Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@sofuoglu kanka Face yok bnd linkte ne diyor sana zahmet bi bilgi verir misin
-
@Hipokrat bir arkadaş 1 saat önce guy mülakat tarihleri ne zaman açıklanır diye yazmış, sayfanın yöneticisi de ağustos diye belirtmiş, başka bir arkadaş da kesin bilgi mi diye sormuş , kendisi de 25 mayıs tarihine ait bir resim linki göndermiş ve resimde konum olarak " Gelir Idaresi Egitim Merkezi-Ankara" olduğunu belirtmiş ve gib'e ait çay bardağı fotosunu koymuş. 25 mayıs tarihindeki paylaşımında da mülakat tarihlerini soran arkadaşlara ağustosa hazır olun demiş.
-
Dostlar mülakata kadar geçici biz bi işe yaramayan bu diplomalarla nerde çalışabiliriz.Mülakat uzayabilir ozmana kadar bari harçlığımızı çıkarsak
-
@sofuoglu arkadaştaki havalara bak
-
@zenginmemur kardeşim "secretcv" sitesinde cv'ni bi doldur istersen.3 hafta önce cv'mi doldurmuştum ve akabinde 2-3 yerden insan kaynakları bana ulaşıp iş arayışımın aktif olup olmadığını sordu.Bunlara ilaveten çevrende oteller varsa oralara da gidebilirsin, nitekim benim arkadaşım İstanbul'da bir otelde garsonluk yapıyor ve ekstra eleman ihtiyacı çok oluyor diyordu.Geçen sezon ben de arkadaşımın otelinde ekstralara gitmiştim.Onun harici kısa vadeli olarak mağazalarda part time iş bakabilirsin.
-
@sofuoglu eyvallah kanka sağolasın ,Ağustos olur inşallah ,sıkıldık patlayacaz
-
@aycan hoşbulduk hocam Allah hepimize sabır versin bu bekleyiş sürecinde
-
Mulakat mi agustos da yoksa tarih aciklamasi mi
-
Peki arkadaslar surec sizce ne zaman biter ? Agustos mülakat diyelim.Eylül sonuç açıklansın.En iyi ihtimal Kasım ayındamı kazananlar göreve başlar.
-
@buyukbuhran Mülakatlar ağustos itibariyle başlarsa en kötü kasim olur işe baslama.. Ama ben bu geçen sürede güvenlik soruşturması yapildi diye düşünüyorum işe baslama süresi de erken olacak inşallah
-
@piqou mülakatların olabileceğini söyledi hocam
-
@Cerkes46 hocam az kişilik mülakatlarda bile aylarca sürüyor güv soruşturması binlerce kişinin bu kadar sürede güv soruşturması yapıldığını pek sanmam bence mülakattan sonra yapılır guy için ağustosta mülakat yapılsa bile aralık ocak öncesi zannetmem ise başlama olacağını güv soruşturmasından dolayı..bir de sanrm evrak teslimine göre başlatıyorlar işe yani herkes aynı tarihte başlamıyor..
-
Arkadaslar cok takip edemedim.simdi mulakat tarihi ne zaman olur sizce? Duyum var mi?
-
@Priss güvenlik soruşturması başladı mı? Yoksa mülakatlardan sonra mı olur hocam senin bilgin var mı?
-
ben de @Nameless hocama katılıyorum, şuan belki bir ön soruşturma(sosyal medya hesaplarının incelenmesi gibi) yapılabilir ama güvenlik soruşturması daha kapsamlı bir şekilde belgeleri verdikten sonra başlayacaktır. Maalesef benım de tahmınım olası Ağustos mülakatında işe başlamanın ekim/kasım arasını bulur tahmini, bu yıl malum olaylardan ötürü zaten güvenlik soruşturmalarının daha ağırdan gittiği herkesçe malum.
-
@sofuoglu çok güzel, dolu ve yardımcı bir cevap .
-
Arkadaşlar şu güvenlik soruşturması muhabbetinden midem bulandığı için bir polis tanıdığıma sordum sürecin nasıl olduğunu şöyle anlatayım polis ve asker alımında çok ayrıntı olduğunu biliyorsunuz gelelim bize
Şöyle ki eğer alım müfettişlik gibi bürokrat alımıysa emniyet istihbaratının dışında mit de bakıyor dosyalara
Ama guy denetmenlik öğretmenlik gibi daha düşük düzeyde ki kadrolarda oturduğumuz ilçede ki karakoldan dosyamızı
istiyorlarmış emniyet bakıyor bariz bir durum yoksa da bitiyor ayrıca yine herkesin dosyası da Mit'e gitmiyor şüphelenilen kişi hakkında delil yoksa gidiyor öyle herkesin dosyası gitmiyor Mit'e yani
Sürecin uzamasının nedeni ohal nedeniyle ihraç olurum korkusuyla alım işleriyle uğraşmayan bürokratlardır o yüzden lütfen artık güvenlik soruşturması nedeniyle süreçler bu kadar uzuyor demesin kimse lütfen ! -
Hocam hangi grup bu? @sofuoglu
-
@sofuoglu Dostum ne sosyal hesap incelemesi sen naptin yaa halimlikte falan duymustum bunu ama bu uzman yardımcılığında falan yeni duyuyorum senden gerçekten inaniyor musun sen bu söylediğine? O kadar da degil ya insanlari paranoyak yapmayin bu kadar lutfen:)
-