Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
-
arkadaşlar mülakatta saçlar biraz uzun olsa sorun olmaz dimi.illa asker traşı gibi traş olmamız lazım değil dimi.sonucta uzman cavusluk mülakatına girmicez ?
-
@deepblue kardeşim bağlanacak seviyede saçın olmasın ama 3 numara saç ilede mülakata girme. Tavsiyem takım elbise ile uyumlu gösterecek saç seviyesinde mülakata girmelisin.
-
@deepblue ne kadar uzun bir ünlüden örnek verebilir misin? ör: Rapunzel
-
@gokhangermen Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@deepblue ne kadar uzun bir ünlüden örnek verebilir misin? ör: Rapunzel
Soner Sarıkabadayı.
-
hayır arkadaşlar uzun dediğim baglanacak sac modeli değil.yani sacların yanlarını makinayla aldırmamak üstlerede biraz şekil verecek kadar uzunlukta olsa diyorum.
örnek : ahmet kural -
@deepblue hmm sakal bıyık gidecekse olabilir
-
@dncryilmaz e kardeşim sakal bıyık mecbur gitcek.kimse gelmez herhalde mülakata sakal bıyıkla
-
Berberde istediğiniz kadar tarif edin sonuçta çıkacak olan: "Abi her zamankinden." değil mi?
-
@deepblue abi aynaya bak ve kendine şunu sor "böyle bir memur gördüm mü?"
-
Arkadaşlar saç sakal tamamda bıyıklı memur var yani bıyıklı gitsek nolur acaba böyle kaytan değilde altlari alınmış normal kısa bir bıyık yani örnek verecek olursam dedim de örnek bulamadım
-
@gokhangermen kardeşim ben öyle memur cok gördüm
-
@aksaclı bence bıyıkla gitme.bende bıyıgı cok seviyorum.uzun zamandır bıyıgım var ama yinede kescem.mülakat ortamı şakaya gelmez
-
@deepblue dostum cok güzel biyigim var herkes çok yakıştırıyor kesmeye kıymıyorum ama kesecegiz care yok
-
@deepblue hocam kaan kural'ın son filmde kel tüpçü halini diyorsan tam memur tipi evet
-
@aksaclı 2 arkadaşım var bıyıklı mülakat kazanan, iş ve vmy deler şu an.
-
@HaniYaKi 1den fazla arkadaşınız olmasına şaşırdım HaniYaKi bey
-
@gokhangermen siz de dahil hepi topu 3 arkadaşım var. tabii kendinizi arkadaşım olarak görürseniz beni 'fazlasiiyle' mutlu edersiniz
-
@deepblue siyasi bir imge olmadığı sürece bıyık sıkıntı olmuyor. tam tersine komisyonda olgun ve akıllı izlenimi oluşturabilir. tabii benim fikrim yine de risk almamak. sonuçta komisyondakilerin bıyıklılara karşı bir anısı veya antipatisi olabilir
-
@HaniYaKi Değil bıyığımı, parmağımı bile keserim bu meslek için.