Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@zenginmemur hocam umarım bu kadar beklemezsiniz bir an önce kazanın inşallah, hep sınav kovaladım psikolojiyi bozdum Guy olursam ilk maaşımla psikoloğa gidecem
-
@Cerkes46 kanka peki o 2 ayı ekleyince süreç toplamda kaç ay sürmüş oluyor?
-
@Hipokrat kanka bilmiyorum da onlarin mulakat açıklanma süreci uzun sürmüş benim kafami kurcalayan bu g.soruşturması bu forumda da bi arkadaş soruşturmanın yazılı sınav sonucu ile mulakat arasinda yapılır sinavdan sonra yapilan tamamıyla gostermelik diyor bende dua ediyorum sinav sonuclari açıklandıktan sonra ta ki bu gune kadar geçen sürede bu soruşturman yapilmis olsun yoksa sgk surecine benzer ise işe baslama mülakatlar iki aya biter aciklanmasi bi hafta dersek soruşturma 2 ay minimum yani is başı yapilma 4 5 ay sonra olur gibi görünüyor priss in dediğine geliyor yani aralik sonu ocak gibi Allah hepimize sabirlar versin
-
Arkadaşlar mülakattan önce ön bir araştırma yapmış olsalar bile mülakattan sonra hem sonuçların değerlendirilmesi hem güvenlik soruşturması nedeniyle süreç uzayacaktır. Bddk 25 mayısta mülakatları bitirdi. (Ki yazılı sınavları kısa sürede değerlendirmeye alıp ardından mülakat yaptılar) Süreci hızlı yürütmelerine rağmen hala bekliyoruz. Siz şimdiden kendinizi alıştırın. Burda iyi ihtimalle aralık-ocak gibi işe başlamalar olur diye yazanlara da kulak verin derim.
-
@Azure
guy farklı bddk ile hiç benzemez. bugüne kadar en fazla 1 hafta geciktirdiler mülakat sonuçlarının açıklanmasını..guy yazılı sınav ile mülakat arasının 4 ay sürmesinin bir sebebi varsa bilinen, burada konuşulan sebeptir. -
@davetsiz ülkenin durumu malum, önceki guy süreçleriyle şu ankini karşılaştırmak doğru olmaz. Bunun yerine yakın zamanlarda güvenlik soruşturma süreci devam eden veya sonuçlanan kurumları baz almak daha doğru olacaktır kanaatindeyim. Keşke kısa sürede açıklasalar. Bekleyip görelim.
-
Guy için mülakata kalan sürecin en sonki taban puanları kaç ?
-
@Guy63 bence bi askerlik subesine uğra onlar daha saglikli bilgi verir
-
SGK uzman yardımcılığı, vergi müfettiş yardımcılığı, SGK denetmen yardımcılığı, il göç uzman yardımcılığı, kaymakamlik gibi sınavların açıklanmasıyla özellikle İstanbul için mülakata girecek arkadaşların kazanma ihtimalinin ziyadesiyle arttığını düşünüyorum
-
@Azure Ben mulakat değerlendirilmesi ile beraber guvenlik soruşturması yapılması taraftariyim mülakatı yapıp ertesi gune aciklayacaklarina güvenlik soruşturmasını da yapıp 1 ay 2 ay neyse artik o surede aciklasinlar hem mulakatin aciklanmasini bekle sonra atanma kağıdını çok yıpratır insani diye düşünüyorum.
-
@irmak gib in sitesinde yazıyor taban puanları.
-
Kaynak önerisi olan var mı mülakat için??
-
.................
-
@BahtsizBedevi 1 2 ay diyerek aslinda iyi dilekerimi katarak söyledim onu yoksa araştırma görevlisi aliminda 6 ay sürmüş süreç dua edelimde bizim süreç sonuclanana kadar ohal biter de uzatilmaz belki süreç hizlanir
-
@35zmr imece nin pdf si paylasilmis o var bide benim tavsiyem Tüyo yarin kitap elime geçecek baslicam yavaş yavaş bende
-
.................
-
@Cerkes46 söylediğiniz tamamen kurumun tercihine bağlı. Kimisi mülakat sonucu değerlendirmesiyle beraber güvenlik soruşturması yaparken, kimisi önce mülakat sonuçlarını açıklıyor sonra güvenlik soruşturması yapıyor. Ben ikincisini tercih ediyorum çünkü kazandığını öğrendikten sonra işe başlamak için beklemek çok zor olmaz. Mülakatın olumsuz olduğunu öğrenince de önüne bakarsın. Bakalım GİB hangisini tercih edecek.
-
@Cerkes46 kanka ekimde mülakat açıklanır desek soruşturmada 2-3 ay sürsün ocak gibi başlar kazananlar Mayıs'ta diğer kpss var bi guy alımı daha olacak desek süreç çok ta afaki uzamaz gibi düşüncem bu kanka dileyelim martlara nisanlara kalmasın
-
Ekimde açıklanır kazananlar kasım ilk haftası gibi evrak teslimi olur ondan sonra iş güvenlik soruşturmasının uzunluğuna kalır en geç ocak ortası gibi herkes başlar
-
@köyün-ağası o ne saçma sürec öyle.ekimde acıklanıyo kazananlar niye 3 ay bekliyo boşyere