Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@köyün-ağası hocam bende ikinci alımı bekliyorum önceki olmadı...Umarım guydan başka girebileceğim sınav açılır yoksa guyu beklemek sadece çok stresli..İl göç ..açılır mı bu yıl geçen yıl açılmadı (bu soruları sürekli kendime soruyorum)
-
@ucanizmirli ya bir de beni ciddiye alıp cevap vermiş
-
İnsanlar gerçekten acıyo halimize hele vergi dairssinde çalışmak için bu kadar beklenilir mi diye içten içe kendilerine sormaları beni iyice sinir ediyo.Guy mülakat bekleyenler günlerinşz nasıl geçiyo?Önümüz bayram malum iyice strs olcaz meraklılar acımalar beni iyice üzüyo.Birse mülakat eylül ekim olursa bn pes ederim herhalde
-
@köyün-ağası Aralık ta başlar göreve kazananlar benim tahminim de bu ,Mart biraz acımasız olur kanka
-
@bengidönüş hahaha oruçluyum kinaye yaptığını anlamadım
-
@Hipokrat geçen sene martta bitmişti mülakatlar temmuzda anca işe başlandı bazı illerde Ağustosta başlattı
-
@köyün-ağası o sınav 28 kasımda oldu ya
-
@bunebicimhikaye evet mülakatlar martta olmuştu
-
@zenginmemur o soranlar holding ceo su falan mı??? Ne kadar aşağılandı şu GUY mesleği. Bu arada o konuşanlara da kulak asıp GUY olan ya da aday olanlarında mesleği hakir görülüyor, bu kompleksi de bırakalım artık. O konuşanlara buyrun bi de siz deneyin diyin lütfen.
-
Arkadaşlar askerlik tecilimi bozarsam Ağustosta gidebilir miyim.
-
@aysesal nasıl ki zamanında vergi denetmenleri hak ettikleri itibarı gördüler aynı şekilde biz gelir uzmanları ve yardımcıları da görecek. Bu mücadele kolay olmayacak!
-
@O'connor 31 mayısa kadar bozmalıydın kardeşim ağustosta gidebilmek için.
-
@aysesal o soranlar meraklılar sadece kendilerinin işleri var tecrübelerine güvenerek bizlere sallıyolar işte.Geçen biride diyo işte şimdi maliyede herkes uzman diye.Babamda bana direk lise mezunuda mı uzman mıoluyıdiye sordu.Bn bi afalladım.Düşünün yani ruh halimi.O kadar emek ver ve hala bekliyoruz.
-
@corrieredello anladim kardeşim sagolasin umarim bir sorun olmaz
-
Ben de guy mulakatindayim ancak hic heyecanlandırmiyor beni bu kurum. Bu basliga girmiyorum bile cogu zaman.Kazanamsam sevinirim nerdeyse. @ucanizmirli dostum sen bu netlerle bu baslikta ne geziyosun
-
@Mimar deme öyle deme. Bu mantık yüzünden 3 senedir işe giremedim ben. Artık şımarıklık yapacak ne gücüm ne de ayıptır söylemesi puanım kalmadı
O yüzden bir yerden başlamak gerekiyor bence sevgili mimar.
Ben de hala heyecanlanamıyorum ama en azından artık çok istiyorum -
@Mimar 2016 kpss'de istersen full yap geleceğin yer burası kardeşim
-
Valla ben de secmiyorum artik olursa calisirim tabi mecburen
-
@Mimar komisyon karşısında da belirtin hocam bu durumu. Ben bu mesleği pek istemiyorum, olmazsa da sevinirim gibisinden,belki sizin yerinize bu mesleği daha çok isteyen ve umutlarını bu mülakata bağlayan arkadaşların önü açılmış olur.
-
bu haftada acıklanmadı mülakat yerleri