Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
arkadaşlar boş muhabbetlerinizi özelden yapın.burayı gereksiz yazılarla doldurmayın
-
Tartıscaksanız alın numaranızı cozun bırbırınızle sızın tartısmalarınızı bız okumak zorunda degılız eğer forumda bır kural varsa oda. Burası degıl yeri yani ınsanlar umutla bakıyor her sayfaya.
-
@zenginmemur Aynen gerçeklerin efendisi.
-
@bybredd bncede dostum sende okuyosun işte bana kim sataşıyo belli dünkü konu kapanmış adam gelip yazıyo bana
-
Bu sayfayı da takip etmeyi bırakma zamanı gelmiş.. mülakat tarihleri açıklanınca görüşürüz arkadaşlar!!!
-
Burada sırf trollük olsun diye ona buna sataşanlar gidin başka yerde oynayın.Bazı insanlar sırf başka insanlara bilgi vermek amaçlı üstlerine sorular sorup paylaşıyor burada o insanları yerden yere vurmaya kimsenin hakkı yok.İnsanlar burada bekliye bekliye bi hal olduğu yetmiyor gibi bi de sizin gibiilerle uğraşıyo.Başka işiniz gücünüz yokmu insanlar bi umutla burayı takip ediyor bi gelişme varmı diye.
-
Şimdi aradım şikayetlerimizi gerekli birimlere iletirmisiniz hepimiz bekliyoruz elimiz kolumuz bağlı tarzında söyledim telefondaki bey idarenin durumun farkında olduğunu çalışma bittikten sonra tarihlerin ilan edileceğini söyledi.
-
gidip yardım edelim bari çalış çalış bir mülakat tarhnı 2,5 aydır bitiremediler. hakimlik hazıranda oldu bıttı bu pazartesi mülakat var . gib ne kdr yavaş anlamş değilim
-
Öncelikle GİB'i bir konuda tebrik etmek istiyorum. Bir haftadır gerek kız arkadaşım gerek ben hergün arıyoruz aldığımız tüm cevaplar nerdeyse kelimesi kelimesine aynı, insanlar canlı telesekreter olmuş. Ya arkadaş nedir sanki Yüksek Askeri Şura kararı mı, MGK kararı mı, MİT faaliyet planı mı? Yani bir yorum bir insiyatif almak küçük bir tahmin söylemekte ne var yahu. Sanırsın ki bize özel bir durum tahsis edip devletin tüm yönetimini verecekler de, zamanını şeklini falan tartışacaklar ve bunu dış mihraklardan saklıyorlar; sanki bana matah bir olaymış gibi efendim bir tripler. Lan nedir bir kurumun bir memuriyeti Allah'ın lütfu mu? Ben yıllarca çalıştım milyonlarca gençten sıyrıldım,onursuzluk etmedim, namussuzluk etmedim bir şeye emek verdim bir doğrultuda ilerledim gencecik yaşımda saçı sakalı ağarttım, yaptığım onca şeye rağmen istediğime bak karşılaştığım hareketlere bak. Yahu kardeşlerim bence devletimizde bayağı paranoid şizofren var ve malesef bunlar bürokrasiye sızmış. Bu delilerden Allah bizi kurtarır inşallah.
-
Bir de ben tam kendisini tanımıyorum ama bu işlerle baya ilgili sanırım Tuğrul Koçer hoca face hesabında mülakat öncesi kapsamlı bir ön soruşturma olduğunu ima etmiş bana öyle geldi bu biter bitmez mülakatların olacağını söylemiş belki de bu güvenlik soruşturması bittikten sonra mülakat hemen olur hemen başlarız belli olmaz.
-
yarında acıklanmazsa kafayı yeriz artık
-
Öğrenciler ilan beklir, gib ilan vermiyir. Sonra ilan gelir. Öğrenciler gece gündüz çalışir, sınavı kazanir. Sonra gib mülakatları söylemir. Öğrenciler gibin üstüne atliyir. Gib boynuzlarını çıkartir, öğrencilerin etini kopartir. Öğrenciler havaya uçir.
-
@halilhy dostum bundan bir ay öncesine kadar bizde dedik guvenlik soruşturmasından dolayi bu gecikme diye burda bizi elestirenler cok oldu atanmadan soruşturma mi olur diye illa bir calisma vardir ki gecikti ilan bu kadar bencede sorusturmadir bu yalova da gelir uzmani akrabam var oda soruşturma yapiliyor büyük ihtimal size dedi.
-
Peki mülakata calışabilen varmı arkadaşlar malum sıcaklar belirsizlik derken kpss den beri kitap açmadım çalışan nerden nasıl calışıyor ?
-
@mertbulut http://www.ntvradyo.com.tr/PodcastDetay/34949/oom7347e/mahfi-egilmezle-ekonomi-dersleri burada mülakatta sorulabilecek tarzda güzel kavramlar mevcut hocam eğer elinizin altında da internet mevcut ise yararlanabilirsiniz. ayrıca mevcut kaynaklarınızdan da eksiklerinizi kapatarak bir yol haritası belirleyin kendinize. elimde mülakat kitapları mevcut ama şuana kadar ki mülakat kitaplarının içinde en kapsamlı olanı tüyo mülakat diyebilirim. zaman hızla akıyor bende daha kendimi çalışmaya adapte etmiş değilim ama en yakın zamanda başlamalıyız yoksa sıkıntı yaşayabiliriz.
-
@murti1930 Tüyoyu alsammı emin değildim en iyisi sipariş veryim siteyede bakıyım başlamak lazım artık bekle bekle nereye kadar tesekkür ederim arkadaşım
-
@mertbulut gene sen bilirsin tabi hocam ama bence en azından bir mülakat kitabın olsun derim. rica ederim ne demek kolay gelsin
-
@murti1930 hocam ben de mülakat için imece var ama yeterli gibi gelmedi tüyodan memnun musunuz? Eğer imeceyi inceleme şansınız olduysa fark var mı eğer aynıysa almayacağım.
-
@murti1930 bende Ömer dönmez ile Tüyo arasında kaldım hangisi dersiniz ?
-
@Elinor-Ostrom @mertbulut imece mülakat tüyoya göre daha dar kapsamlı hocam zaten sayfa sayılarına bakarsak anlaşılıyor imece 308 tüyo 990 sayfa. şu var sayfanın fazla olması her şeyi bileceğimiz anlamına gelmiyor ama çalışırken en azından içiniz rahat olur yani şuraya da baksam şu kitapta elimde olsa diyeceğinizi düşünmüyorum hocam kısacası kitap sizi tatmin eder. Ömer dönmez mi tüyo mu dersen hocam gene tüyo derim çünkü şuana kadar hangi kurumlarda hangi soruların sorulduğunu gösteren tek mülakat kitabıdır ve sorulara verilen yıldız derecelendirmesiyle hangi soruya daha dikkat etmeliyim hangi soruyu pek bilmesem de olur diye strateji yapabilirsiniz diğer kitaplarda bu mevcut değil. tabi hangi kaynak elimizde olursa olsun soruların nereden ve nasıl geleceğini bilmiyoruz nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız bizim çalışmaktan başka şansımız da yok maalesef.