Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@deepblue en azından umut dolu ararsınız bizim afyon şak diye karşında olcak 10 kişi
-
@fact0riel Oo çok iyi, işte aradığım heyecan.
-
@karakalpaklı aynen control F yapıp çıkmayınca hayal kırıklığı yaşamayın. İsim soyisim sırasıda olmayacak tek tek bakıcaksınız. Geçen sefer istanbl için girmiştim 800 kişiye tek tek bakmştım bide inanamıyosun tekrar tekrar bakıyosun üstüne bide yedekler var
-
@fact0riel Nasıl yani isim sırası da mı yok? Tamamen karışık liste mi?
-
@fact0riel Yedek sayısı asillerin % kaçı oranında oluyor?
-
@karakalpaklı kardeşim başarı sıralamasına göre oluyor liste. Kurum yazılı ve mülakat puanının aritmetik ortalaması alınıyor ve en yüksek puanı kişiden en düşük kişiye doğru gidiyor liste
-
@smith %25
-
önceden açıklanmış listelere bakıyorum sabahtan beri açıklanınca nasıl ararım diye.. f5 neden çalışmıyor diye onu arıyorum googleda:))
-
@karakalpaklı aynen sırayla arayacaksınız
-
@aysecengiz hocam kacla kapatmis acaba onceki alim
-
@sofuoglu @maliyeciniz 850Kişiden tek tek isim aramak. Bu kadar heyecanı da beklemiyodum açıkçası. Sağ olunuz bunu önceden bilmem iyi oldu.:)
-
@byn-kyns puan yoktu
-
TC kimlik no ile arama butonu var diye biliyorum direk başarılı asıl diye ya da başarısız diye yazan
-
@aysecengiz tamam hocam
-
@balans-etkisi ben varım:)
-
@fact0riel ben geçenki alımda ankara yazmıştım baktım mülakat açıklanmıyo iş referansı da geçti heralde deyip hiç girmemiş gibi davranıp o anı kafamdan atmıştım:) arkadaşım arayıp söyledi ismin yok diye sonucunu en rahat bekledğim mulakattı hey gidi hey:)şimdi de dibimdeki ankarayı bırakıp istanbulu yazdım bakalım 850 kişiyi muhtemeln 4 tur atarım:)
-
noluyo yaw geliyomu sonuclar
-
Açıklandığında zaten gib in e sınav sistemine hemen düşmüyor mu? Neden listelerle uğraşıyoruzki anlamadım.
-
@lex-fori yok hafız çay çitlek yapıyoz sıkıntıdan
-
@maliyeciniz ne güzel yapmışsınız aslında beklentili olupta sonuç iyi olmayıncA üzülüyor insan.. 850 kişiyi tek tek aramak gerçekten çok heyecanlı olacakk