Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Hipokrat üstad seni etiketlemişim kusura bakma geneldi yorumum
-
@kamikaze tamam kanka sıkıntı Yok benim kafa yanıkta ,acaba anlayamadım mı dedim
-
@Hipokrat kolay gelsin değerli kardeşim hayırlısı ile inşallah gönlünden geçenler nasibin olur
-
@Hipokrat hocam geçmiş olsun sohbet havasında mı geçti ve sorulara cevap verebildiniz mi? biraz açıklasanız hangi il için hangi komisyonda girdiniz ortalama kaç dakika sürdü filan bilemeyince çok üstünüze geldiler mi aydınlatın bizi biraz benimde bölüm iktisat
-
@Hipokrat kardeşim geçmiş olsun ve hakkında hayırlısı olsun. İnşallah bu sefer olur.Geçen sene sorulara cevap verip elendiğini söylemiştin bakarsın bu seferde tersi olur nasip.
-
@kamikaze amin kardeşim sağolasın
-
@Hipokrat ay krize girdim yarın benim de öyle olacak gibi hissediyorum şu an ben
Üretim üretimdir gibi efsane cevaplarım var Merakla yarını bekliyorum. -
@sofuoglu inşallah kanka ,dediğin gibi bu sefer bilemediğim oldu baya tersi olur alırlar inşallah
-
@guyman ortam güzeldi sıfır gergin bi ortam vardı bilemeyince mesela muhasebe de ordan yürüdüler muhasebelere cevap veremedim Zaten maliyelere cevap verdim bir de vergi tebliğ edildikten sonra nolur dedi yani vergileme sürecini sordu bi anlamda unutmuştum yazmayı , Konya için girdim mülakata 4-5 dakika sürdü ,onlar güleryüzlü olunca soruları bilemeyince benim de yüzüme yansıdı haliyle ben de tebessüm ettim
-
@bengidönüş kendini ifade edebiliyorsan sıkıntı olmaz bilemediğin sorular rahat ve sakin olmak önemli hocam bilemeyince gerilmeyin yeter Zaten alan sınavını kazanıp oraya oturduk çok takılmayın bilgi sorularına
-
@Hipokrat sanmıyorum ben de gerileceğimi her şeyi bileceğiz diye bir şey yok nihayetinde, bakalım göriciğiiiz yarın
-
@bengidönüş gerilme olmazsa sıkıntı yok anlatıcağını ifade edebildikten sonra bitti gitti işte ,başarılar
-
@sofuoglu kanka dualarım seninle hayırlısıyla girip çıkıp inşallah
-
Arkadaşlar ben 4. Komisyonda İstanbul için girdim nacizane bir kaç tavsiyem olacak . Benim 2. Mülakatımdı çok şükür güzel hatta su gibi geçti İnşallah sonu Da öyle olur . Alanım iktisat 3 iktisat 1 hukuk sordu . Tavsiyeme gelince şakın çıkanlarla ya sana Ne sordu bölümün neydi vs takılmayın hatta kulaklarınızı kapatın dinlemeyin kendi mülakatınıza odaklanın emin olun oradaki hiçbir soruyu bilmeseniz bile bir önemi Yok kendinizi güzel ifade edin o mesleği istediğinizi hissettirin yeter . Herkese başarılar
-
Arkadaşlar önemli lütfen yardımcı olur musunuz.??? Yarın Ankara için gireceğim mülakata 40. Sıralardayım 60 kişiden, ve şansıma ki çok hastayım ayakta yada oturarak duracak halim bile Yok bu sebeple gel git yapacağım annem çok yakında oturuyor eve gidip yatıp geri geleceğim fakat yine de çok erken gitmeyi düşünmüyorum sadece 5 dakika iyi olsam mülakatta başka şey istemiyorum.. Ankara için genel akış nasıl ve sıralama kaça kadar geliyor öğlen kaçta araya giriyor yarın bir de cuma bunu da dikkate alacağım oraya gelip görevliyle de konuşacağım ama bu konuda bilgisi olan lütfen paylaşabilir mi çok büyük talihsizlik içindeyim maalesef..
-
Arkadaşlar herkese merhaba.Gruba yeni üye oldum.Öncelikle herkese başarılar demek istiyorum.Allah yardımcımız olsun.Hak eden kazansın diyemiyorum çünkü bu aşamaya kadar gelmiş herkesin hak ettiğini düşünüyorum.Kimler için hayırlısı ise o kişiler kazanır insallah.Benim mülakatım 5 Ekim.Mardin ili için gireceğim.Bölümüm kamu yönetimi.Kamucu arkadaşlarım soruları paylaşırsa sevinirim.Şimdiden çok sağolun teşekkür ederim.
-
@mucize2301 hocam bende kamu mezunuyum. Istanbul icin girdim sali gunu ve ilk mulakatimdi iktisat ve idare sordular. 1.soru Sen merkez bankasi baskani olsan doviz ve faiz kurunu nasil etkileyebilirsin 2. Idare hukunda sureklilik bedelsizlik esitlik ilkeleri nelerdir dediler 3. Kamu yarari nedir gibisindn sordular. Benim acimdan guzeldi en sevdigim bölümlerden geldi sorular tabi sonuc ne olur bilemem
-
Ankara icin kimse mulakata girmiyo mu acaba
-
@Hipokrat Allah razı olsun kardeşim çok sağol inşallah mülakat sonucu listelerinde de adımızı görme sevincini yaşarız beraber.
-
.............