Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
mülakat ağustos sonu.işe başlama yılbaşı olacak
-
@yapma-volkan dayanağın ne bu kadar kesin konuşuyorsun hocam merak ettim
-
@yapma-volkan Bu arkadaş trollük yapmaya çalışıyor. Kpss için de belirtilen tarihte açıklanmayacak tarzı şeyler yazıyor dikkate almayın kendisini.
-
@kilici trollükle alakam yok.olağandışı şeyler söyleyeni trol olarak adlandırmayın hemen.kaç yıldır bu işin içindeyim.işleyişleri az çok biliyorum.sgk en son alımdakiler de haziran da işe başlarız diyorlardı.sonuçlar daha yeni açıklandı.bu işleri bilmiyosunuz konuşmayın.
-
@Hipokrat kardeşim bu arkadaş ösym ye kafa tutan bi arkadaş kendisi sınavın bayramdan sonra açıklanacagını iddia ediyor. çok takılmamak lazım
-
Mülakat beklemenin kimseye faydası olmaz.Yetmedi mi beklediğimiz.Eğer ağustosta olursa işe başlama bncede hele istanbul için falan çok uzar
-
Arkadaslar bu bekleme süresinde mülakata kalanlarin güvenlik sorusturulmasi yapilmasi ihtimali nedir sizce ? Bu güvenlik soruşturması ne zaman yapiliyor?
-
@Cerkes46 önceden yani darbe öncesi güvenlik soruşturması dar kapsamlı ve emniyet mudurluguyle halloluyordu. Lakin su an ki dönemde önümüze iki şey çıkmış vaziyette. Önce mit kapsamlı bir güvenlik soruşturması sonrasında ise olay emniyete intikal edilip orda sonlandiriyor. Aslında bende @yapma-volkan ile hemfikirim süreç baya uzayacak bunu diğer sınavları baz alarak söylüyorum. Önceden 3 ay içinde kaymakam olurdun bu sene kaç ay uzadığını gördük. Sgk en kötü sartta 72 günde açıklamıştı şimdi 100 günü gecikir sürede açıkladı. Süreç daha yavaş işliyor gibi inşallah ben yanilirim ama kendinizi bunun için kasmayin elimizde bir sınav var ve diğerleri için de kendinizi diri tutarak çalışmaya devam edin. İyi günler dilerim
-
@malthusss Dostum demek istedigimi anlamadin ben bu güvenlik soruşturması ne zaman yapiliyor diye sordum. Sinavdan sonraki bu yaklasik bir aylık sürede acaba mülakata kalanlarin güvenlik soruşturması mi yapiliyor diye sordum 5 bin kisinin güvenlik soruşturması yapilmasi ne kadar sürecek herkesin bilgisi suan mevcuttur mitte.. Güvenlik soruşturmasının mulakattan önce yapilip bu terör örgütleriyle baglantisi bulunanlarin mulakatta elenmesi daha mantıklı değilmi sizcede?
-
@Cerkes46 kardeşim daha önce de yazmıştım bunu mülakatı kazanan 2 bin kişinin soruşturmasını yapmak yerine 4 bin kişinin soruşturmasıyla hayatta uğraşmazlar bence
-
@ucanizmirli Simdi burda yazilanlar yani bu sorusturmalardan dolayi sürecin uzayacagini söylüyorlar peki bilgiler mit in elinde mevcut kimin ne olduğu belli artik hemen hemen nerdeyse 1 yıldır ohal var herkesin bilgilerine mit ulaşmıştır diye düşünüyorum ben
-
@ucanizmirli şöyle de olabilir mi dost ; mülakatı kazanan iki bin kişinin bini çürük çıktı diyelim.kurum ihtiyacı olan 750 kişiden vaz mı geçecek? bu kişiler özellikle beşer kişilik alım yapılan illerden ise nasıl bir çalışma yapılacak?
-
Geçen sene de sınavdan tam bir ay sonra mülakat tarihini açıkladılar 3 ay sonra mülakatlar başladı güvenlik soruşturması mülakattan sonra oluyor yani mülakattan önce güvenlik soruşturması olsaydı geçen sene atanıp ihraç edilen olmazdı. Güvenlik soruşturmaları bir kişinin en fazla bir saat sürer kalkıpta teker teker dosyaları taramıyorlar bilgisayar ortamında bitiyor hepsi. Kurum bekletiyor işte
-
Simdi aklima takilan seyler var bu güvenlik soruşturması eğer ki mulakat sonuçlandıktan sonra yapilacak ise diyelim ki 1000 kisinin olumusuz sonuclandi yedeklere geldi sira onlarin da güvenlik soruşturması mulakati gecenlerle mi yapilacak yoksa onlara sira gelince mi oyle olursa bu süreç cok cok uzar sonuçta bu alınan 2000 kişi ayni zamanda ise baslamiyacak mi ?
-
@köyün-ağası geçen sene dedigin 2015 yılı heralde o zaman bu kadar ayrıntılı feto/pkk/pyd soruşturması yapilmiyordu
-
@Cerkes46 güvenlik soruştarması o kadar çıkmaz kardeşim hatta güvenlik soruşturması olumsuz çıkan bu güne kadar görmedim.
-
@HaniYaKi dostum az buz bi rakam değil ekstradan 2000 kişinin soruşturulması. Maliyede yedek ayırma sistemi var mı bilmiyorum ama eğer yedek sistemi varsa sorduğun soruya cvp olacaktır
-
@Cerkes46 valla ben toplasan 1-2 kişi gördüm soruşturma yüzünden mülakatların geç olacağını söyleyen
-
Bence bu konu hakkında kimse ıstenilen bilgiye sahip degil biri bir kisinin soruşturulması 1 saat sürüyor biri çok uzun zaman alıyor diyor gerçekten bu konu hakkinda bilgi sahibi olan varsa yorum atarsa memnun olurum
-
@ucanizmirli dostum eger ondan degilse neden sgk sonuclari o kadar gec açıklandı