Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@gokhangermen o zaman ben diyorum ki, 2016 mağdurları olarak sesimizi duyurabilmek için koreliler gibi küçük parmaklarımızı keselim. var mısınız alman bey?
-
@aksaclı dostum tarafsız insanlar olarak bir de biz değerlendirelim bıyıklarını. kısa bir öz çekim yapıp foruma atmaya ne dersin?
-
@aksaclı @gokhangermen bir ünlüden örnek verebilir misiniz ör: Adolf
-
@HaniYaKi Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@deepblue siyasi bir imge olmadığı sürece bıyık sıkıntı olmuyor. tam tersine komisyonda olgun ve akıllı izlenimi oluşturabilir. tabii benim fikrim yine de risk almamak. sonuçta komisyondakilerin bıyıklılara karşı bir anısı veya antipatisi olabilir
Bu benimde aklıma geldi , daha toy genç görüntüdense olgun bir görüntü yaratan bıyık avantajlı olur mu
Saçlar hafif uzun bile kurtarmaz mı illaki kulak üstü ve ense sıfır önler hafiften bile dikik/kalkık olmıcak şekil mi lazım -
@napsak çok sağolun hocam
-
siz bakmayın milletin bıyıklı falan gelirim dediklerine.herkes o gün sinekkaydı olur.zaten binde bir şansa mülakata kalıyoruz.ondada kıl tüy için kendimizi eletelim komisyona
-
Kesin gitsin beyler bıyık dediğin nedir, şuan halihazırda bıyıklı olanların mülakattan epey bir vakit önce kesmelerini öneririm;çünkü uzun zamandır bıyıklı iseniz bıyığı kestikten sonra ilk etapta yeni yüze adapte olma ve kendini beğenmeme olabilir, ben de daha önce yaşamıştım bu tarz bir durum oradan biliyorum
-
Bir sorum olacakti 2017 guy alimlarinda 16 binlerdeyim gelme ihtimali var mı.
-
Kankalar tüyo mülakat kitabı 37 tl , fotokopisini alan var mı ankarada,ne kadar fotokopi fiyatı?
-
@gokhangermen guy için mi
-
@sofuoglu Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Kesin gitsin beyler bıyık dediğin nedir, şuan halihazırda bıyıklı olanların mülakattan epey bir vakit önce kesmelerini öneririm;çünkü uzun zamandır bıyıklı iseniz bıyığı kestikten sonra ilk etapta yeni yüze adapte olma ve kendini beğenmeme olabilir, ben de daha önce yaşamıştım bu tarz bir durum oradan biliyorum
evet cok cins bi durum.cok kişi sıkıntı yaşıcak.d
-
Kardes 3 numara sacin sakincasi nedir de oyle yazmissin ? @sasasa
-
@HaniYaKi dostum forum zaten gergin bir de benim bıyıklar bıyıksızları germesin
-
@aksaclı çok mantıklı söyledin dostum. bıyıkların da saçın gibi beyaz mı bari onu söyle de konuyu kapatalım ebediyyen
-
@HaniYaKi hatirlatma dostum saçlarımı 2 yıl içinde bembeyaz oldu ama bıyığım siyah çok şükür
-
@Mimar Mimarlık için :')
-
17 tl @Hipokrat
-
@pyle kardeşim kamuda görev alanların tavsiyesi olarak söyledim.
-
erkek adaylar için söylüyorum babanız/amcanız veya bir aile büyüğü "oğlum ne bu saçlar" diyorsa mülakat için doğru saç o değil.
-
@yyy teşekkürler