Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
O halde ne gerekiyorsa yapalım arkadaşlar tweet telefon neyse yarımızın atanamadıgı bir durum olcak ve beklediğimiz her gün çöpe gidecek
-
Şimdi bu hafta gelecek mi umutlanalım mı
-
@köyün-ağası bu gidişle gelecek gibi görünmüyor herhalde kardeşim, duygu karmaşası yaşıyoruz resmen, bu ay sonuna gelecek diye bekliyoruz ve inanıyoruz, sonra farklı duyumlar ve görüşler akabinde inancımız tekrar azalıyor,başladığımız noktaya dönüyoruz.Artık net bir tarih alabilmek için sıkıştırmalıyız.
-
Gecikmeli ilana gecikmeli mulakat!
-
arkadaşlar izninizle alakasız ama hemen hepinizin derdiyle ilgili bir şey soracagım cevabı özelden de atabılırsınız buraları oyalamamak adına. Sorum şu malum öğrenim kredisi geldi çattı haberim yoktu ama ocaktan beri faiz de gelmiş. ben bunu yapılandıramıyorum sanırım ne yapmalıyım faiz binmesini izlemek beni geriyor ve düzenli gelirim de yok malum. Cevaplar için sağolun daha iyi bir başlık varsa taşınmasını arz ederim
-
Sınav açılsın diye gazeteye ilan bile verilmişti , çok baskı yapılmıştı öyle geldi ilan. Şimdi yine aynısını yapmalıyız yoksa umurlarında değiliz! Herkesin dilinde bir şey yapalım edelim ama kimse hiç bir şey yapmıyo
-
Kuruma ne kadar yazsak da ben etki edeceğini düşünmüyorum yine bildikleri gibi hareket ederler ama cb danışmanlarına tweet atar mağduriyetimizi anlatırsak belki hareketlenme olur.
-
..........
-
Arkadas konu mulakat baaligi ama merak ettigim icin soruyorum
Guy icin 10bin siralamam sizce sans varmidir yeni alimda
Ya da kacbin alima kadar guyda sans vardir yrd olursaniz sevirim
Allah razi olsun -
@iibf-bunalimda ben en son sınavda 12 bindeydim ve istanbul için mülakat bekliyorum. Eğer doğru il tercih ederseniz tabi ki şansınız var. Ayrıca bu sene puanlar düştü, sadece 17 girişliler var vs. gibi etmenleride göz önünde bulundurmak gerekir.
-
@burcudml tek yil avantaj oldugu icin 2016 kpss ile 3000 kisi gidecek ayrica bu sene sayistay kaymakamlik merkezbankasi ve acilmasi dusunulennduy mhuy vs de olacahi icin sans var diisunuz sanirim
-
@iibf-bunalimda ilk 15 bin için umut var ilk 10 bin garanti
-
Bence asıl bu sene 2017 puanlarıyla guy isteyenler gibe baskı yapsın.
Bizim atamalar tamamlanmadan yeni sınav açılması imkansız denilebilecek kadar zor.
Ne kadar çabuk olur mülakatlar ilan şansı o kadar artar.
Yine kafam zehir.
Yap benim için, öğren senin için der hep annem. Çok haklı. -
Arkadaşlar 30eylül tecilliler ne yapmayı düşünüyor. Bu 30 eylülden sonraya kalsa nolacak
-
@pozitifdışsallık yüksek lisanstan başka caren yok.yada kuruldan rapor alıp 2-3 ay askerlik ertelenebiliyormuş
-
@pozitifdışsallık yükseklisans işin olmazsa rapor al şubat celbine ertelet başka çaren yok. aralık-ocak gibi gazi tezsiz açar ona başvurursun.
-
arkadaşlar bugün defalarca arayalım bunaltmak gerek
-
@deepblue numara söyler misiniz nereye bağlanıyıruz
-
@campanella
(0312) 387 33 45
Sınav hizmetleri birimine bağlanmak istiyorum, diyeceksiniz. -
@fiscaldrag aradım henüz bilgi yok siteyi takip edin dendi bende sabrımız kalmadı ıkı bucuk ay oldu dedım belirlenir belirlenmez siteden bilgi vereceğiz dendi