Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Bugün toplam 110 kişi girmiyormuydu
Bursa 208-227
İstanbul 1805-1878
Mardin 37-56.
Normal şartlarda bitmesi gerekirdi. -
Ya bitmistir ya bitmek uzeredir suan mualakatlar. Ogleden sonra siraya koyulup aksam aciklanma ihtimali var degil mi tecrubeli arkadaslar ?
-
Bugün açıklanıyor.
Kaynak: Rüyam.
-
@karakalpaklı duyum ?
-
@karakalpaklı
Tersine çıkmasın? -
@fact0riel Duyum yok hocam hocam rüyamda gördüm.
-
" Bir rüya bir isteğin gizlice gerçekleşmesidir." Sigmund Freud
-
Büyük ihtimalle sona erdi. Hayırlısı olsun herkes için.
-
@1903bjk Türkiye'nin maç sonucunu da gördüm. Eğer açıklanırsa Türkiye Izlanda maç sonucu bende.
-
Üst kurul muhabbeti geçiyordu, listeler üst kurula gidip orada nihai şekle bürünüyor cinsinden, normal prosedür öyle mi, şayet öyle olursa uzama ihtimali de doğabilir mi, neyse en iyisi usulca beklemek. Herkese hayırlı cumalar dilerim
-
Geçen sene Guy mülakatı açıklanma süreci uzadıkça kurumu sürekli aramıştık ordaki görevliler de bu yıldan itibaren artık yeni düzenleme geliyor eskisi gibi bi iki gecede açıklanmayacak,mesai saatleri dışında çalışmak yasak komisyon üyeleri mesai sonunda evlerine gidecek burada kalmayacaklar gece falan boşuna gelmeyin demişti.Sanırım kendimizi bi haftaya hazırlamak en iyisi olacak
-
@sofuoglu ne zaman nerde geçiyodu bu muhabbet hocam
-
@karakalpaklı
Masallah ruyalariniz baya yogun gecmis kalpakli bey:) -
@galdirik hocam Facebook da 2017 Guy mülakatı grubunda daha önce 3 kez mülakata girmiş bir arkadaş böyle söylemişti, benim bu konu hakkında bir fikrim veyahut bilgim yok.
-
@quesnay hocam ciddiyetlerine bir şey diyemem tabi ama giren pek çok kişiden genel olarak bölümlerine yönelik sorduklarını duydum. Ben maliye mezunu olmama rağmen bütün sorular iktisattan geldi bir tane de hukuk vardı. Ona binaen dedim
-
@karakalpaklı o nasıl bir ileti ya görünce kalbim saatte 120 km hızla attı :))
-
@maliyeciniz bu hafta sonu sonuçların açıklanmasını beklemeyin mi demek oluyor
-
@aycan yani ben beklemeyi düşünmüyorum bu gece ışıklar yanıo iletisi görürsem ben de beklerim ama:))
-
@Priss @safiTÜRK69 @paretowilfredo guy ne zaman açıklanır?
-
@james-buchanan evet @Priss seni tekrar sahaya alalımm :))