Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@sofuoglu benim bağlamadiğimi nerden biliyorsun
-
Müstakbel meslektaşlarım akıl vereyim twitterdan maliye bakanını ve gib başkanını etiketleyerek hashtag açın bayramdan sonra mülakat tarihlerinin hemen açıklanması için
-
@Mimar vallahi kardeşim artık o kadar sıkıldım ki ders çalışmaktan bi kurum sınavı daha kaldıramam gibime geliyo elimde de Bursa guy var şu an. Bi yere girsem bırakcam sınavları. Veya direkt mülakatla alanlara bakcam
-
@ucanizmirli aynen ben de olsun birakacam . kardesim hakkimizda hayirlisi
-
@Mimar aynen hayırlısı
-
Sayfa sayısı 86 olduğunda mülakat tarihlerini açıklayacaklar.
-
@ucanizmirli Bu süreç çoğu kişiyi yıprattı.Şu Guy'u kazanıp bu defteri kapatacağım diyen çok kişiye şahit oldum.Bende bunlardan biriyim.Guy olayım elime kpss kitaplarından hiçbirini sürmeyeceğim.
-
@karakalpaklı cok gereksiz konuşuyorsun
-
@Mimar Affet beni.
-
@eomer bağışlayacam hepsini birilerinin hayatı daha kararsın o kitaplarla
-
HAKARET İÇEREN İÇERİKLER KALDIRILACAKTIR !
-Forum kurallarını okudunuz mu?
-
@Lex-fori lan kardeşim biz senle muhattap olmuyoduk hani. Sanane hem seni mi inandıracam nereye gireceğime
-
@Lex-fori sırf sen o sınavlara girme diye gider hepsine başvururdum da başkalarının da hakkını yemek istemiyorum
-
@eomer aynen bilader dediklerine bende katılıyorum şu mulakati geceyim Allah in izniyle bundan sonra hazırlayacağım gelir uzmanlığı olur kpss yada diger kurum sınavlarına asla cok yordu bu süreç benide yasim da 30 oldu artik yeter artik bu sinav mevzusu.. Bir sürü kaynağım var gerçekten ihtiyaci olana hediye edecem kısmet olursa..
-
aylardır beklenen gümrük mülakat sonuçları açıklanmış acaba guy mülakatına girme hakkını kazanıpta gümrük mülakatını kazanan var mıdır ? yada ptt gümrük sgk ve diğerlerini hesaba katarsak tahmini kaç kişi vardır önümüzden giden.
-
@Fabrizio 5 buçuk ayda aciklanmis mulakat sonuclari.. Merkezi atamayla mi atandilar bunlar sonra mi mulakat yapildi? Bide bunlara güvenlik soruşturması yapilmis istenen belgelerde yok o kısım..
-
@impressiveunit ne bileyim bu surecte normal bir durum bile anormal gozukebiliyor Paranoyak olduk sagolasin kardes
-
12 mayıs da yapilan vergi dairesi müdürlüğü sinavinin mülakat sonuclari da aciklanmis dün bizim de bayramdan sonra sözlü sınav tarihlerimiz aciklanir bayramdan sonra da bir bayram hediyesi verilir inşallah hepinizin ramazan bayrami mübarek olsun Allah'im bu mübarek günlerin hatirina emeklerimizi bosa cikarmasin ve gonlumuzde ki bu işi hakkimiza hayırlı eylesin amin..
-
@Cerkes46 inşallah temennilerimiz gerçekleşir kardeşim, sana da hayırlı bayramlar.
-
@Cerkes46 hadi inşallah hocam