Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Üstadın bir gülüşü var sanırsın bahar gelmiş,her yer çayır çimen:))
-
@maliyeciniz hocam yeni değilim bu işlerde 2014 ten beri bu çileyi çekiyorum :))
-
@aksaclı hocam şöyle şeyler söyleyip umutlanmaya yer arayan bizleri iyice beklentiye sokmayın :)))
-
Bende geçmiş GİB sayfasından geçmiş yıllardaki sonuç açıklama saatlerine bakıyorum ... saat 18.32, 21.28 ... gibi saatlerde açıklanmış her dakika olabilir:)
-
Evet dostlar an itibariyle 300. sayfaya girmiş bulunmaktayız. Bu büyük başarı için hepimizi tebrik ediyor, sayfa sayısı daha da artmadan listelerin açıklanmasını Allah'tan niyaz ediyorum
-
Bana da üç sene önce biri kazanamadın deri bakmama gerek kalmadı:(
Bu sefer pc de Yok telden ara dur gene olmayacakta yaşamak bir umut....artık kpss ve kitap istemiorum 2009 dan beri kazanırsam tanıdık akraba vb varsa büyün kitaplarımı yollucam -
@guycucekocu hee ben de ilk mulakat deyince:) o zaman daha çok olsun inşallah
-
@maliyeciniz yanlış anlaşılma olmuş sanrıım ilk hafta mülakata girdim yazmıştım amin hocam hepimiz için
-
Tuğrul hoca da dm kapatmış. Artık cümleten bu süreçte nasıl bıktırdıysak adamı :))
-
benim gibi 5. mülakatına giren yaşayan ölüler var mı?
-
Replik gerçek oldu.
Şuan var ya gerçekten de kafamın içinde Fadime'nin düğünü var -
@aycan hocam ben kendim söyleyip kendim heyecanlaniyorum, sizi ne hale soktuğumu çok iyi anlıyorum
-
O listelere bakıpta ismi bulamamak çok zor ben 70 kişilik listeye en az 15 defa bakmıştım ins o duyguyu yaşamazsınız
-
Ama liste açıklanınca sakın başarı sıralamam düşüktür diye sondan başlamayın.Zira ben Eskişehir'de o hatayı yapmıştım meğer yedek listesindeymiş adım bunu sevinç naralarımdan sonra farkedip hüsrana uğramıştım:))
-
![alt metni](![0_1507555711552_Screenshot_20171009-162042.jpg](Yükleniyor 100%) )
-
Uzak kala kala unutmuşuz ekran görüntüsü nasıl atılyordu acaba acil destek
-
@james-buchanan hepsi guy olmamakla birlikte 10. mülakatım
-
2015 deki listeye bakınca bile heycan var nasıl bekleyecegiz nasıl sonuca bakacagzz muamma...
-
Gib'den bize mesaj var:
sizi uzaktan sevmek
aşkların en güzeli
alıştım hasretinize
gel deseniz gelemem ki -
@Priss önümüzdeki 365 gün içinde açıklanır diyosun varsa kesin tarihin konus