Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@guyguycu hocam tabi bu benim dediğim istanbul, izmir, ankara gibi yüksek alım yapan iller için geçerli. 10-20-30-40 kişilik alım yapanlar illeri komisyonlar karışık paylaşacaktır örneğin komisyon önce 20 kişilik düzceyi mülakat yapar sonra 40 kişilik başka bir ili mülakat yapabilir böyle bir durumda da öğleden sonraya kalırsınız
-
@Cerkes46 belli olmaz bu işler gökhan
-
..........
-
@ockhamlı-william çok teşekkür ederim hocam 50 kişilik alım benimki öğleden sonraya kalırım gibi o halde
-
@Cerkes46 Diyarbakır 36. Sıra
-
............
-
.............
-
@Cerkes46 gaziantep sıralama önemli değil ama
-
@ockhamlı-william hocam ben ref kısmını boş bıraktım. Hata mı ettim acaba?
-
hocam guy ve vmy olan arkadaslarım referanslarının aranmadığını söyledi, sorun olmaz heralde diye düşünüyorum
-
@aysesal hocam guy ve vmy olan arkadaslarım referanslarının aranmadığını söyledi, sorun olmaz heralde diye düşünüyorum
-
Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Özellikle GUY mülakatında karşımıza çıkan, çıkabilecek kritik muhasebe soruları için yüreği güzel insan Şakir Demirbuğa hocamızın hazırlamış olduğu bu nota göz atmanızı tavsiye ederim.
-
örneğin ben iktisat mezunuyum, bana alanım ve kurumun alanı olan maliye dışında soru gelme olasılığı nedir. Eşit mi dağılır?
-
@gokhangermen Öyle bir ayrım söz konusu değil. Dört alanın her birinden soru gelme olasılığı oldukça yüksek. Ayrıştırma yapmadan çalışmanızı öneririm.
-
@fiscaldrag paylaşımınız için tşkr ederiz güzel not gerçekten.. biraz göz attım da nazım hesaplar 9 nolu hesap kodu açıklayıcı hesaplar diye alıyorduk ama 922 emanet için 932 rehin için diye direk hesap kodu vermiş notlarda hesap kodu numaralari doğru mu acaba bir bilginiz var mi yoksa örneklemek için mi vermis
-
@Nameless Rica ederim. Evet, doğrudur. Nazım hesapların da kodu var, bizler pek kullanmasak da. Çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum kodların. Bu notta, özellikle canlı varlıkların muhasebe kayıtlarının nasıl yapılacağına ilişkin bölüm sıkça sorulmakta.
-
Arkadaslar anayasa ve idare hukuku kitabı almayı düşünüyorum biraz araştırdım Kemal Gözler gözüme çarptı bu kitabı kullanan var mı ya da başka önerisi olan var mı ??
-
@fiscaldrag kanka muhasebem kötü de canlı varlıkların kaydı derken bi örnekle açıklar mısın
-
@johnash Anayasa ve İdarede themis derim baska bisey demem:) ağırdır ama iyi ögretir
-
@1903bjk acaba son baskısı var mı themisin