Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@2525 aaa evet pardon ya hatırladım simdi:) heyecandan kafa gitti bende:) hayirli olsun tekrardan:)
-
Illerin komisyonu ayri olur arkadaslar .
-
bu gerginliğimi bir ay içinde atarım umarım
-
mulakat günü en geç saat kaça kadar bekleriz orada, bilgisi olan var mi. biletimi bugün alacağım da.
-
Sgk her zamanki mülakat uygulamasını yaparsa büyük ihtimalle çakışıyor benim guy ve sgk mülakatı..Umarım bu mağduriyet göz önünde bulundurulur!..
-
30 eylül tecilliler ne yapacaksınız ekimde sonuçlansa askerlik ne olur
-
Şimdi Kasımda askere gidecek olan biri için atanma durumu sıkıntılı olur mu
-
Hey gidi bengidönüş elin ayağın titredi ya senin de. Canım benim.... Benim canım.... Kıyamam ben bengidönüşcüğüme....
-
Izmir için mülakata gireceğim. 2015 ten beri mezun issiz bitap düşmüştüm ve maddi, manevi ciddi maliyetlere katlandm. Benim gibi bir suru insan daha vardir eminim. Sabır ede ede nerdeyse çatlayacaktım tam da umidimin hiç olmadığı bugün de bir şey çıkmaz dediğim bir anımda arkadaştan sınav tarihlerinin açıklandığını öğrendim. Ne garip bir hayat ya. Hep böyle oluyor, bir istegini saplantı haline getirdiğinde ya da hayatındaki tek odak oymuş gibi davrandığında o istek gerçekleşmiyor bunu en net şekilde şimdi gördüm. Yani en hak eden her kimlerse onlar alsın bu kadroları. Allah hayırlısını ihsan etsin , başarılar herkese
-
@pozitifdışsallık cidden ne olacak bu askerlik işi
-
tüyo mülakat almayı düşünüyorum ilk mülakatım. Daha önce bu kitaptan çalışanların düşünceleri nedir ?
-
@anduril valla bilmiyorum bende araştırıyorum halen
-
bugün komşuda pasta börek yerken gördüm, ayşe teyze umarım şans getirir bana:)
-
sgk'yı kazanmış olmam dolayısıyla g.antep için mülakata girmeyeceğim -1 diyebilirsiniz:) mülakata girecek arkadaşlarıma başarılar dilerim.mülakat sonucunda "başarılı asil" yazısını görmenizi temmeni eder o sevinci hakeden herkesin yaşamasını isterim
-
Öncelikle hepimiz için tarihler hayırlı olsun. Mülakat için hangi kitap veya kitapları öneriyorsunuz arkadaşlar? TÜYO'nun ismi dönüyor genelde. TÜYO veya başka kitaplar hakkında değerli yorumlarınızı paylaşırsanız benim gibi kafasında soru işareti olan arkadaşlar müteşekkir olur.
-
@Priss hocam yeni guy ilanı için umut var mı...
-
@ErtuğrulBEY şuan için net bişey söyleyemem dostum ama illaki gelecektir
-
@Azure herseyi en ince ayrintisina kadar anlatmamis tabi ki eksiklikleri diger mulakat kitaplarinda oldugu gibi bunda da var ancak sorularin cikabilme ihtimaline gore puanlama koymus sorularin genelde nerede ciktigina dair bilgi edinmeni saglayabilir ve kaynaklarimizda olmayan bazi degisik sorular var onlara bakabilirsin yoksa kpss hazirlanirken ki calistigin seylerden bi farki yok ancak sorulara ve soru basliklarina asina olmak acisindan alin bence cunku cevabini bildiginiz bi seyin sorusunu bilemeyebiliyoruz:)
-
Aklınıza takılacak soruları teker teker açıklayayım.Dersle ilgili başlayalım normal konunuzu çalışın kendinizi karşı tarafa tane tane ifade edebiliyormusunuz önemli olan o,kendinizi tanıtın öyle harıl harıl yardirmayin güncel konularida şöyle iki okuyun zarar gelmez.Simdiden söyleyim soruları bilip bilmemenizin pek bir önemi yok.Digeri olan giyim kuşam yok şunu giyimmi yok bunu giysem sorun olurmu demeyin.Klasik olan lacivert ve siyah takım içine bordo kravat varsa olur yoksada ne varsa giyin öyle problem olmaz.Gelelim bıyığa sakala biyiginizin olması problem yaratmaz.Kurum sizi yapılacagin gün sabah 8.30da kapıya diker siraniza bakarsiniz zaten mazbahane gibi 3 komisyon ilk 30 öbür binaya der diğerleri bekleme salonuna der.5 er 5 er yukarı çıkarsıniz.yukari çıktınızda 5 koltuk bir memur,1.5 saka su plastik bardaklar sizi bekler.Sirayla içeri girersiniz telefon sokmazlar.Kimliginizi yanıniza alın unutmayın!!!Kapı zili gibi bir zil çalar kapıyı tiklatip içeri girersiniz ışte mesafe olur aranızda ondan tedirgin olmayın 3 kisi olur karşınızda yani o heyecanla nefesini hissedersin.Iste anan aşağı baban yukarı konuşursun edersin çeker kapıyı çıkarsın.Oyle yok sağ ayaklami gireyim yok sol gözümlemi bakayım konularina girmeyin rahat olun gerisi gelir.Kapidan çıkınca bir ohhh diyorsunuz için sonrası nasibiniz varsa olur.Allah şimdiden emeği,puanı,sabrı,hakedene hayırlısı ile nasip etsin şimdiden hayırlı olsun herkes için.
-
@2016mağduru sırana bak sonlarda ise akşamı bulur benm 15 20 şerde 10 11 de biter mesela