıkıyo açıkçası çok da istek Yok tam 18 ini bekliyorum son 1 ay gaza basıyım diye
-
@Hipokrat haha aynen ben de
-
@halilhy aynen valla bende 21 ini bekliyorum
-
@Mimar kanka yine elenmeyelim yaa İnşallah olur bu sefer İstanbul olmadığında var bi hayır diyelim
-
TÜYO dan baya ilerledim ama akılda bişey kalmıyo çok fazla bilgi var okuyup okuyup geçmiş gibi oluyor.
-
@sefaerennn bence ezberden çok anlamaya çalışmak gerek sonuçta komisyon karşısında yine kendi cümlelerimize başvuracağız
-
@ali27 bnde senin gibi dusunuyordum sonra sorularin cevaplarını kapatip yeniden soruya baktigimda aklimda kaldigini fark ettim sanirim stresten bize oyle geliyor
-
@sefaerennn Yani kimse sizden direk orda yazanları istemiyor gerçi cevapları doğru vermenizi de istemiyor ama neyse Tavsiyem aynanın karşısına geç kitabı al eline soruyu sor aynaya bak ve kendine cevapla yaratıcı ol karşında komisyon varmış gibi hisset heyecanlan hatta terle. O anı simule et
-
Bence mülakatta çıkma ihtimali olan sorulardan biri: e maliye nedir? Hangi işlemler e maliye üzerinden gerçekleştiriliyor? Yararları nedir?