Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@smith, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@Priss Hocam Oldu ki kazandık diyelim eğitim sırasında maaşlar yatıyor mu? Eğitim sırasında kalacak yer gibi masrafları biz mi karşılıyoruz ? Kurum mu ?
Benim soru arada kaynadı.
-
@teklif-eğrisi
Arttiririz haci -
@smith maaş eğitimde yatıyor
-
@teklif-eğrisi olur hocam olur. atanalım biz, ev çok her yerde siz nerenin yolcususunuz peki
-
Bazi yerlerde memurum demek de yetmitor tecrubeyle sabit gencler.ha sitede tutarsaniz o ayri mesele...kartal cok iyi mesken tavsiye ederim.
-
@1903bjk acaba ne kadar artırır maaşı dil tazminatı?
-
@aycan nasipse istanbul
-
@yyy teşekkürler.
-
@teklif-eğrisi oh oh maşallah burdan baya kalabalık gitcez inşallah :))
-
@teklif-eğrisi ben üsküdara bayıldım galiba o civarda tutcam evi :))
-
@aycan inşallah hep birlikte gideriz bugün yine inşallah hayırlısı nasipse kotamı aştımm
-
@aycan valla bilmiyom ki C seviyesi 30 50 ancadir cok olcagni sanmiyom devlette
-
@aycan Dil tazminatı tamam yükseklisans ne kadar fark ettirir?
-
@1903bjk iş bankası 1000 tl veriyorken kamuda bu kadar düşük kalması hiç hoş değil. hoşuma gitmedi bu durum :))
-
@smith hocam hiçbir fikrim yok ama o da 100 200 tl kadar bişeydir pek umudum yok fazlası için
-
Kira,maaş,dil tazminatı muhabbetleri falan çok mu hızlı gidiyorsunuz arkadaşlar Elbette bunları konuşmak da lazım kafa dağıtmak açısından ama bu işin bir de realitesi var yani yarı sevinen yarı üzülen şekli
-
@sofuoglu Sanki yarın işe başlıyacakmışız gibi bi durum ortaya çıktı:-) Yarın İlk iş günü gibi
-
@sofuoglu bi kere başladık hocam virüs gibi bi bulaştın mı emekliliğe kadar yolu var bu muhabbetin :)))
-
Şimdi twitterdan geliyorum Tuğrul hocanın bir gözü burda. Acaba aramızdan hangimiz Tuğrul hoca :)))
-
Bunları konuşmak bile mesleği ne kadar istediğimizi ve hayal ettiğimizi gösteriyor, bunda yadırganacak bir şey yok ama belirttiğim gibi o realiteyi de düşünüce bir içi de ürperiyor insanın ister istemez. Geçen bir arkadaş yazmıştı grupta, keşke asil ve yedek dışında kalanları da vergi dairesinde düz memur pozisyonuna atasalar şeklinde..