Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Hipokrat bişeyler bulabildin mi hocam..
-
Arkadaşlar benim gireceğim gün istanbul için 175 kişi mülakata girecek. Son günlerde istanbul için komisyon sayısını 3 e çıkarma ihtimalleri olur mu acaba?
-
Bekleme salonunda beyin firtinasi yaptigimiz 2 Konya 2 Gaziantep grubu gencler sonuc aciklaninca haber verin merak ederim
-
@brkmrv malesef hocam sosyal medya da kullanmadığım için Face te falan varsa da bilemiyorum akşam yazar sanırım giren arkadaşlar
-
@Hipokrat bende de yok face falan.. inşallah yazarlar.. sadece bir paylaşım oldu şimdiye kadar
-
"ALINTI"
- Komisyon
Konya
Bölüm işletme
Gmsi nedir
Smk nedir eczacı ve pazarcinin kazancı nedir
Guy ne iş yapar
Yoklama nedir
Amortisman ne nasıl hesaplanir çeşitleri
Kist amortisman nedir
Verginin amortismani nedir
Sorularim bunlar arkadaşlar iyi çalışmalar
- Komisyon
-
@sofuoglu çok teşekkürler...
-
@brkmrv rica ederim hocam ne demek
-
@campanella haklısın dostum bncede aynı gün degerlendirilmesi lazım.Bekledikçe kuşkular artıyo
-
@sofuoglu eyvallah kardeşim
-
@ansızınbirilan gerek yok hocam birisini tercih edin ve ona gidin sıranız geçerse de korkmayın gün içerisinde giderseniz alıyorlarmış memura özellikle sordum. Sgk da guy da aynı şekilde. Sgk da hangi komisyondasınız kaçıncı sıradasınız
-
@zenginmemur katılmıyorum, 6 Ekime kadar uzanan bir süreç var aynı gün içerisinde yapılacak değerlendirmeyle adayın diğer adaylarla kıyasını yapamazsın. Öncelikle tüm adaylar değerlendirilir belirli bir intiba edinilir not alınır sonrasında söz konusu il için seçilecek tüm adayların yazılı, sözlü sınav notları ve genel profiline göre liste hazırlanıp açıklanır, aksi takdirde ya kontenjan ilk haftalardan dolabilir ya da eksik kalabilir.
-
Etkin ücret teorisi neydi?bi arkadaş sordu.
-
@ErtuğrulBEY “Çok param olduğu için iyi maaş veriyor değilim; aksine iyi maaş verdiğim için çok para kazanıyorum.” Robert Bosch. hocam bosch'un kurucusu çalışanları için bunu söylüyor yani işçilerin verimliliğini max. çıkaran ve kişilerin mevcut işini bırakmak düşüncesi içinde olmadığı yeni bir iş arayışı içine girmediği ücrettir tam olarak
-
bugün girdim iyi gectiğini söyleyemem.dogru düzgün cevaplar veremedim sorulara.umarım tam bilemedik diye elenmeyiz
-
@ErtuğrulBEY piyasa denge ücretinden her daim fazla olan ve kalıcı işsizliğe neden olan ücrettir.Firmalar çalışanlarına daha yüksek ücret vermeyi taahhüt ederek verimliliklerini artırır ve maliyetlerini düşürür.Dolayısıyla karlılıklarını arttırırlar
-
@holywind küçük sayida alimlar icin dediginiz olabilir ama istanbul gibi binlerce adayin girdiği mukakati nasi en son oturup da tekrar gözden gecireceksiniz ?
-
@nrzmrh çeko cuyum bugun girdim yorgunluktan anca yazabildim
- anayasal iktisat
2.hazine müsteşarlığı ile merkez bankası arasındaki bağ nedir
3.okun yasası
4.sosyal güvenlik primi ile vergi geliri arasındaki farklılık nedir - aktif düzenleyici hesapları sordu
okun yasasını söyledikten sonra tr de geçerlimi büyüme oranlarına ve işsizlik oranlarına baktığımızda diye devam ettirdi bide aktif düzenleyici hesaplardan verilen çek ve ödeme emirleri hangi hesabı düzenler diye sordular... herkese başarılar arkadaşlar....
- anayasal iktisat
-
@Mimar Dediğim gibi mülakat esnasında o nedenle notlar alınır en son tüm kriterler göz önünde bulundurularak nihai karara varılır.
-
@holywind ben böyle yaptıklarını düşünmüyorum tipini begnirlerse aliyolar yoksa almiyolar. Ozellikle bayanlar daha avantajli bu konuda