Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Hipokrat kazanalım da şubat da işbaşı yapalım benim sesim çıkmaz
-
@Hipokrat aralık sonuna kadar başlanır bence. Tahminin bu tabi herhangi birşey bilmiyorum konu ile alakalı
-
@Cerkes46 tahminen o aya kadar sarkar dostum
-
@Priss 2018 e iş güç sahibi olarak girelim artık hocam yoksa bütün yıl yine ders çalışmak istemiyorum
-
o değilde herkes gireceğinden emin oysaki %50 yine hüsranı yaşayacak. yada herkesin güvendiği yerler var ben stres yapıyom :))
-
@darkpassenger Duygularıma mütercim tercüman oldun dostum en az %50 dökülecek buna rağmen büyük çoğunluk sanki mülakat değil işe başlama tarihi açıklanmış havasında..
-
Askerlik subesinden aldigim belgede 31.12.2017 ye kadar sıkıntı yoktur yaziyor bi sorun olur mu acaba
-
@aycan inşallah kısmette varsa önceden de dedim masanız hazırdır
-
@Priss inşallah hocam. Ben şimdiden emlak piyasasının altını üstüne getirmeye başladım bile o kadar kaptırdım kendimi
-
Askerlik nasıl olcak dostlar, ben Kasım da askere gidecem normalde tecilim bitiyor çünkü eğer mülakat olursa ertelenir mi ve ya gidip gekdikten sonra işe başlama şansım var mı?
-
@aksaclı gidersen gelene kadar ücretsiz izinli sayılırsın
-
@darkpassenger dediginiz gibi olanlar vardir elbet ama motive olmak icin de gerekli olan seyler bunlar:)
Mesela ben yardimciligi gectim de uzman oldugumda maasimin ne kadar olucagni hesapliyorum anca boyle motive olabiliyorum -
@aksaclı dostum pazartesi ilk iş askerlik şubesine git akıl danış. Muhtemelen bir dönem tecil yapman gerekecek raporla ama halledilir kafana takma
-
@aycan bi bakmışsın o baktığın evlerden birine taşınıyorsun hayat böyle
-
@Priss beklediğim teşvik cümleleri bunlar ben o zaman hayallerimi gerçekleştirmek için yavaşta müsadenizi isteyeyim çok pis gaza geldim zira
-
@aycan hadi kolay gelsin
-
@Priss hocam ilk iş öyle yapcam pazartesi, peki raporu nerden nasıl alcagiz hocam şimdi almak lazim mülakat olumlu olunca mı yoksa kusura bakmayın ilk mülakatım hiç bir bilgim yok ondan böyle çok soruyorum hocam
-
@1903bjk soralım o zaman uzman olunca maaş ne alıyor gelir uzmanları :)))
-
@Priss hocam yeni ilan 2017 bitmeden gelirmi inşallah
-
@darkpassenger
Ben yüksek hesapliyorum daha iyi motive olabilmek icin
Maasinizi, yapicagniz hobilerinizi, gidcegniz sinemalari, tiyatrolari, konserleri, is cikislarindaki arkadas sohbetlerini, gonul rahatligiyla okuycaginiz romanlari, haftasonu tatillerini, seyehatleri dusunerek motive olabilirsiniz..Hangisi uyuyosa artik
Bunlarin hayalini kurar olduk insallah yakin zamanda gerceklestirmek de nasip olur