Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@priss en son mülakat 1 hafta sonra açıklandı kardeşim inşallah bu hemen açıklanır
-
@hipokrat Valla inşallah. Benim de yakın bir arkadaşım bekliyor sonuç. Sizlerin durumunu tahmin edebiliyorum. Allah gönlünüze göre versin. Maalesef yarınız üzülecek. Can sıkıcı bir durum ancak durum bu.
-
@ert1234 Hagb hakkında Danıştay'ın verdiği karar var güvenlik soruşturmasında bir sorun teşkil etmeyeceğine dair ve karar da şu suçlardan dolayı diye de ayrım yapilmamis çünkü hüküm giyilmemis bu yüzden hagb nin güvenlik soruşturmasında sorun çıkarmadığı sonucuna Danıştay'ın kararindan varabiliriz.
-
@priss malesef öyle hocam
-
Aynı gece açıklandığı olmuş mu arkadaşlar ben ona rastlamadım, 2015 Ağustos ayındaki mülakat sonuçlarının ertesi gün açıklandığını biliyorum da aynı gece açıklanma noktasında bilgim yok
-
@priss her zaman yardımcı olmaya çalışıyorsun, Allah razı olsun.
-
@priss Reis seni tekrar buralarda görmek ne güzel:)) evet 2015 deki alımda son mülakat 28 Ağustos du 29 Ağustosta da açıklamislardi darisi bizim mülakata..
-
@cerkes46 Biz hep buradayız dostum da foruma pek yazmıyorduk:) Ama hep takipteyiz. Genelde mesajla gelen soruları cevaplayıp yeri geldi dert dinledik yeri geldi tavsiye verdik yeri geldi tavsiye aldık
-
@priss anladım hocam. yetkili bir beyefendiymiş inşallah doğrudur söyledikleri. ben de orada soruşturduğumda bir iki hafta demişti mülakat salonunun önündeki beyefendi. bir de personel işlerine bakan kişiye ne zaman sorabilirsiniz? sizi de sık boğaz etmek istemem ama duyumlarına güvendiğimiz nadir insanlardansınız mazur görün heyecanımızı
-
Son sınavda 6 gün sürmüştü ondan öncekileri 24 saat içinde açıkladılar isim göremezsek ruh halimi merak ediyorum
-
@cerkes46 bir arkadaşım kardeşi olmadı demişti ben bakamamıştım kara gündü kendi adıma
-
@sweeney_todd adli ceza mı var sizin
-
@ert1234 hagb var 3 ay
-
@sweeney_todd benim bi yakınım Üniversite de uzaklaştırma aldı Sgk Denetmeni şimdi
İdarenin verdidiği cezalar resen etkilemiyor o zaman -
@sweeney_todd İnşallah bu sefer yüzün güler kardeşim
-
@cerkes46 bil mukabele çok parlak geçmedi ama görüşme değer paradoksu sorusuyla bilmiyorum dedim 4.komisyon hiç hatırlatmak için girişimde bulunamadı umarım olmuştur.ben vicdanen 8 yıl arada ara vermeler elenmler iş ailevi sorunlar elimden gelen bu nabayım başka umarım Allah’ın adaleti bana tecelli eder
-
@ert1234 Bu güvenlik soruşturması konusu cok geniş anlaşılıyor zaten memur olma koşullarını taşımıyorsan olamazsin hepimiz biliyoruz 1 yil hüküm giyme işte taksirle işlenmiş ise 1 yil olmasi sorun değil iste bir yıl olmasa bile değişik suçlar falan bunlar zaten adli kayıtta çıkıyor güvenlik soruşturmasında örgüt ile bağlantılar araştırılıyor yoksa üniversitesi de verilen ceza falan bunlar değil
-
@sweeney_todd İnşallah Allah yardımcın olsun.
-
@cerkes46 sağ ol hocam bu cezalar değil yani
Yüz kızartıcı filan o zaman -
@cerkes46 hep beraber