Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@james-buchanan Dostum normal gunlerde haftasonu bilemedin Pazartesi aciklanirdi. Ancak bu kec bir nebze uzayabilir ve bunuidare disinda kimse bilemez saniyorum. Ilk kez idrak edilecek bir surec.
-
Arkadaşlar en son sınav açıklandığında bu foruma girdim sanırım. Bilen bilir kazanamadım sınavı. Daha sonra süreçi hiç takip edemedim. Ne zaman açıklanır hiç bilmiyorum. Allah gönlünüze göre versin hepiniz değerlisiniz
-
@paretowilfredo 4 kasımda guy yeterlilik yazılı sınavı var. çok uzamaz herhalde.
-
şu an büyük bir ihtimalle mülakatlar bitti veya bitmek üzere. listeler de bellidir. hali hazırda devam eden müdürlük mülakatı vs. yok. çok uzun sürmemesi lazım.
-
Az alım yapan illerin listesi az çok bellidir Bursa Ankara özellikle İstanbul biraz sürer bitince açıklarlar
-
Sizce kurum sınavı puanını dikkate alıyorlar mı
-
@james-buchanan listeler öle bir değişiyordur aklın almaz
-
@sweeney_todd bankadan ve sgk dan biliorum hakaret amacı yoktur işteykenn yazıyorum yanlış anlama olmasın
-
@bybredd hayır
-
@sweeney_todd listeler öyle bi değişiyordur derken,ne kadar değişebilir dostum referansı olanlar bellidir Zaten sonradan müdahale olcağını sanmıyorum
-
@hipokrat iyi de istanbul özelinde 2 hatta 3 komisyona gelen referanslar hakkıylankazanacaklar üst üste koyduğunda referansı üzerine düşeni tam yapmayan bunu alalım bu şucu diye gelenler son dakikada bastıranlar olabiliyordur ben devlete güvenmiyorum belliyse Zaten yarın açıklarlar
Uzadığı her gün hakkı(yani referansı olanların )ama mülakatta sepet gibi iki kelimeyi bir araya getiremeyenlerin gerisine düşer bu benim fikrimdir
Sepetten kastım soru bilmek değil -
Bu foruma yazılanlardan heyetteki üstadların da haberi oluyor yazarken sorumlu davranımızı tavsiye ediyorum tuhaf tuhaf spekülasyonlar ortaya atmadan bekleme zamanı artık ve evet kurum sınavı dikkate alınıyor.
-
@sweeney_todd şuan hak verdim İstanbul özelinde olduğu için sayı çok olduğu için söylediklerin yaşanabilir tabi ,hakkımızda hayırlısı diyelim artık yapacağımız bişey Yok dua ve tevekkül den başka
-
@holywind sınavda mülakatta senin konuşma vb becerini muhakeme yeteneğini dior ama 4 dakkada bunu çözüyor ben yetkililerin çok dikkate aldığını hatta olumsuz olduğu KPSS puan yüksekliği rivayet edilir
-
@sweeney_todd o sizin düşünceniz bense mülakatın liyakati ölçmede etkin bir araç olduğuna inanıyorum eğer verimli yapılırsa. Her sınav ayrı bir yeterliliği ölçer kpss'yi tek başına referans almak doğru değil yine bir çok nitelikli insana yazık olur o nedenle çoklu değerlendirme yapılması uygun.
-
@holywind kardeş dediğinde sorun yok klasik vmy alımlarında bir adayla 45 dakka konuşuyorlar biz şu an olan üzerinden yorum yapıyoruz.dediğimde şu andaki durum ve 8 yıldır bu sistemdeyim devlette çalışanım kötüde olsa kurum biraz tecrübe diyerekten cümle kurdum
-
@sweeney_todd ee tabii usullerini tartışırız ama sanırım mülakata giren arkadaşlar kısa sürmesini daha çok tercih ederdi. Karakter analizini yapabilecek kadar uzunlukta olsa mesela güzel olurdu. Velhasıl bir sürecin daha sonuna geldik lütfen sadece 4000 arkadaşımızın moralini düşünerek paylaşım yapalım.
-
@holywind, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@sweeney_todd o sizin düşünceniz bense mülakatın liyakati ölçmede etkin bir araç olduğuna inanıyorum eğer verimli yapılırsa. Her sınav ayrı bir yeterliliği ölçer kpss'yi tek başına referans almak doğru değil yine bir çok nitelikli insana yazık olur o nedenle çoklu değerlendirme yapılması uygun.
liyakatı nasıl ölçüyorlar dostum bi anlatsana bana bende sınava girdim de .. güzel bi açıkla bu liyakat denilen şey sözlü sınav denilen şeyle nasıl ölçülüyor ???
-
@darkpassenger mülakat bitti hepimiz bir tatili hakkettik başka konu konuşalım
-
Guy için güvenlik soruşturması neye bakıyorlar