Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Arkadaşlar başladı mı Ankara'da sondan 2.gruptayım yani önümde 50'ye yakın kişi var,öğleden önce gelme şansı var mıdır oradaki arkadaşlar yardımcı olun çakışan mülakatlar için çok önemlii!
-
@Hipokrat yarın giriyoruz inşallah istediğimiz olur hocam..
-
bekleme salonuna eşimiz girebilir mi arkadaşlar öyle bi yer var mı..
-
@brkmrv gelebilir diye düşünüyorum . Bekleme salonu var.
-
@Mimar teşekkürler hocam
-
@brkmrv Hayır yakınları bekleme salonuna almıyorlar dışarıda bekletiyorlar
-
@Silbaştan hadi ya.. sağol hocam
-
@brkmrv Rica ederim başarılar dilerim
-
@Silbaştan teşekkür ederim size de inşallah
-
Simdi bizim mulakat sinucu olumlu olup olmamasi girdigimiz gun belli mi oluyo yoksa listlere son seklini 6 ekimden sinra mi veriyolar
-
@zenginmemur Çok güzel soru bende merak ediyordum
-
@zenginmemur niye merak ettiniz bunu aciklanana kadar son rutus verilir tahminim
-
@by123 merak etme sebebim mülakat performanslarının aynı gün değerlendirmesi daha doğru olduğudur:)
-
Mülakat performansı diye bişey yok neler olduğunu gayet iyi biliyoruz
-
Arkadaşlar ekonomik verileri derlemiş arkadaşlar buradan paylaşabilir mi rica etsem ( enflasyon oranı, cari işsizlik, gini katsayısı vs )
-
@brkmrv sizin de mi Konya ?
-
@Hipokrat evet konuşmuştuk önceden...
-
Konya mülakatına giren kankalarım buraya soruları yazarsa seviniriz ,rakip olarak görmeyip soruyu yazanlar bilmelidir ki sevap puanları dolup taşacaktır Şaka bi yana Konya mülakat sorularını paylaşın lütfen arkadaşlar ,başarılar ,vesselam
-
@brkmrv doğru kusura bakmayın hayırlayamadım bi an başarılar bı arada ,Konya sorularını öğrenirseniz herhangi bi yerden paylaşırsanız seviniriz
-
@Hipokrat inşallah dua edelim birbirimize.. öğrenirsem paylaşırım siz de yazın buraya lütfen