Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@anyone Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
rak.Sizce bu Mülakat sonuçlarını etkilermi bilgisi olan varmı
etkiler hocam bu cocuğu bir an evvel alalım da borclarını ödesin diyebilirler derlerse o yüzden rahat ol
-
@De_lorean duymak istedigim sözler bunlar
-
21 saattir kimse biraya yazmadiysa durum vahim. Millet naptiniz herkes ders mi calisiyo
-
@Mimar boşver mimar.zaten cogu kişinin ilk mülakatı ve cogu kişi sana göre elencek.sen kendi dalgana bak
-
@deepblue ben zaten bakiyorum
-
Ben konsantre olup çalışamıyorum siz çalışıp kendinizi kurtarın
-
@campanella Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
arkadaşlar tüyo mülakat kitabı için güvenilir ve de hızlı site önerir misiniz:)
Kitapseç ucuz hemde güvenilir ordan aldım ben
-
@memurlardan hocam çok geç gelir.Ben Akfon not evini oneririm.Ertesi gun teslim.
-
@buyukbuhran Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@memurlardan hocam çok geç gelir.Ben Akfon not evini oneririm.Ertesi gun teslim.
Evet orada daha ucuzmuş şimdi gördüm
-
Arkadaşlar mülakat sabah saat kaçta başlıyor, mesai kaçta bitiyor bilgisi olan var mı?
-
@emreoguz 8.45 de hazir olunacaktir yazıyor
-
Önceden guy mülakatına girmiş arkadaşlar acaba alanınız ve maliye dışında derslerden mülakatta soru soruldu mu hiç ? Mesela iktisat mezununa mülakatta hukuk sorulduğu oldu mu ?
-
@napsak sorarlar füzyonu bile soruyorlar
-
@napsak iktisat ve maliyeden soru geldi 2 mülakatımda da . ancak 1 tane hukuk veya muhasebeden sorabiliyorlar. tabii en önemlisi kendi alanını kayıpsız geçmek.
-
Benim alanım işletme nasıl geçeyim alanımı, en son 3 yıl önce görmüşüm.
-
@Fabrizio bana isletme sormadilar bile alanim olmasina ragmen. Hep maliye sordular vergi ve tvs
-
@HaniYaKi iktisat mezunu Musun hocam sen
-
@napsak evet.
-
@HaniYaKi bende hep bunu duydum işte iktisatçıya maliye ve iktisat, kamucuya hukuk maliye gibi hep alanından ve maliyeden soru geliyo bide tabi güncel olaylardan. Neyse biz riske atamayız tabi tüm derslere çalışmak durumundayız
-
İmece mülakat pdf ini nasıl bulabilirim arkadaşlar? Yardımcı olur musunuz?