Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@campanella hep aynı muhabbet
-
@campanella Herkese aynı şeyi söylüyorlar efendim, şaşırtmıyorlar sağ olsunlar.
-
@fiscaldrag evet ama herkes arasa onların da sabrı bir yerde sınanmış olur:)
-
@campanella Allah onlara öyle bir sabır vermiş ki hiç pes etmeden aynı kelimeleri tekrar ediyorlar Biz garipler de bir umut, baskı olur diyoruz hiç değilse
-
@bengidönüş aman Allahım çok zekice hahaha
-
Ben dün aradım arkadaşlar sordum. Az daha sabredin yakında açıklanacak denildi.
-
-
@pozitifdışsallık hocam raporla bir dönem uzatın riske girmeyin.
-
@aycan Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Twitter'da bir arkadaş şöyle bir şey paylaşmış. Konuştuğu kişi Ankara'da Guy olarak çalışan arkadaşıymış. Temennimiz o ki söyledikleri çıksın
Hocam siz böyle bir şey paylaşmıştınız geçen haftalarda, bunu paylaşan arkadaşı tanıyor musunuz, yoksa bu paylaşıma tesadüfen denk mi gelmiştiniz?
-
Beklemek çok sor
-
Tukendımmmmmm
-
herkes umudunu bu haftaya bağladı.bu hafta acıklanmazsa herkes tükenir
-
@sofuoglu yok hocam tanimiyorum arkadasi denk geldi
-
öğlen saatlerinde zorla kalkıp bilgisayarın açma tuşuna basıyorum. O açılana kadar elimi yüzümü yıkıyor, sıfır iştahla iki lokma bir şeyler atıştırıyorum. Daha sonra forumu açıp başlığın son sayfasına tıklıyorum. "arayıp bunaltalım" temalı yazıları görünce "ı-ıh bugün de yok" diyorum. Ve o andan itibaren uykum gelene kadar harcadığım çöp saatler. Arkadaş desen her biri işinde gücünde, meşgale desen tadı yok hiç bir şeyin. Ne oldu bugün, ne yaptım; koca bir hiç. Yerleşip, o tatlı heyecanı yaşayan insanların ortasında "hayırlı olsun abi çok sevindim" diyen ruhsuz bir robot.
-
Yazılanları okudukça yemin ediyorum utanıyorum dostlar. Yani dediğim gibi bu hafta sonu ya da en geç gelecek hafta sonuna kadar ilan gelmezse kendimi suçlu hissedeceğim o dereceye geldim. Allah yardımcınız olsun çok iyi anlıyorum sizi.
-
@Priss Siz, hiçbir mecburiyetiniz olmadığı hâlde hepimizin derdine ortak oluyorsunuz. Tanımadığınız insanlar için bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz. Allah razı olsun sizden ve sizin gibilerden. Şu pırıl pırıl gençlerin bir damla umudunu elinden alanlar rahat uyuyabiliyorlar mı acaba, hiç mi vicdan sahibi biri yok? Çıkardan, maldan, mülkten gayrısını gözleri görmez olmuş. Yazık, gerçekten çok yazık.
-
Instagramda mutlu insanların fotoğrafını beğenip twitterda hüzün dolu paylaşım yapmaktan sıkıldım. Ben artık "kanka bu ay benim maaştan şu kadar sigorta kesintisi yapmışlar." aşamasına geçmek istiyorum.
-
Rüyamda eylül ün başındaydı mülakat, bence benim ruyama guvenin
-
"senin iş noldu?" diyenlere cevabım: ocakta belli olacak diyorum. yani bu iş cidden uzadıkça uzuyor. söylenen bütün tarihler yalan oldu. kimseye suç yüklememek lazım, çünkü herkesin öngörü sınırlarını da aştı. geçmişte 2,5 ay boyunca mülakat tarihi açıklanmama durumu yok. herşeyin ilkini biz yaşıyoruz. umarım iyi oluruz hepimiz diyorum. ben beklemeye epey alıştım, artık hiç kafa bile yoramıyorum. biz elimizden geleni yapmışız.
-
Öğretmenler gene tt olmuş bunların ataması olur bizim mülakat tarihleri gene verilmez. Şaşırmam yani.