Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Biz daha mülakata giremedik öğretmenlerden gelecek ay 20 bin kişi daha atayacaklar valla bıktırdılar
-
Bayram ı da atlattık..bu kadar uzamasını soranlara sıradaki bahanemiz nedir arkadaşlar?
-
off hadı atanın da yenı ılan bekleyelm
-
@davetsiz hocam ben önümüzde ki 10 günden cok ümitliyim eger gelmez ise bu 10 gün icersinde kasim aralik ayinda olacak söylentisine bende inanmaya başlıyacam:(
-
Şuan için mülakat tarihleri iÇin resmî olarak konuşma olmamış. Ancak haftaya belli olması bekleniyor. Büyük ihtimal Kasıma Aralığa kalacak mülakatlar.
-
@safiTÜRK69 yapma hocam
-
@safiTÜRK69 güvenilir kaynak mı?
-
@safiTÜRK69 haftaya belli olan mülakat tarihi neden 1-2 ay değilde 6-7 ay sonraya bırakılsın ki
-
@murti1930 Kasım-Aralık meselesi benim konuşmalardan anladığım ve tahminim kesin değil. Guy meselesi 2. Planda şuan hatta unutulmuş bence kendinizi hatırlatın ilgilensinler..
-
Ben bu saatten hiçbir şeye şaşırmıyorum zaten referandum olmasa o ilan da gelmeyecekti en azından 1-2 ay içinde
sgk'nın 9. pro ilanı gelse de oraya uğraşsak -
@safiTÜRK69 inşallah tahmininiz tutmaz o zaman hocam ne diyelim. tarih açıklandıktan sonra bir şeyleri değiştirmek çok zor dediğiniz gibi bizimde biran önce harekete geçmemiz gerekiyor
-
@safiTÜRK69 hocam guy ikinci planda dediniz, birinci planda olan nedir acaba o konuda malumatınız var mi, bildiğim kadarıyla müdürlerin de sınav ve mülakat süreci tamamlandı,önceki paylaşımlarda birçok arkadaşımız bundan dolayı uzayabileceginden bahsetmişti,mayıs ayında olan bir sınavın mulakatlarinin kasım aralıkta olabilme ihtimalini aklım almıyor belki de almak istemiyor, ama sizin dediğiniz gibi maliye bakanına veyahut gib başkanına twitterdan baskı yapılabilir tarihi öğrenme veya kasım/aralik gibi bir düşünce varsa1 daha erkene alabilme noktasında.
-
Ankara da guy olan arkadaslarumda şeflerine sordurtmuşlar onlarada mülakatın geç olacağını söylemişler ama kasım aralık ta olmaz yani herhalde bu kadar da değil. Sınavın olması için gazetelere falan ilan verildi şimdide mülakatın olması için mi ilan versinler
-
Bizim zorlamamizla devlet işi mi yürüyecek ilginç. Şu gib i oldum olasi sevemedim zaten
-
Aralik ayina 6 var daha demeyin oyle ya nasil geçer o zaman bilsem böyle olacağını tecilimi bozar askere giderdim kisa dönem askerlik süresi kadar bir bekleyiş inşallah olmaz böyle birşey
-
iMC nin sözlü mülakat hazırlık kitabının güncellenmiş PDF sinin yayınlanmasını bekleyen arkadaşlar vardı yayınlanmış bilginize tuğrul koçer twiter veya facebook adresinden ulaşabilirsiniz.
-
Facebook veya twitter kullanmayanlar için amme hizmeti https://yadi.sk/i/F_GKLXve3KUbJb
-
Kasım aralık ne demek ya? Bu ilanı seçim öncesi kamuoyu baskısıyla verdiklerini anlamış oluyoruz. Bence tekrardan birlik olup baskı yapmalıyız
-
6 ay nedir ya iyice psikolojik bozuldu artık
-
Psikolojileri bozmayalım arkadaşlar @safiTÜRK69 arkadaşın dediği duyum değil tahmin mülakatların en geç eylülde olacağı kanısındayım (tahminim) sınavdan 6 7 ay sonra mülakat yapıldıgı nerde gorulmus. Ayrica 2 gundur Tuğrul Kocer hoca mulakat ne zaman sorularina calismaya baslayin yanitini vermis bilginiz olsun