Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Mimar Ben sana "boş adam" demedim "boş konuşuyorsun" dedim, benim şahsıma yazıp yazmaman önemli değil, burada insanlar kaç aydır bu mülakat tarihlerini bekliyor ki ilk senesinde girecek bir hayli insan varken " Yeni mezun musun ilk mülakatin mi diyip sizi bi güzel eleyecekler " ne demek Allah aşkına nasıl bir ruh haliyle bunu buraya yazabiliyorsunuz, ben de buna anlam veremiyorum gerçekten, sizin bu forumda benim nezdimde yarattığınız intiba dolayısıyla sizinle kesinlikle polemiğe girme amacında değilim ama yazdıklarınıza daha dikkat etmeniz dileğiyle...
-
@Mimar toy olmakla alakası yok her şey nasipten ibaret ama siz bunu anlayacak olsanız zaten ilk senenizde atanamamanızdan anlamanız gerekirdi.
-
@sofuoglu öyle her sey toz pembe degil. Ben mulakata gittigimde adam bana 6. Guy mulakatim dedi ve hala da ugrasiyor. Sizce de haksizlik degil mi bu adam 6 kez elenme acisi yaşamiş yillar gecmis hala atanamamis. Bi tarafta da daha fakulteden yeni cikmis ayağının tozuyla adam gelmis simdi bu adam mulakati gecse haksizlik degil mi yani. Mulakattan elenmemis olanlar bu acıyı yasamayanlar yorum yazmasin. Atanmak önce bu kadar ugrasanlarin hakkidir bana göre.
-
@Mimar türkiyede işler senin sölediğin gibi yürümüyo.6 kere girip alınmadıysa.sebebi cok acık.hepimiz biliyoruz
-
Toy değil de görüyorum ki insanlıktan nasibini alanlar belli ettiler kendilerini.
-
Arkadaşlar sakin olun toydu,toygundu,vezir,sadrazam işlerini geçin benim 3. Guy mülakatım olacak referansımda sağlamdı hatta şu anda yazdığım referansım kurumda daha iyi yerlere yükseldi ona rağmen olmadı.Ilk mülakatı olan veya 20. Mülakatı olan arkadaşlar herşeyiniz eşit ve nasip işi sen ne kadar ararsan ara bul siyasi bul,bürokrat bul bir yerde olmayacağı varsa olmuyor.Namusum serefim üzerine gözlerimle gördüm referansı olmayan bi dünya giren insanda gördüm ilk mülakatında olup.Benim gibi ordan elenen burdan elenen insanda gördüm.Birbirinizi hor görmeyin yada moralinizi bozmayın.Hepimiz bu yolun yolcusuyuz.Çok güzel bir sözle kapatayım ÇOK İSTESENDE İNADIN OLMAZ TAKDİRDEN ÖTE MURADIN OLMAZ.
-
@Priss sagolasin Allah razi olsun senden
-
@Mimar sayin mimar kullanici adli arkadas, ben 2014 mezunuyyum 2015 te siralamadan cok az kusurle kacrdim 2016 da kurum acmadi sinavi kaldi 2017 ye ve ben su anda ilk mulakatimdayim. Benim sinif arkadasim ve iki arkadas daha ilk mulakatinda girdi hatta cok yakin arkadasim birisi. Senin yazilarin genellikle moral bozucu oluyor. Burada hic kimsesi olmayan sadece rabbime sigindim diyip var gucuyle calisan insanlarin moralni bozma. Birak heyecan yasansin yasaniyorsa oyle cok sevinmeyin gibi cumleler hos degil okuyup kirilan insan cok olur. Kalp kirmayalim sakin olalim. Bir kisinin moralini bozmak cok seye sebep olur gercekler dersin sen simdj ama birak gercekler sana kalsin. Tartsmakta degil niyetim simdiden soyleyeyim iyi aksamlar.
-
ben şu hayal kurma işini hiç beceremiyorum sanırım ya. O sonuçlar açıklanmadan nasıl korkmadan heveslenebiliyorsunuz arkadaşlar? Tamam özgüven iyidir ama bunun bir de düşüşü oluyor ben o ihtimali hafif sıyrıklarla atlatmak için kurumun verdiği maaşa bile bakmadım.
-
............
