Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Memurlar. net ile nasil irtibat kurabiliriz hic degilse bi haber falan yapilsa belki bürokratlar sinav yaptiklarini ve mulakat yapmalari gerektiğini hatirlar
-
@bengidönüş beyfendi ya da hanfendi farketmez ve eğer bilerekten(yani nerden geldiğini] o nicki kullanan biriyseniz ergen olduğunuzu düşünen bir fikre karşı çıkarım..
Konuya gelirsek didişmelere bu başlıkta sıklıkla rast geldiğim için bu tür tepkilere şaşırmiyorum -
@gokhangermen hayırdır kardeşim neyin hevesi mübarek cuma arifesinde????? ayrıca 2 değil 1.5 sayfa kavga! istersen kalan yarım sayfayı biz dolduralım???!
-
@gokhangermen bu arada sizi takip ediyorum, çok beyefendi bir kişiliğe sahipsiniz gökhan alman bey
-
@HaniYaKi insanlara sataşıp nefretinizi kusmak için bahane arıyorsunuz ama bunu size vermeyeğim; Çok özür dilerim!
-
@gokhangermen hayır efendim!! özrünüzü kabul etmiyorum!! ve etmeyeceğim de! bilakis özür dilemesi gereken benim !!!
-
Yarın bişeyler yapalım bu etkinlik işinden anlayan biri başı çeksin atalım yazalım ne gerekiyorsa bi başlangıç yapalım artık etkinlik konusunda cumhurbaşkanı nı etiketlesek bile birileri okur illa ki
-
@Hipokrat dilimizde tüy bitti ama etkinlik lafini duyulunca bi sessizlik oluyor. memurlar. net mail falan atilsa cok iyi olur aslinda
-
@bengidönüş egolarımızı kapıştıralım mı ? Benimde çok egoist bir insan olduğumu söylerler ne dersin ?
-
@magun memurlardan bize ekmek çıkacağını sanmıyorum ama tabi denemekten zarar gelmez oraya da toplu mail atılabilir
-
@Hipokrat bu saatten sonra bütün ihtimalleri degerlendirmekte fayda var
-
@pomak ben egoist bir insan olsaydım insan kırmam yardımcı olurdum ama değilim, üzgünüm yardımcı olamadım lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
-
Arkadaşlar aradım başkanların tarihler hakkında çalıştığını adayların sıkıntılarının farkında olduğunu kısa bir sürede açıklanmasını umut ettiğini söyledi siz de arayın sıkıntılarınızı dile getirip söyleyin süreç hızlanır belki
-
@halilhy ne bitmez çalışmaymış arkadaş
-
@halilhy başkanların tarihler hakkında calıştıgını sanmıyorum.bunlar hep geciştirmelik söylemler
-
@deepblue ne yapalım arkadaşım bir umut bekliyoruz burda birbirimizi yiyeceğimize arayalım bir zahmet çalışmıyorsa bile çalışırlar belki
-
@halilhy ben bu zamana kadar cok aradım.ama şurda farkettiğim ugraşanlar toplam 5-10 kişi.boşver isterlerse seneye mayısta yapsınlar mülakatı.bunlar beklemeyi hakediyor
-
@deepblue yanı ben başta kendim için uğraşıyorum çünkü ihtiyacım var çok isteyen emek veren arkadaşlar için de uğraşmaktan gocunmam kendi adıma
-
kurban bayramından önce açıklansa bari soranlara da söyleyecek söz kalmadı artık yalancı konumuna düşüyoruz iki buçuk ay oldu mülakatın yapılması bi yana tarih bile belirlenemedi birdahaki arayışımda rica edecem artık bayram öncesine yetişmesi için
-
Bende şimdi yine aradım arkadaşlar bizimde bilgimiz yok sadece bilgi gelir yayınlarız dedi zaman bellimi dedim yok malesef dedi mağduriyetimizi bildirirmisiniz peki dedim zaten iletiyoruz sizin gibi çok kişi arıyor dedi bende ameliyat olmak için bile mülakatı bekleyen arkadaşlar var lütfen rica ediyorum iletin dedim tabiki iletiyoruz dedi