Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@1903bjk telden yazıyorum onun için düzeltme ekranını da bilmiyorum varsa
-
@sweeney_todd Dostum yine de sabret ya biz ptt ye bile giremedik ve son alımda 5000 kişilik alım iptal oldu ve kazanan insanlar bile orta da kaldı.Çalışığın işe o kadar çok ihtiyacı olan insanlar var ki onları da düşün hep kendinden yukarıdaki insanlara bakıp üzülme birazda senin yerinde olmak için çabalayan insanlara bak.Evet kolay değil işin inşallah hakkında hayırlısı olur.
-
Uyuyamayan arkadaslara film önerisi:The Invisible Guest.Gizem türünü sevenler kaçırmasın
-
@smith iş açısından para açısından bir şikayetim yok ben emeklerimi almak istiyorum 6 7 yılın
Kurum mal o alımı bile eline yüzüne bulaştırdı ben memur statüsünde kalan personellerdenim umarım oraya kalmadan olur burası -
@endeks Gizem türün'ü sanatçı adı sanıp o kimdi ya diye düşündüysem bence ben uyutmalıyım ii geceler cümleten:)
-
Başlığa aykırı konuşmalarınizi özelden yapar mısınız sayfalarca gereksiz şey okumak zorunda kalmayalim.
-
@maliyeciniz
Sibel Tüzün'dür o Sibel Tüzün haha
Valla siyirdik iyice.Radyasyondan basim agridi.Gelmicek galiba bosuna uykusiz kaliyoz. -
@sweeney_todd Hakkın da hayırlısı olsun ne diyeyim ben 3 yıldan belli işsizim özel sektör yerine devlet kurumlarında çalışmak için çabaladık hala olmadı.Açıkçası sözlü mülakatı kazanamazsam ne yapacağımı bilmiyorum yaş ilerledi tecrübe yok bakalım sonumuz ne olacak.
-
@sınavstilisti haklısınız özür dileriz.
-
@1903bjk eyvallah olsun:)))ben zaten beklediğimden değil normalde de geç uyuyom da forum da kavga,kan,ihtiras,ihanet var mı diye bakıyom arada değişiklik oluo ama herşey çok stabil :))
-
@smith yalnız bakan bey açıklama yaptı. 1750 kişiyi mağdur etmeyeceğiz diye.
-
Arkadaşlar guy için kurum sınavında sıralama olarak iyi ise.örneğin 30 kişi alınacak ilk 5 te olmak avantaj sağlar mi
-
@akansu demeye çalıştığını doğru anladım mı bilmiyorum ama sınavda birinci olan bile mülakattan elenebiliyor malesef
-
Nöbette misin? @smith
-
@yyy evet:-)
-
@smith, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@sweeney_todd Hakkın da hayırlısı olsun ne diyeyim ben 3 yıldan belli işsizim özel sektör yerine devlet kurumlarında çalışmak için çabaladık hala olmadı.Açıkçası sözlü mülakatı kazanamazsam ne yapacağımı bilmiyorum yaş ilerledi tecrübe yok bakalım sonumuz ne olacak.
Ayni durumdayim..3 yıl oldu..b planim resmen kalmadi..geçen yil elendiğimden beri yüzüm hiç gülmedi. Sgk yı ucu ucuna kacirdim..ptt iptal oldu mülakatim. yüksek lisans bile olmadi. Askerlik duruyor, kredi borcu duruyor, kız arkadaşım bekliyor..son umudum her şeyim bu..olumsuzu düşünmek dahi istemiyorum..resmen köşeye sıkışmış hissediyorum kendimi.. Rabbim görüyor biliyor. İlla ki benim için bir hesabı vardir. Ve beni ayakta tutan erzurumlu ibrahim hakkının şu dörtlüğü oluyor her seferinde:
"Açılır bahtımız bir gün, hemen battıkça batmaz ya!
Sebebler halk eder Hâlık, kerem bâbın kapatmaz ya!
Benim münâcâtım Hakk’a rızık için değildir, hâşâ!
Hüdâ Rezzâk-ı Âlem’dir, rızıksız kul yaratmaz ya!" -
@davetsiz Arkadaşların hakkına giriyoruzda alakasız şeyler yazıyoruzda.Aynı durumdayım kardeşim askerlik duruyor.Sevdiğimiz felan onlar hikaye oldu zaten onu evlendirdik
-
@davetsiz içini ferah tut kardeşim, ben de birebir seninle aynı durumdayım. Bir çokları da öyle. Yuksek lısans ve askerlik konuları bende de aynı. Ben de alternatif üretemedim. Yalnız değilsin.
-
Yarın ya varsın ya yoksun.. Bu gece uyku haram sanırım bana nefesim daralıyor.
-
Anneme "listelerde isim sırasına göre değil puana göre sıralama yapılıyormuş iki saat bakarız artık" dedim. "En alttan bakmaya başlarsın oğlum" diyo. Nasıl güveniyorsa artık oğluna