Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@aksaclı gaziantep mı acaba ?
-
@brkhll evet dostum Antep
-
http://sinav.gib.gov.tr de sözlü notu,başarı derecesi ve yerleştirilen tercih ibaresi de mevcut oraya da düşer heralde
-
@guycucekocu yani yine bi iki gece içinde açıklansa o heyecan olurdu da uzayınca gittiydi ben de heyecan bi de ilk kez uzamıştı kimse ne olduğunu anlayamadığı için kötüye hazırlanmıştık.Şimdi stres,heyecan yine var bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olur da güzel şeyler konuşuyo oluruz hocam:)
-
@aksaclı hayırlısı olsun o zaman güzel sonuçlar almak dileğiyle
-
@brkhll öyle olsun kardeşim, senin de Antep galiba
-
@sofuoglu
Of açiklandi sandim -
@aksaclı evet benim de Antep
-
@1903bjk esasında yazdıktan sonra siteyi yazmanın açıklandığını sanma ihtimali olacağını da düşündüm;fakat düzenleme seçeneği kaldırıldığı için bir şey yapamadım, heyecanlandırdıysam kusuruma bakmayın hocam gerçekten
-
@brkhll forumda çok yok Antep yazdım diyen geneli İstanbul, Antep yazanlar köşelerinde bekliyorlar demek ki
-
@aksaclı evet öyle sanırım malum İstanbul antep in 10 katı kadar alım yapıyor biz azınlıktayiz tabi heyecan aynı heyecan
-
@maliyeciniz inşallah hocam:) bir de ben ilk hafta girdim mülakata bekle bekle içim şişti
-
@1903bjk ben de senin iletini okuduktan sonra açıklandı sandım :))
-
@brkhll aynen heyecan olarak fark yok, inşallah olur kardeşim ne diyim
-
@Priss Hocam bir haber var mı ? Sorabildiniz mi?
-
@guycucekocu inşallah ilkinde olur da kurtulursun biz çektik sen çekme gençliğinin tadını çıkar :))
-
@aksaclı inşallah
-
hazırım diyorum dünden
düşmüyorsun dilimden
olan olmuştur zaten
bu gece gelsen bari GİB -
@aycan guy olsam bari diyosun
-
@aksaclı kaymakam olamayınca el mahkum hocam