Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Xxxxxxxxx
-
@turkkızı tesekkurler.
-
@gizemtrak tesekkur ederim ilk sgk ya gidicem kismet olur da yetisirsem guya da girecegim.
-
mülakat için de herkese bol şanslar, çalıştığımız yerlerden gelir umarım. 2017 guycular olarak ne çile çektik be. umarım bu son mülakatımız olur. guyu geçemeyenler daha iyisi olur dileklerimle..
-
@reagan liste gib duyurular kisminda var hocam. Hani mülakata katılanlarin listesi. Soyisim sıralı
-
Çanta vs şeyleri bırakabileceğimiz yer var mı.
-
@guycucekocu inşallah daha iyileri sizinle olsun hocam teşekkür ederim başarılar
-
Kankalar ilk beş sırada olan var mı sabah ,bekleme salonuna mı geçtiniz yoksa direkt yukarıya mı aldılar ?
-
Yok mu bilen ilk beş sıra nasıl giriyor ,abondane olmayalım orada
-
Katilim nasil yav kimse bahsetmiyor. Istanbul icin özellikle. Listeye falan bir bakin gözucuyla veya görevliye sorun bir zahmet arkadaslar merak ediyoruz. Geçen sene ben sormuştum katilim bayagi düşüktü Bursa için.
Herkesin Allah yardimcisi olsun. -
@Hipokrat daha kapıda seni yonlendiriyolar hocam takilmayin
-
@frankell.p eyvallah kanka
-
@Hipokrat ben ilk gün girip kurtuldum darısı size
-
@frankell.p bende perşembe sabah kurtulacam kanka inşallah olumlu bitsin de hayırlısıyla
-
@huseyinay 23.sıradayim ben sizce sira bana kaçta gelir tahmininiz var mi tesekkur ederim simdiden
-
@luck 1 kişiyi 5 dk düşün hocam 22x5 dk sonra sira gelir ama tabi afaki rakam bu
-
Belki yeri değil ama sizler bir adım öndesiniz benden darısı benim başıma p48 78 puanım var izmir alım yapsa gelir mi sizce izmir yüksek mi kapatır
-
@irmak izmir cok rısklı ıstanbul kesin gibi
-
Acaba bu İstanbul 5. Komisyonda girip 3 soruyla çikanlar neye göre 3 soruyla çikiyor. Yoksa hatrlamiyormu sorularin tamamini bu konuyu yaşayan var mi 3 soruyla cikan birde benim komisyonda bilgisayar vardi 3. Kisinin önünde diğer komisyonlarda yokmus sanki biri kagida biseyler yaziyormus surekli falan. Heyecandan kagidi bilgisayar gormus olamam degil mi
-
@davetsiz dun 11 e kadar İstanbuldan en fazla 3 kisi yoktu diye hatrliyorum okunanlardan. Öyle aman aman bir fire görmedim ama sgk yedek ilk onda olup gelenler vardi insallah sira gelirde onlara sgkdan guya gelmezler atansalar bile buradaki yedeklerin şansi açilir.