Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Hipokrat İlgili bölüm notun içerisinde yer alıyor, inceleyebilirsiniz.
-
@fiscaldrag evet ben de notlarıma bakınca varmış gördüm sanrm kayıtları tutarken kodlari yazmadığım için bir an yok diye hatırladım.. canlı varliklarin kaydını bir ara vmy mülakatında sorduklarini duyduğumdan şmd şaşırmadım acikcasi tekrardan tskr ederim
-
@johnash baktim simdi sizin icin..temmuz 2017 baskisi var
-
elinde ömer dönmezin mülakat kitabının pdf si olan varmı ?
-
@1903bjk kanka themis kaç sayfa 1000 e yakındır iki ders,mülakat için mi söylüyorsun
-
@Hipokrat bende eski basimi var ikisi toplamda 700 sayfaya yakin..ben kpss ye calisirken almistim memnun kaldigim icin önerdim arkadasa..kpss icin almistim onu, mülakat icin degil:) ömer dönmezin mulakata hazirlik kitabi var bende
-
@1903bjk hee tamam kanka ozaman themis iyidir tabi
-
Arkadaşlar tüyonun yeni basımı çıktı yanlış hatırlamıyorum değil mi? Tüyo sorulan soruların altında yenilikleri açıklamış mı acaba soru soru gidiyor ya?
-
@Hipokrat kpss icin çok iyi, mülakat için fazla gelir:) telaşlanma:)
-
Tüyo yu bi arkadaş atmıştı buraya muhtemelen eski basım ama Yen'i basım çıktıysa bile farkeder mi kankalar,eski basımdan yürümeye devam edelim mi
-
@Hipokrat hukukta degisen kısımlar hariç yürüyebilirsin
-
@Mimar eyvallah kanka, hukuku nasıl halledecez var mı yüzeysel mülakat notu pdf vs
-
Arkadaşlar anayasaya değişiklikleri kesin sorulur diye düşünüyorum ben.
-
@Hipokrat kutluay hocanin paylastigi hukuk değişikliklerine ((twitter da vardi)) bakip tuyonun hukukunu calisiyordum ben. Sen de böyle yapabilirsin bence. onun disinda bi notum yok. Sen ne zaman giriyosun 20 mi 21 eylul mu
-
@Mimar 21 kanka, sende mi konya
-
@Cerkes46 kanka 4000 kişi var illa ki 200-300 kişiye sorarlar
-
@Hipokrat aynen
-
@Mimar senin ne zaman? Geçelim de mülakatı inşallah konyada bi tandır yiyelim kanka
-
@Hipokrat tamam bana sorsunlar o zaman :)) Diyarbakır icin giren yok mu kankalar mülakata bi tanissaydikk
-
@Hipokrat ayni günde giriyoz. Insallah kanka