Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
-
selam arkadaşlar öncelikle bu zorlu süreçte herkese kolaylıklar ve başarılar diliyorum inşallah emeklerimizin karşılığını en yakın zamanda alabiliriz. şöyle ki elimde 2 adet kullanmadığım mülakat kitabı mevcut (adem kılıç 2.baskı ve ömer dönmez 11. baskı) gerçekten ihtiyacı olan bir arkadaşa hediye etmek isterim belki çok pahalı bir şey değil ama şuanda durumu olmayan arkadaşlarımız olabilir lütfen alabilecek durumunuz varsa talepte bulunmayın samimi olalım arkadaşlar kimsenin hakkına girmeyelim. eğer ki istek fazla olur kitaplar gönderilmiş olursa sonraki arkadaşlarım şimdiden kusura bakmasınlar. mesajı da dilerseniz özelden yazabilirsiniz iyi akşamlar.
-
Mülakat sonuçları en son mülakat tarihinden itibaren sonra 1 hafta içinde mi açıklanıyor bilen var mı arkadaşlar
-
@halilhy geçtiğimiz yıllarda 1. 2 gün içinde açıklanmış, ama artık gib bir önceki sınavlardan farklı hareket ettiği için öyle bir beklenti içinde değilim.
-
Güvenlik soruşturması sözkonusu olduğundan açıklanması 3-4 ayı bulabilir
-
Şimdi Kasımda askere gitmemiz atamaya engel mi?
-
@joeblack16 atamada 5-6 ayı bulur o zaman.2018 KPSS sonrası da işe başlarız.
-
@J-M-KEYNES Soruşturmalara yazılı sınav sonuçları açıklandığı gibi başlanmadıysa eğer dediğin muhtemel. Aynı süreci sgk 8. promosyon yaşıyor şu anda.
-
imece pdf i bana gönderebilir misiniz elinizde varsa? Birde tüyo 2016 basımı uygun olur mu?
-
Ne olur biri bana desinki beklerken sunlari yapiyorum.Burda yazdiklarunizi okuyunca sanki herkes halinden memnun bi bn mutsuzum gibi geliyo.Dostlar 2018den bahsediyosunuz bu ne demek ya bu neyin beklemesi soyleyin nasil bekliyisunuz nasil sabrediyosunuz bnde yapayim hergunum ayri bi stres anneme ekmi sonu baslarsin diyo bi yandan.
-
@zenginmemur hocam sizin ki bir sonraki aşamanın stresi hepimiz ilk önce mülakatı geçme stresi içindeyiz şu anda sonuçta yüzde elli şansımız var elenebiliriz de geçersek mülakatı inşallah bir sonraki aşamada o stresi yaşayacaz
-
@Priss Reis daha mulakatlara girmedik erken ama bir konu hakkinda bilgini almak istiyorum. Güvenlik soruşturması durumu mülakat tarihleri aciklanmadan önce bi ön araştırma yapilmis mıdır yada mülakat ilani geldikten sonra ki bu 45 günlük süre zarfında bi arastirma yapilir mi ? Hani 8.sgk denetmenliginde herkes dediye g.soruşturmasından dolayi gecikti diye mukalatlarin aciklanlasi. Sence de mantikli degil mi güvenlik soruşturması olumsuz cikanin direk mulakatta elenmesi? Sen daha öncede demistin atanmadan soruşturma yapilmaz diye ama ulkenin içindeki durum feto/pkk soruşturması işleyişi degistirir mi acaba?
-
@joeblack16 8. Promosyon sureci tamamlanmadi mi daha il secimi falan yapılıp kazananlar belli oldu diye biliyorum ben çünkü burada da guydan feragat edecem diyenler olmustu.
-
@zenginmemur hocam ben onu şaka maksadıyla söyledim ya sakin ol
-
@zenginmemur hocam ben 6 yıl beklemişim tek mülakatı geçeyim de işe başlamayı da beklerim gözüyle baktığım için bekleme konusunda rahatım
-
@guyguycu hocam sorun o iste o 6 yil neler yaptin bende belki bi o kadar bekleyecemde nasil zaman gecirdin
-
@Nameless dostum beklmekten sıkilmiyomusun yada nasil dayaniyosan soyle bnde yapayim ilahi duygulara girme hic ama
-
-
@zenginmemur arkadsım senin durumunu bilmiyorum ama benimkisi tamamen tecrübe..son 2 3 senedir sadece kpss artı yds ile uğraştım ve bazen yazın banka sınavları da dersek bayramlarda bile yeri geliyor ders çalışıyordum ara çok verdiğimi hatırlamıyorum sonra bir noktadan sonra farkedıyorsun ne ailene zaman ayırmışın ne hobilerine ne de arkadaşlarına şmd bunların pişmanlığıyla bunlara zaman ayırmaya çalışıyorum eskıden annem benim de mülakat tarıhı ne zaman dıye sorduğunda bunalıp bağırdığımı bıle hatırlıyorum ama şmd bunların pişmanlığı old ıcın gayet sakın bır sekılde zamanın tadını çıkarmaya çalışıyorum önümde eylülde bır sınav artı bır de mülakat var ama halen başlamadım calısmaya dıyeceksın kı kafa doluyken ben bunları yapamam ıste tecrübeyle ne kadar ders calıssan da bır noktadan sonra olacağı varsa oluyor farkedıyorsun ondan bence sende etrafının aılenın zamanın bunların degerını düşünerek akışına bırak her şeyi daha relax olmaya çalış tavsıyem
-
@Hipokrat kanka simdi baktim 25 temmuz illeri belli olmus onlarin g.soruşturmalari baslamis en az 2 aydan aşağı sonuçlanmaz bizim süreçte aynen onlarin gibi olacak galiba Allah hepimize sabir versin