Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Nameless stresten sanırım ne yapacağımı nerden başlayacağımı bilemedim.teşekkür ederim söylediğiniz gibi yapmak bana daha uygun.
-
@HaniYaKi Ararlar aramazlar bilemiyorum ancak ben de sizin gibi düşünüyorum.Allah nasip etmişse eğer referans falan da hikaye.İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.
-
@mahallesnafi referansları hiçbir şekilde aramıyorlar guyda. dediğim gibi mülakatta istekli olduğunu yansıtabilirsen her türlü kazanırsın kardeşim. başarılar diliyorum.
-
@HaniYaKi o zaman ders çalışmaya devam sana da başarılar inşallah istediğin gibi olur.
-
Mülakat tarihi yaklaştıkça daha çok heyecan yapan ve, ya olmazsa korkusu daha da çok belirginleşen dostlar ne haldesiniz nasıl motive oluyorsunuz
-
@1903bjk zarf usulü daha adil bı sistem ama
-
@hü.sbky arkadasim bende tüyo yu sipariş verdim kitabı almamim tek nedeni konulari bi tekrar yapmam yani kitaplari tek tek elime almaktansa bütün konularin bir arada olduğu kitap daha iyi olur dusuncesiyle aldim zaten hepimiz bilgi sahibi insanlarız sadece bunu sözele dönmemiz gerek buda illaki kitaptakinin aynisi olmasi gerekmiyor sadece konuları bi tekrar etmemiz gerekiyor brn öyle düşünüyorum
-
...............
-
@Cerkes46 çok şükür bu noktaya geldik üç dört ay öncesine kadar bu telaş da yoktu.stil farklı olunca insan bocalıyo işte hepsini bilmek istiyo.son aşama olur inşallah bizler için.
-
@hü.sbky tecrübeli arkadaşların da dediği gibi sadece sorulan sorulara dogru cevap verilerek geçilmiyor mulakat özgüven, ifade edebilme kabiliyeti mulakati gecmede önemli faktörler.
-
arkadaşlar torpile referans demeyin, referans sizin hakkınızda kişisel bilgi verebilecek sınav başvurusunda yazdığınız kişilerdir.Bunlarda bu zamana kadar hiç aranmamış zaten.Torpil ise selamla iş gören dayılardır ve ayrıca kul hakkıdır.
-
@Mimar Ya bunun nesi haksızlık kardeşim ? Nasip diye de bir şey var ayrıca. 6. mülakatında da olmuyorsa başka bir yol ararsın kendine bu kadar zor şeyler değil. Bazı mesajları iyi okumak anlamak gerekiyor.
-
@Mimar Bence düşüncelerini komisyona söyle ben daha önce elendim beni yapın onlar toy de burada söylemen bir işe yaramaz
-
Asıl kul hakkı bu mülakatlar kimsenin bilgisini,yeteneğini 5 dakikalık görüşmede anlayamazsın adam kpss den 90 üstü alıyor ama nedense eleniyo bu kul hakkı olmuyo mu adam çalışmış emek vermiş 90 üstü almış bu adam sonra mecbur referans ya da torpil aramaya itiliyor
-
arkadaşlar mülakatlar hakkında bilgilendirme amaçlı mesaj yada mail geliyomu acaba.Hangi gün hangi daire mülakata giriceğimize dair bilgilendirme amaçlı bi iletişim oluyomu emin olmak istiyorum herşeyden.Yanlış günde mülakata gidicekmişim gibi sürekli geriliyorum
-
@anyone hayır hocam bilgilendirme mesajı gelmiyor, listede ki sıra numarınız hangi gün ise o gün gib binasında olun, sabahtan listeler asılıyor hangi komisyonda gireceğiniz belli oluyor
-
büyük ihtimal en az 5 komisyon olur, her komisyon günlük ortalama 60 kişiyi mülakat yapar, 2 komisyon sadece istanbul için görev yapar
-
@ockhamlı-william hocam benim günümde 6 il var, kendi ilimde 27.sıradayım sizce öğleden sonraya kalır mıyım?
-
@guyguycu hocam tam sınırdasınız ya öğleden önce son sıralarda ya da öğleden sonra ilk giren kişilerden birisi olursunuz, tamamen mülakat komisyonun hızına bağlı
-
..............