Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Priss hocam referansli sayisina 150 diyorsaniz bu mucizedir, bana gore herkesin referansi var sanki Insallah dediginiz gibidir
-
@aysesal yanlış anladın dostum herkesin tabiki referansı var ama gerçekten iyi referanstan bahsediyorum ben
-
Kavga etmek yerine elinizden geleni yapin.. durum tetriste umutların tükendiği anda gelen uzun çubuk gibi
-
Arkadaşlar günde kaç tanım çalışabiliyorsunuz? Tanımları okuyup geçiyor musunuz? ezber yapamıyorum ben, bildiğimi de ifade etmekte zorlanıyorum çok üzülüyorum
-
@guyguycu
Kitap tanimini ezberlemeye çalisma bence arkadasim.Oku, kendi cümlelerinle anlatmaya calis.Ben öyle yapmaya calisiyorum ama zor oluyo gercekten kavramlari anlatmak.Bilsem de anlatamiyorum bazen -
@1903bjk bende bilsem de anlatamıyorum cümleler kayıyor, bir de oradaki heyecan eklenince ne olacak bilemedim. Umarım mülakat gününe kadar toparlayabiliriz
-
.....................................
-
@BahtsizBedevi şimdiden bilgilendirip mülakata yakın tekrar hatırlatmayı düşünüyorum.
-
@mahallesnafi Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@BahtsizBedevi şimdiden bilgilendirip mülakata yakın tekrar hatırlatmayı düşünüyorum.
Ne zamandan beridir acaba Torpilin adı oldu Referans. Neyse bizim gibi kimsesi olmayanlar düşünsün.
-
Adamlar referansi oldugunu burayada yazdilar ya pes doğrusu bide soruyorlar ne zaman söyleyeyim diye bizde mulakata calisalim
-
Arkadaşlar bu mülakat kitapları iyi hoş da ben çalışırken bişey anlamıyorum bildiğim şeyi dahi ifade edemiyorum hal böl olunca gerilip bırakıyorum.Tüyo mülakat bende de var güzel kitap sade,açık ama sorun bende.Okuyup geçiyo musunuz?
-
@köyün-ağası çalışmadığımızı nereden çıkardınız? referanstan kastım bakan milletvekili değil.yanlış anlaşıldı sanırım.mezun olduğum üniversitedeki danışman hocamı yazdım.böyle önyargılı davranıp da kalp kırmayın.
-
@mahallesnafi tamam ama arayıp ne diyeceksiniz ki hocanıza?
-
@mahallesnafi ne diyecen hocana:)
-
..sorular nasıl soruluyor zarf mı çekeceğiz ??
..kendini tanıtma fazlinu ne kadar tutmalıyız anne baba ve kardeşlerin ne iş yaptığıni filan anlatmaya gerek varmi
-
@hü.sbky gerilip bırakmana gerek yok arkadaşım ilk önce sakin ol iyi bir süreye sahibiz bence tüyo elindeyse zaten alan sorularının çoğunu biliyorsundur sadece ara verdiğimiz çin net cümle kurmakta zorlanıyor olabilirsin bence kendi notlarına çalış veya kitaplarına çünkü daha çok aşinasındır ama elindede tüyo olsun çalışırken çalıştığın dersin sorularına bak tüyodan hmm çıkarsa böyle soruyorlarmış ona göre benim cevabım bu olur dersin illa ki tüyo daki cevapları vermek zorunda değilsin ayrıca unutma mülakatta bilmediğimiz sorular çıkabilir herkes için geçerli önemli olan doğru cevaptan ziyade o sakinlikle samimi şekilde cevap vermen diye düşünüyorum
-
@gokhangermen bu ilk yazışım değil hocamı.daha önce de özel sektör için başvurularımda yazmıştım.hocama geri dönüş yapıp bilgi aldılar.guy için ilk mülakatım olacak.kimseyi yazmamaktansa hocamı yazmak iyidir diye düşündüm.
@köyün-ağası üslubunuz hoşuma gitmese de cevap vermeden geçmek ayıp olur.kimsesiz olmaktan dert yanıp ders çalışmaya devam edelim diyerek beni zan altında bırakmanız bir yana, durumun düşündüğünüz gibi olmadığını fark edince dalga geçer gibi cevaplamanız sanırım mahcup olduğunuzdan dolayı.içiniz rahatlar mı bilmem ama kul hakkı yemekten Allah'a sığınırım.umarım siz benden daha çok haketmişsinizdir de siz seçilirsiniz.
-
@mahallesnafi zaten o nickle hak yiyecek birisine benzemiyorsun. ben referansa haber verme olayını mantıklı buluyorum. sonuçta ben de uzun zamandır görüşmediğim bir hocamı yazdım. referansları aramıyorlar ama yine de arayıp bilgi verip hazır olmalarında fayda var.
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@darkpassenger bunda zarf usulü yokmuş, onlar soruyomuş:)