Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Hipokrat reis sıkı çalışıyorsun herhalde mülakata yoksun buralarda
-
@sofuoglu yok kanka valla daha mülakat kitabı Bile edinmedim Önümüzdeki hafta başlarım kısmetse , senin nasıl gidiyor çalışmalar
-
@Hipokrat istikrarsız reis bir yandan kaymakamlık sınavına çalışmaya çalışıyorum öte yandan günde 1-2 saat de mülakata bakmayı planlıyordum normal şartlarda;fakat,planladığım gibi olmuyor son zamanlarda inşallah toparlarız kısa zamanda hep beraber ne diyelim
-
@sofuoglu toparlarız kardeşim Allah'ın izniyle , alnımızın akıyla çıkalım şu mülakattan inşallah.kolay gelsin .vesselam
-
Ankara guy mülakat için ayrı başlık isteyen kaç kişi olur ne dersiniz Ankaralılar
-
@yldzkrc Neden olmasın
-
@yldzkrc bence de toplanalım
-
Dostlar bir sorum olacak ;
Mulakat gunu sabah 8.30 da orda olmasak sikinti olur mu ? Siram 100den sonra. Bekleme yerinde bir imza felan atiliyor mu iste su saatte buradaydi diye. Net bilgisi olan varsa cevaplarsa sevnirim. -
arkadaşlar guy mülakatında alan dersleri dışında güncel ekonomiyle ilgili konular soruluyor mu acaba..zaten enflasyon cari açık gibi rakamlara bakarım ama atıyorum mahfi eğilmez ekonomi yorumları filan onları okumaya gerek var mı sorulur mu
-
Kazananların atanacağı vergi daireleri ikamet ve isteğe göre mi belirleniyor?
-
@pyle sıkıntı olmaz öyle su saatte geldin imzala diye bi sey yok. Siran gecerse ama onu bilemem
-
@uzmanyrdd ikameti dikkate aliyolar
-
@Nameless her seyden soru gelebilir. Zaten 5 dk bile surmuyor. Cikinca bu kadar calismaya degmezmis zaten diyeceksiniz
-
@Mimar sağolasın kardeşim çok güzel özet geçmişsin çalışma şevkimi iyice artırdın
-
Genelde birden fazla mulakattan elenenler bu kadar calismayin diyor.Ama o calismanin da verdigi bi özgüven var, çalismadan girince ister istemez stres olur insan.
-
@aylin kesinlikle katılıyorum söylediğinize. Birebir her şeyi ezberlemek zaten imkansız. Ama bir soru sorulduğunda bir hiç bilememek var bir de birkaç cümle kurabilmek var. Bence önemli olan, mülakat sonrası vicdan rahatlığı. Ya mülakatta sorulanlara cevap verebildim, elimden geleni yaptım dersin ya da keşke daha fazla çalışsaydım. Seçim sizin, benim, hepimizin. Sorulanları bilirsiniz, bilemezsiniz bu mülakatta ne kadar etkili o bambaşka bir konu olduğundan yorum yapmak istemedim.
-
@Nameless girip çıkınca görürsün kardesim
-
@Mimar kızma be mimar açıkçası çıkınca bu kadar çalışmaya değmezmiş lafına sinirlendim guy için çalısırsın kısmet olmaz farklı bir yerde alırsın çalışmanın karşılığını bu kadar karamsar bakma
-
Askerlik ve mülakatın çakışması ile ilgili bir yazı kaleme almak istiyoruz, bu konudan etkilenen çok mu arkadaşlar?
-
@Antimülakat An itibariyle tecil süresi dolup mülakata ve diğer kurum sınavlarına girecek arkadaşlarımızı da değerlendirirsen sevinirim reis.:)