Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@senyoraj kardeş il neresi
-
@fabrizio 03,36 nedir sabah namazına kalkanlar ilk olarak bakmıştır sonuçlara herhalde
-
@fabrizio hocam o yazılı sınav sonucu gece açıklanmıştı
-
@sofuoglu uyumamıştık ki gibten canlı bağlantı yapanlar vardı daha siteye konulmadan facee atılan fotolardan görmüştük sonuçları:)
-
@hipokrat Kocaeli hocam, senin?
-
-
@fabrizio o sınavin mülakat sonuçları bayağı gecikmisti memurlar nette 40 50 sayfa böyle mülakat bekleme muhabbetleri olmuştu sonumuz onlarinkine benzemez inşallah.
-
gib in ışıkları yanıyor mu?
-
@maliyeciniz ışıklar cidden önemli herhalde bu akşam yanıyor mu bir bakmak lazım
@Fabrizio estağfurullah hocam
-
@fabrizio olabilir hocam insanlık hali ama bu gibe belli olmaz her an her şey olabilir bizi de sapıttırdı
-
@priss hocam kazanırsam kesinlikle daha fazlasını yapmak isterim bana bu konuda irtibat kuracağım adresi derseniz ziyaret etmeyi isterim.Kardeşimi daha doğrusu 2 yaşımdan beri beraber büyüdüğüm aynı anadan değil ama belki aynı anadan olmadan daha öte olan kardeşimi lösemiden kaybettim.Lösev de gönüllü olarak bulundum,kendisinin tedavisi de mi orada oluyor?
-
ışıklar yanıyor..ama genelde yanan tek tük ışık hep oluyor artık hangi departmansa..
-
@sofuoglu geçen seneden beri odalarda ışıksısız o heyecan başkaydı ya keşke yine öyle açıklansaydı böyle düzenli olması can sıkıcı:)
-
@fabrizio vala tarihler karıştı bayağı ama mulakat sonucu gece açıklanan olmuştu hatta benim ilk guy sınavım antalya yazdığımdı 2014tü o sanırım yeminle yaşlanmışım tarihleri bile hatırlamıom artık
-
Of anam off ne zormuş be
-
@1903bjk hislerime tercüman oldun
-
Herkes bir şeyleri bekliyor. Herkesin derdi heyecanı farklı tabi. Bizim de yağmur gibi tebligatlar gönderilmeye başladı iş başı yapmak için. Okuldan ilk defa karnelerini alan çocuklar gibi haberi alan Facebook grubumuza koşuyor : ))
İNŞALLAH atama tebliğini beklerken ki heyecana Nail olur buradaki birçok arkadaşım -
@senyoraj Konya hocam ,3.konşsyom deyince sorayım dedim
-
@hipokrat komisyon
-
Kazanırsam; trafik ışıklarındaki çocuklara sürpriz yumurta, sokak canlılarına mama, takım elbisemi alırken yardımcı olan çalışana tatlı, evin buz dolabına marketten ne alabilirsem almak istiyorum. Lösemili kardeşimizi de listeme ekledim. Liste çok kabarık, dilerim kazanamazsam da imkanlarım olur bunları yapmaya.