Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Gerçek hayata dönebiliriz artık beklemeye devam.
-
@sofuoglu mantıklı bir tavsiye. Banka uzmanlık sınavından elenenleri servis görevlisi olarak yerleştiriliyorsa Maliye Bakanlığı da bunu düzenleyebilir bence. Ama haklısın hocam zaten birinin sevinip diğerinin üzüldüğü bir durum olacak. Allah yardımcımız olsun
-
@sofuoglu
Simdi birden durgunlasti realite falan diyince.Aslinda olumsuz olcagi yonundeki dusuncem agir basiyo ama neden boyle heycanlaniyom anlamiyom.Umut fakirin ekmegi:) -
@yyy Tuğrul hoca seni de meşhur etmiş hocam dolaylı yoldan :))
-
@1903bjk bugüne kadar sürecin her evresinde olumlu düşüncenin faydasını gördüm hocam o yüzden durulmak yok heyecan tam gaz
-
4 sayfa görünce açıklandı sandım yeminle ,hayırlı geceler
-
@aycan yapma ya ne demiş benim twitr yok feysden dün takibe başlamştım
-
@david-hume yhaw de get kabadayılıkmış
-
Yağmurlu bir ankara akşamında Gib'in önünden geçtim biraz önce 8. yada 9. kat ışıkları full açıktı bir anlam ifade ediyor mu bilmiyorum
-
@yyy hahah gördüm şimdi mobilden bakıp
-
-
@gmsmustafa birileri o katlar için misafirhane demişti ama aynı yerden mi bahsediyoruz bilmiyorum
-
@sweeney_todd sevgili sweeney kardeşim, bir kaç gundur surekli ani çıkışli cumlelerin var yeni uye olmussun. Sakin olmakta fevri davranmakta her zaman fayda vardir bilirsin ki. Boşver,sessiz kal niyetin iyi olsada cümlelerin seni odak noktasi yapabiliyor. Tuğrul beyin adini vererek belki genel diger insanlari kastetmissindir ama o denli yardimcj bir insan icin hos olmadi soyledigin.. Kaldi ki kusura bakmayim yanilmism demek cok zor değil bizi yermez. Birakin çark etti desinler o onlarin fikridir kalbimizi once mevla sonra yakinlarimiz bilsin yeterli. Sizi sakinliğe davet ediyorum. İyi geceler.
-
@sofuoglu
Ah o aci gercekleri dusunmekten basimin agrisi gecmiyo:( cok cene caldim cekiliyim artik:) hayirli geceleriniz olsun, guzel haberlerle gelen guzel gunler bizim olsun iyi geceler herkese -
@gmsmustafa, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Yağmurlu bir ankara akşamında Gib'in önünden geçtim biraz önce 8. yada 9. kat ışıkları full açıktı bir anlam ifade ediyor mu bilmiyorum
Sabaha yetiştirmeye mi çalışıyorlar acaba:)
-
@smith 5 yıldızlı otelde kalıyorsun günlük 50 tl ödemeyi sen yapıyorsun yani son atamada arkadaşım öyle demişti istanbulda eğitim diğer iller ankarada
-
@aycan yeter ki siz isteyin hocam,selamlar sevgiler Ne çok emek verdik sırf ilan aşamasında bile.inşallah istanbul'dagörüşür,vergi dairesinde kesişir yollarımız
-
@klay-thompson Teşekkür ederim hocam sağolun.Biz mülakatta iken bazı iller yeni eğitime gelmişlerdi yani bazen önce işe başlatıp sonra eğitime gönderdikleri de oluyor değil mi ?
-
@1903bjk İnşallah hocam size de hayırlı geceler
-
@smith öyle hocam ben teşekkür ederim