Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@aycan İyi olmaya calisiyoruz
-
9 Eylül'ü yazan işsiz kalıyor, bunu yaymamız lazım
-
@angarali06 iyi olun hocam bakın daha yeni öğrendik perşembe günü bile açıklanabilirmiş
-
@smith aa yok yok öyle de umutsuz olma hocam.Eyvallah ortada bilindik bi gerçek var ama herşeyden de büyük Allah var nasipse mutlaka olur sen boşver konuşanları zaten onlar sistemi değiştirmek yerine sisteme uydukları için hepimiz bu halde değil miyiz:) Olacak Allahın izniyle siz de mi istanbul?
-
@zeljkobra okulun ne suçu var hocam izin vermeemm yapamazsınız uleyn :))
-
Kıvırdı diyenler yeni gelmiştir diyenlerhaddini bildirdim diyenler vay vay kazanırsam altına yorum yaparım ismimi cismimide söylerim ben genel olarak konuştum bana laf edenlerlede bir çay içeriz belki
-
@zeljkobra
Ne demek issiz kaliyo en birinci okul bizim okul ydy Kadim hocaya da selamlar burdan haha -
Bu gece açıklanma durumu var mı?
-
@mesnetsiz yok dostum
-
@priss peki yarın gece açıklanma durumu var mı hocam :))
-
@sitres1991 net şu gün demek zor
-
Yuzde elli sevincek yuzde elli uzulecek su an tek gercek bu kac paket sigara tukendi bu yolda kac tel sac kurban verdik herkes haketti ama neden yarisi kaybedior herkesi alin iste bi teselli yokmudur bu sistem bana gore yanlis birilerinin uzuntusu uzerine sevinc kurmak
-
@aycan Aycan
Neden olmasın ama ben Perşembe bekliyorum -
@sweeney_todd madem orda her yazılanı okudun bir zahmet adama mesaj atıp özür dileseydin. burda sahte kabadayılık yapma bence.
-
@priss eyvallah dostum
-
@priss dayanamadım tutamadım kendimi yaptım :)) hazır siz burdayken istihbaratı sağlamlaştıralım hocam :))
-
@priss bende sinava girdiğim günden beri perşembe hiissediyorum. Totem yaptim umarim yanilmam
-
@Priss
Persembe mi ben beklentimi saliya kadar öne almistim halbuki -
@aycan cumaya kadar biter bu iş rahat olun dua edin
-
La olum yatin uyuyun bak insan heyecanlaniyo uyuyamiyor