Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@aycan Dostum hele bi yarın geçsin baktık hafta sonu hareketlilik yok ben ararım kendisini.
-
@priss bir gözümüz sizde bir gözümüz GİB'de haberleri bekliyoruz o zaman hocam
-
geçen yıl 2016 nisanda müdürlük mülakatı vardı. hatta gib çok yoğun diyorlardı. bu kez o yok. bence çok uzun sürmeyecek. ama haftasonu açıklanır mı bilmem.
-
@james-buchanan bu senede 13 mayısta mudurluk sınavı vardı, bızım sınavın sonucuda ondan uzamıs olabılır.
-
Arkadaşlar mantıklı noktadan düşünüyoruz. Acaba şuan GİB'in uğraştığı bir şey var mı? Sınav mülakat vs .
-
@priss 23 haziranda müdürlük acıklanmış
7 temuzda yeterlılık acıklanmış. Bişi gözükmüyor duyurularda. -
Ben bu sefer sonuçların hemen açıklanacağını sanmıyorum. Malum yapının kalıntılarını bakanlığa sokmak istemeyeceklerdir onun için detaylı bir araştırmadan geçirirler. he tabi bu süre 10 günü geçmez ama gene bir haftayı bulur diye düşünüyorum. . Hakkımızda hayırlısı
-
@pozitif O zaman bence de bu duyum doğru çıkacak. Hazırlıklı olmak lazım
-
-
@priss Valla kardeşim böyle olursa başta SGK olmak üzere tüm kurumlara örnek teşkil etmesini dilerim. Mülakat sonucu bekletmek nedir insanları aylarca bir anlam veremedim buna.
-
şu an gib in ışıkları yanıyor mu? hareketlilik var mı?
-
@priss en son Pepe Beşiktaşa geliyor haberine bu kadar heyecanlanmıştım
-
@james-buchanan Hah işte en sevdiğim soru geldi Ankara'da olanlar iş başına. Biz Ankara'da iken istihbarat ağımızı kurup fotoğraflandırıyorduk GİB'i sıra sizde!
-
@maliyeciniz Sonuç aynı olsun dostum inşallah:)
-
peki daha önceki mülakatlara katılan arkadaşlar gece açıklandığı olmuş muydu? ona göre vaziyet alalım
-
@aycan EVET
-
@aycan Şu süreç bitsin bir de olumlu bitsin, çay borcu olanları tek tek yazdım vakt-i zamanında. Tek tek ifşa edeceğim
-
@paretowilfredo Dostum çok haklısın. Mülakat sonucu bekletmek bana da oldum olası garip geldi. Zaman uzadıkça da huylandığım bi durumdur.
-
@james-buchanan iletinizi okuduğumda verdiğim tepki ' Allah'ım sana geliyorum Yarabbim' oldu :))
-
@paretowilfredo hocam açıklansın sonuçlar olumlu olsun, demlik demlik çay demlerim. O da yetmedi semaverleri yakarız :))