Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
bencede üstüne düşmeliyiz ne kadar ısrarcı olursak o kadar hızlı olur:)
-
arayan varmı ne cevap aldınız?
-
@Priss hocam ilan sürecinde de yazmıştım .gerçekten bizim için çok uğraştınız içinz rahat olsun duyumlar doğru çıkmasa bile (ki öyle olmadıgını düşünüyorum ) size itimadmz. çabalarınız bizim için üzülmeniz kaygılanmanz aynı heycanları yaşamanız bizi anlamanz bizm için çok öenmli hemde hiçbir zorunlulugunuz olmamasına ragmen . tekrr teşekkrler
-
Siteyi takip edin de ne diyecekler başka
-
Sınav birimine bağladılar ama açmadılar arkadaşlar ...Başka arayan var mı?
-
@mesnetsiz önemli olan ne diyecekleri değil. Biran önce açıklamaları gerektiğini hissettirmemiz.
-
İyide bunlar sekreter ellerinden bişey gelmez üstadlar bunlarımı dikkate alcak
-
@mesnetsiz sen arama birader boşver biz ararız
-
Aradım ve cevap : Siz ne biliyorsanız bizde aynı durumdayız
-
başlarından savmak için en az 1 hafta içinde açıklanacak diyollla siteyi takip edin diyip kapatıyorlar :))
-
@Priss e bağlanalım hemen, hocam son gelişmeleri aktarır misiniz?
-
Bu sabah bi arkadaşım mesaj atmış üstadlardan biriyle açıklanma durumunu konuşmuş cumaya kadar açıklamak zorundayız yetiştirmeye çalışıyoruz,çalışmalar devam ediyor ne zaman biterse hemen açıklıycaz demiş.Priss arkadaşımız zaten bize yeterince yardımcı oluyor ama arkadaşım kaynak güvenilir deyince yine de yazayım dedim,hadi hayırlısı bakalım:)
-
Telefonu açan adam çok kibardı biz not alıyoruz üstadlar çalışıyor zaten dedi. Saniyelik bi diyalog zaten arkadaşlar elinize yapışmaz siz de arayın
-
Istanbulda anadolu yakasinda calismak icin ne yapmamiz gerkiyor tabiki kazanirsak biraz heyecanimizi azaltalim suan kurumda calisanlar bizleri bilgilendirsin lutfen sahibinden.comda 1+1 lux daireler 1300 ile 2000 arasi bana uygun geldi.2000 lira desek diger masraflara bize kaliyo 1500 tl bu para yeter mi?Erkek adam birikim yapmak zorunda tabi
-
Herkes açıklansın istiyor ben istemiyorum, yüzde 50 kazanma ihtimalim var o bile hayatta tutuyor..ya o listede olamazsam ölümüne korkuyorum
-
@zenginmemur ek iş bul kardeşım sen bir tane daha
-
@zenginmemur hocam istanbulda guy olarak çalışmış ve şu an izmirde hala daha meslekte olan arkadaşım bana hep ekside olacaksın denk bütçe olduğu aylar zil takıp oynarsın demişti başlarda masraflar biraz fazla olacağı için birkaç ay birikim yapmak zor gibi görünse de sonrasında belki biraz kemer sıkarak birikim yapmak mümkün gibime geliyor. tabi yaşamadan bilemeyiz
-
@guyguycu siz hangi ilin adayısınız hocam
-
@guyguycu haklısınız
-
@aycan ahh ilan sürecindeki çabalarımız.. inşallah alırız karşılığını. eski dostlara selam olsun:)