Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Duyumlar çıkmayınca atarlanan guy adayı kafası istiyorum. Ay çok komiksiniz. Beraber çalışsak da keşke biraz mantıklı olmayı öğretsem sıkılana kadar
-
@holywind eşit işe eşit maaşsa guy olmaktan daha basit bir şekilde memur olarak kuruma girip sonra direk gu olalım niye bu kadar uğraşıyor bunca insan
-
@bengidönüş atarımız duyumlara degil bengi hocam işini aksatan ve bu kadar gencin zamnını çalan kurumlara!
-
Hakları düzenlemek mi, maliye ye memur olarak girmis kisilerle, asamalı sınavlardan gecerek gelir uzmanlıgına ulasan bizlerin arasındaki maaş farkı herhalde dogaldır degil mi?
-
@hulyayasar yööö ben çok gördüm buralarda duyum var açıklanacak diyenlere atarlanan ergenleri
Şahıs olarak kimseyi bilmem güzel beynimi böyle şeylerle doldurmuyorum fakat var yani -
Oyle demeyin arkadaslar. Guy larla aynı isi yapip ayni sorumlulugu alip daha az kazaniyolarmis ve bu onların vicdaninda derin yaralar açiyormus. Gelir idaresi başkanlığının her masasına bu yaziyi bastırıp koymuslar bi de destek olmamizi bekliyolarmis. Ya bunlar cok akilli, kolay yoldan uzmanlik derdindeler yada biz geri zekaliyiz bu kadar kpss sinav mulakat uğraşıyoruz. Sonra da memurlarla daha kuruma girmeden papaz olmayin diyosunuz kusura bakmayin da bu memurlar haddi aşiyor artik.
-
@bengidönüş o zamn bu sayfada bulunma amacınız nedir duyum bilgi vs paylaşım yeri burası insanların sitemi bilmeden insanları kandırmak için yapılan yorumlar onun dışında kim söylerse söylesin resmi sitede yaynlanmadıkca kesin olmadıgınn farkında olacak kadar bilgiliyiz:) sizin o güzel beyninizi bunlara yormanıza gerek yok
-
@bengidönüş ben forumda pek ergen oldugunu dusunmuyorum acikcasi söylediginiz kelimeleri hic düsünmeden soyluyorsunuz herkes yine 25 inin ustunde akli basinda insan. burda sinav duyum tarihlerini sadece olabilir seklinde yorumlarsaniz cok guzel olur yani niye bu kadar sorun yapildi ki anlamiyorum. Ama isinize geldi mi de duyum var mi demesini de cok iyi biliyosunuz. Ayrica duyumlari okumak zorunda da degilsiniz gelir idaresinin sitesinden takip edebilirsiniz.
-
@bengidönüş
Ne güzel bi beyniniz varmış.
Mantıklı olmayı da öğretcekmişsiniz, yardımseverliğiniz için teşekkür ederiz.
Peki Ankara'da bi etkinlik yapsak da öncü olsanız bi organizasyon planlasanız nasıl olur?
Atarlı ergenler olarak biz yetersiz kalabiliriz.
Desteğinizi bekliyoruz.
Ne dersiniz? -
Eskiden buralar dutluktu
-
Bugün de tarih belli değil off of
-
@bybredd simdi bi duyum soylerdim de ortalik karisir simdi:))))
-
@bengidönüş bu ablaya birinini sabahları alkol kullanmaması gerektiğini öğretmesi gerek, gönüllü arkadaşlar arıyoruz, alkol kullanmadan bu hale geliyosa durum daha vahim
-
@bengidönüş @hulyayasar Oncelikle bu sitede hic bi zaman duyumlarimdan bahsetmedigimi dile getirerek basliyorum. Sinav puanlari aciklanmadan once puan konusunda israr eden ve hesaplamalarinin 5 puan altinda gelince atarlanan sen degil miydin bengidonus. Ayrica İnsallah guy tercihiniz benim tercih ettigim yer degildir inan ayni yere atanirsak calisamam kontrantre olamam gulesim gelir size. Bu bengidonusun ergen oldugunu bi tek ben mi dusunuyorum acaba ya. Uzun zamandir takip ediyorum konusma tarzi vs saka gibi. Hep akil veriyor masallah Allah versin...
-
@Manifalitikoos
Mizah yaptığını zannediyo kendince.Boşverelim.
İnşallah hafta bitmeden açıklanır tarihler -
@1903bjk İnsAllah ya Icimden de su atamalarin hepsi olduktan sonra guy mulakati olsa da diyorum ama beklemekte beni hem maddi hem manevi anlamda yipratti daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Gercekten cok emek verdik hepimiz cok zor gunler geciriyoruz Allah hepimizin gonlune gore ve hayirlisini verir umarim.
-
@holywind sana katilmakla beraber sunu da soylemek isterim. Oncelikle devlet bizi istihdam etmek zorunda degil demissin haklisin ama anayasamizda gecen sosyal devlet ilkesine uygun olarak bize ozel sektorde is imkani saglayabilecek durumlar yaratsin ozel sektorun calisma sartlarini duzenlesin o zaman biz de kendimizi gelistirelim uretken olalim ben herseye acigim ama ozel sektor yok kamu yok nere gidelim kardesim biz simdi ne yapalim olelim mi:)
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@Manifalitikoos 25 yaşında aklı başında insan burada tutup da aldığı bilgiyi paylaşan insana sanki bilgi sağlayıcı o'ymuş gibi atarlanmaz bu noktada anlaşalım bence zira lafım onlara. Üzerine alındıysan onlardan biriysen lafım sana bu 25 yaş hareketi değil 8,5 yaş hareketi çünkü. Sevgiler.
-
@Manifalitikoos ben beklediğim netleri sınav sonucumda gördüm, fakat bunun konumuzla uzak yakın ilgisi yok.
Ergen olduğumu mu hahahahah bu komikti işte. Güldürdün beni teşekkürler.Ay ikisi de sanaymış yorumlarımın isme bakmadan yorumladım, tam bir ergenim çünkü pardon çok haklısın bu gece yatarken hüzünlenip ağliciiiğim bu yorumuna şu an kalbimin kırıldığını hissettim, her gülmenin sonu hüzün işte allahım ne acı