-
"ilk mülakatı olanlar heveslenmesin" "6. mülakatı olan adamı almıyorlar" e bilader kaçıncıyı alıyorlar söyle de denk getirmeye çalışalım?
-
@gokhangermen Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
"ilk mülakatı olanlar heveslenmesin" "6. mülakatı olan adamı almıyorlar" e bilader kaçıncıyı alıyorlar söyle de denk getirmeye çalışalım?
-
Tecil tarihi eylülde bitecekler nasil bi yol izleyecek mülakat icin?Yuksek lisans disinda
-
@Cerkes46 bence arkadaş kimsenin hevesini kırmaya çalışmadı sadece çok yanlış ifade etti sonuçta nasıl guy da yüksek puanlılara kurum kaçmasınlar diye olumlu bakmayıp almıyorlar diye bir söylenti varsa bazı yerlerde de senelerce çalışıp sistemde sürünüp sürekli mülakatta elenen arkadaşlar daha avantajlıdır diye bir duyum da vardır bence arkadas onu kastedip söyledi ama şu da gercek ilk girişinde referanssız giren guy a tanıdıklarım da var ondan moral bozmak için yer aramayın arkadaslar
-
@Nameless ya arkadaş tamam senin dedigin yada burda arkadaşlarinda dediği gibi 6 7 kere mülakata girip elenenlerin sayisi maksimum 100 kişi olsun sayisinin cok olduguna inanmiyorum yalan söylüyorlar diye asla demiyorum inanırim 6 7 defa elendiklerine ama kafam almıyor neden elendiler bu kadar mulakattan ? İlk mülakata giren elenir ikinci yada üçüncü kez giren kazanır mantığı sağlıklı düşünen bir beyinden cikan mantık değildir benim sahsi düşüncem böyle sana bisey demedim yanlis anlama asla beni ha soyle de bir durum var adamin puani yuksek ama yilmis artik sınavlara girmekten artik soru yüzü bile gormek istemiyordur kurum sirf puani yuksek diye eleyecek mi bana mantikli gelmedi pek benim puanim 85 86 dahi olsaydi bile guy olduktan sonra asla defter kitap yüzü acip baska kurum icin çabalamazdim usandim çünkü.
-
Kaderde o sehirde guy olarak calismak varsa olur arkadaslar referans bulmayın demiyorum ama hersey referans da degil unutmayin simdiden boyle tartismalar olursa elenenler kazananlar belli olunca neler olur burda bilmiyorum ben izmir grubundayim benim gozumde 306 kisi de bu isi haketmistir dogal olarak da en cok ihtiyaci olan yorulan birakcak durumda olanlar atansin istiyorum gonlumden oyle geciyor herkes hakkinda hayirlisi olsun
-
adamın biri geliyor bu böyle olabilir diyor, sonraki yıllarda da gerçekten bu böyle olmuş gibi anlatılıp duruyor.bunların hepsi guy efsanesi, ilk girişinde atananda, kpss puanı yüksek olup atanan da birçok kişi var, zaten sınav yönetmeliğinde de yazılı+sözlü aritmetik ortalaması alınır eğer eşitse yazılı puanı yüksek olana, o da eşitse kpss puanı yüksek olana öncelik tanınır yazıyor, bunun dışında da hiçbir şeye inanmayın
-
@Mimar ben hiç öyle olduğunu sanmıyorum dostum. mülakatlar duruş işidir. dik durup kendinden emin olursan, bu görevi layıkıyla yapacağına inandırırsan torpillisi gelse önüne geçemez. bu puan işi de değil inan, kaç puanla kaçıncı mülakatın.. hiç önemli değil. dediğim gibi duruş meselesi..
-
@Cerkes46 dostum sen çalışmana bak, az kaldı zaten şurda. güzel haberlerini duymak dileğimle; başarılar dilerim.
-
Herkes tahminince veya tecrübelerine dayanarak bir şeyler söylüyor. Sizlere sadece şunu söyleyeceğim değerli arkadaşlar, yaşayın ve görün. Kimin ne dediğinin bir önemi olmamalı sizin için. Siz, çalışmanızı layıkı ile yapın; sonuç olumlu olmasa da vicdanınız rahat olsun. Rabb'im hak yemeden, lokmamızı yemeyi nasip etsin. Hayırlı geceler.